A pályázatot az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból kertészeti gépek, technológiai berendezések beszerzésére írták ki, amelyben a támogatás mértékének a támogatási kérelem alapján jóváhagyott összes elszámolható kiadás 35%-át határozták meg. A vissza nem térítendő összegek a kertészeti ágazat technológiai színvonalának javítását kívánja szolgálni környezetbarát gépek beszerzésén keresztül.

A 24 milliárd forintos keretösszeg 33%-a fordítható kisértékű gépbeszerzésre, a támogatás igénybevételére jogosult mezőgazdasági termelőnek a műveletet 2014. december 31-ig kell megvalósítania és nem utolsósorban fontos megjegyezni, hogy a pályázat csak elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül nyújtható be.

Az AXIÁL Kft. online kertészeti gépkatalógusa segítséget nyújt Önnek eligazodni a támogatás keretében belül pályázható géptípusok között, amelyek az Irányító Hatóság által közzétett gépkatalógusban meghatározott kódok alapján azonosítható gépek beszerzésével egybevethetők.

Lapozzon bele gépkatalógusunkba, amelyet itt tekinthet meg: http://www.axial.hu/hirek/axial/augusztus-15-en-startol-a-kerteszeti-geptamogatas!/hu
Keresse területileg illetékes gépértékesítő kollégáinkat vagy érdeklődjön központi telefonszámunkon! Tel.: 79/525-400