Időközben a fejlesztési terveket, mind értékét, mind elemeit tekintve kibővítették. A beruházási program részeként 2011 májusában nyitották meg 15. telephelyüket Békéscsabán. Dombóváron és Pécsett a meglévő telephelyeket kiváltva, zöldmezős beruházások keretében, a mai kor igényeit kiszolgáló szervizműhelyt és alkatrészüzletet építettek és adtak át az elmúlt évben.

A telephely-fejlesztési program most érkezett el a negyedik mérföldkövéhez. Zalaegerszegen 2012. július 20-án helyezte el az Axiál Kft. ügyvezetése a szintén zöldmezős beruházással épülő, az elmúlt években már kinőtt és korszerűtlenné vált régi telephelyet kiváltó, új Axiál telephely alapkövét.

Az 1991-ben Axiál Bt.-ként alapított, majd 1995-ben Kft.-vé átalakult Axiál Kft. tulajdonosai Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi és Harsányi Zsolt. A vállalkozás 1995-ig kizárólag mezőgazdasági gépalkatrészek forgalmazásával foglalkozott. Az első alkatrészüzletet Baján nyitották meg, innen szolgálták ki partnereiket.  A piaci igények és az ügyfélkör folyamatos bővülése tették lehetővé, hogy Baján kívül az ország több városában is nyissanak Axiál telephelyeket.