Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet, Budapest (KÉKI)
1022 Budapest, Herman Ottó u. 15.
Az Intézet feladatai: Az élelmiszer-biztonság biológiai és kémiai rizikófaktorainak kimutatását és a teljes élelmiszerláncban történő nyomon követését, valamint a lehetséges negatív hatások megelőzését szolgáló biológiai illetve bioanalitikai kutatások.
Új analitikai módszerek kidolgozása különös tekintettel az élelmiszer-ellenőrzés és az élelmiszer-biztonság követelményeire.
Élelmiszer-összetevők biokémiai és élettani összefüggéseinek kutatása a korszerű, egészséges táplálkozás szempontjából.
Korszerű kímélő technológiák kutatás-fejlesztése jó minőségű magasabb hozzáadott értékű versenyképesebb termékek előállítása céljából
Az élelmiszer-biztonsági stratégia, a kockázat-kezelés és -kommunikáció megalapozását szolgáló társadalmi-gazdasági elemzések.
Cikk ajánló
Te hol tárolod a narancsot és a citromot? Az asztalon, vagy a pulton? Rosszul teszed!
Nem mindegy, hol tárolod a citrusféléket. Így tárold, hogy tovább legyenek jók!- Epple Mobil 211 kombájn új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Permetezéstechnika - fúvókák új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Körbálázót, de milyet? új
- Állami földek értékesítése új
- Zöldítés, öko-célterület: 2015-ös SAPS (?) alaptámogatások új
- Aranykalászos gazda tanfolyam új