Az évről évre megújuló, de a hagyományos, közönségkedvenc programokat is felvonultató esemény ez alkalommal is 4 napig vár minden vadászt, erdészt, horgászt, fegyverrajongót, természetkedvelőt.

A vadász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a sólyomröptetések, a divatbemutatók és a premierek, hiszen Lipp Adrienn itt mutatja be „Diana nyeregben” című könyvét, Hidvégi Béla pedig legújabb DVD-jét. A szombati nap természetesen a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké.

fehova

A kiállítás időpontja: 2018. február 15-18.
Helyszíne: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Az újdonságok pedig:

• Sosem látott trófeakiállítások:

  • „Álmaim vadászháza” – bemutató Széchenyi Zsigmond jóbarátjának, Windisch-Grätz hercegnek a Világon egyedülálló trófeagyűjteményéből, melyet a Magyar Államnak adományozott
  • „A Vajdahunyad várának titkai” – a 25. FeHoVa alkalmából előbújnak a múzeum rejtett kincsei
  • „A Természet pillanatai Csergezán Pál szemével” – kiállítás a művész festményeiből
  • dr. Pálos László (SCI) hazai és Tóth Kálmán (SCI) afrikai nagyvad trófeáinak bemutatója

• STIHL TIMBERSPORTS® SERIES – A FeHoVa-n egyre hangsúlyosabban jelenik meg az erdőgazdálkodás és a fafeldolgozás témaköre, de hogy ne csak a száraz elmélet kerüljön bemutatásra, 2018-ban a szervezők igazi újdonsággal, közönség-csalogató látványossággal készülnek. A STIHL TIMBERSPORTS® SERIES nagyszabású, nemzetközi sportfavágó versenysorozat és bemutató először csatlakozik a FeHoVa-hoz, hogy a szakemberek és az érdeklődő nagyközönség körében is népszerűsítsék a sportágat, az erdőjárást és az erdőgazdálkodást.

A versenyzők 4 számban mérik majd össze tudásukat és erejüket: underhand chop (fejsze), stock saw (motorfűrész), single buck (kézi vonófűrész) és standing block (fejsze)

• Díszvendég: Románia – A 2017-ben hagyományteremtő céllal indított országbemutató program következő vendége Románia. Szlovákia után, 2018-ban, keleti szomszédunk mutatja be vadász- és kiránduló területeit, díjnyertes trófeáit, büszkeségeit, vendégcsalogató ajánlatait.

Egyidejű rendezvények:
• Íjász bajnokság és bemutató
• VI. FeHoVa-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás (CAC, CACIB)

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival, találkozzunk a 25. FeHoVa-n!

A vadásztársaságok és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Bővebb információ, kiállítói lista, részletes programok és online jegyvásárlás: www.fehova.hu