Rikkert Zsolttal, az Agro-Tipp Kft. ügyvezető igazgatójával és tulajdonosával beszélgettünk. A cég 2021-ig Steyr és Case IH traktorok értékesítésével foglalkozott, majd jött egy fordulat, és kezdetét vette egy nagyobb termékpaletta-bővítés. Így került az ügyvezető látóterébe a McCormick traktormárka.

A McCormick fejlődését figyelve azt látták, hogy az elmúlt évben a márka a teljes termékpalettáját megújította, a legkisebb, 50 lóerős traktortól a legnagyobb, 310 lóerősig. Szinte teljesen új gépek születtek ezáltal. Nem csak apróságokat cseréltek ki, hanem jóformán az egész termékpalettát "újrarajzolta" a McCormick, a motorcserétől a váltókig, de pl. a motorháztető új dizájnt is kapott. Így olyan gépek jöttek létre, amelyeket büszkén képvisel az Agro-Tipp Kft.

Az alábbi videóban a műszaki részletektől egészen a napfénytetős, kényelmes fülkebelső megtekintéséig sok mindent láthatsz, sőt, operatőrünk be is ül a volán mögé és beindítja a gépet. A McCormick annak híve, hogy a gép adatai és a precíziós gazdálkodás adatai külön monitoron jelenjenek meg, erre is kitér a videónk. Érdemes megnézni:

A kiállított két modellnek még nincs gazdája, és további 40 darab McCormick traktor szállítását várja még az Agro-Tipp Kft., úgyhogy aki lecsúszott a gépvásárlásról eddig, most még ezekre lecsaphat. A gépek a precíziós pályázat kereteibe is beilleszthetőek.

További információkért keresd fel a McCormick magyar weboldalát!