Időpont: 2021. március 18-21.
Helyszín: a kiállítás weboldalán elérhető online esemény

Virtuális kiállítás a gyakorlatban

Tihanyi Klára a Hungexpo Zrt. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója szerint a cél ugyanaz, mint a fizikailag megrendezett kiállítások esetében: a kiállítók és a látogatók egy adott helyszínen és időpontban való összekapcsolása.

Ennek eszköze az online térben az Easy Virtual Fair platform lesz, ahol a kiállítók virtuális standokat vehetnek igénybe. A standoknak különböző promóciós felületei vannak, ahová a kiállítók fel tudják tölteni az anyagaikat, bannereket, posztereket, termékinformációkat.

Az időpont változatlan: március 18-21.  – fotó: Agroinform.hu

Most is kiemelt jelentősége lesz annak, hogy kellően érdekes, színes tartalmat kapjanak a látogatók, ami elsősorban sok fotó és videóanyag feltöltésével valósítható meg jelen helyzetben. A standokhoz kapcsolódik chat funkció is, amelyen keresztül a kiállító válaszol a feltett kérdésekre.

Mit kap a látogató?

A kiállításokon való részvétel ingyenes lesz, csak regisztrációra van szükség. A látogatók kezdeményezhetnek beszélgetést a kiállítókkal, illetve használhatják a rendszer keresőjét is, mellyel a kiállítók neve, az adott termékcsoport alapján tudnak keresni.

A kiállítás élő napjai után egy hétig lesz lehetőség arra, hogy a feltöltött anyagokhoz hozzáférjenek, bár temészetesen ekkor már nem lehet élőben kérdéseket feltenni.

Az elképzelések szerint nem csak a kiállítók termékei lesznek megismerhetőek, hanem számos program megvalósítását is tervezik a szervezők: például virtuális szarvasbőgő verseny, trófeakiállítás szervezése, előadások tartása is a tervek között szerepel, amennyiben a szakmai partnerek látnak ebben fantáziát.

További információkért, kérjük látogasson el a FeHoVa weboldalára!