A gyártó az eszközök minőségébe vetett hitének bizonyítéka, ami többek között a gazdálkodók elismerését is kivívta, az a SIP gépekre járó akár 3 év garancia!

SIP kaszák, rendterítők, rendsodrók

3 éves garanciával – fotó: KITE Zrt.

Miért a SIP kasza, rendterítő, rendsodró?

A SIP közel 70 éves múltra tekint vissza, így az ez idő alatt felhalmozott tudás, tapasztalat és innováció ölt testet minden egyes új SIP eszközben. Köszönhetően a rengeteg számítógépes tervezésnek, az anyagminőségnek és a széles körű szántóföldi teszteléseknek, a SIP gépeket három jellemzővel lehet illetni: tartósak, hatékonyak, könnyen kezelhetőek.

SIP kaszák, rendterítők, rendsodrók

Tartósak, hatékonyak, könnyen kezelhetőek – fotó: KITE Zrt.

Az egyszerű és tartós konstrukciónak köszönhetően rövid időn belül beüzemelhetőek az eszközök, így önnek több ideje marad az effektív munkavégzésre. A könnyű kezelhetőség, a csatlakoztatás, a szállítás és a manőverezés csupán néhány olyan tulajdonság, amivel az új SIP munkagépek jellemezhetőek. Ráadásul egyes új SIP eszközökre akár 3 év gyári garancia is jár!

SIP kasza John Deere traktorra rögzítve

SIP kasza John Deere traktorra rögzítve – fotó: KITE Zrt.

A KITE Zrt. portfóliójában megtalálhatja az ön gazdasá1gára legjobban illeszkedő SIP kaszát, legyen szó oldal-, front függesztésű, vontatott kaszáról vagy kaszakombinációkról. A rotoros rendterítők mellett a rendképzőkből rotoros és hevederes technológia is rendelkezésre áll.

Az aktuális akciókért és készleten lévő SIP gépekért keresse KITE gépértékesítőjét!