Növényvédőszer-kereső

Fazor - növekedés szabályozó szer

 • Fazor - Növekedés szabályozó szer

  Növényvédő szer neve:
  Fazor
  Rendeltetés:
  Növekedés szabályozó szer
  Kultúra:
  Vöröshagyma
  Károsító:
  Csírázásgátlás
  Hatóanyag összetétel:
  Maleinsav-hidrazid
  Engedély száma:
  45912/1999
  Engedély típusa:
  alapengedély
  Engedély érvényesség:
  2033.10.31
  Referencia szer neve:
  Fazor
  Formuláció:
  vízoldható granulátum (SG)
  Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:
  14 nap
  Forgalmazási kategória:
  III. kategória
  Engedélykiadás dátuma:
  2020.06.10
  Méhveszélyesség:
  nem jelölésköteles
  Letölthető dokumentumok:
  fazor_80_sg_eng_991015_r.pdf
  fazor_80_sg_mod_20081229.pdf
  fazor_80_sg_modhat_041220.pdf
  fazor_80_sg_modhat_071005.pdf
  fazor_felulvizsg_20091230.pdf
  fazor_megujitas_20200610_indoklas_nelkul_docx.pdf
  fazor_mod_20160616.pdf
  fazor_mod_20180518.pdf
  fazor_mod_20191007.pdf

Növényvédőszer használata esetén kérjük, minden esetben olvassa el és tartsa be a címkén található használati utasítást, szükség esetén kérje szakember segítségét.
Az adatbázisban található információk tájékoztatásul szolgálnak, azok helyességéért felelősséget nem vállalunk!

Tájékoztató

Az Agroinform portálon található „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatás használatáról

 • 1. Jelen tájékoztató az Agroinform Portálon belül az agroinform.com/novenyvedoszer linken elérhető „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást és szabályokat tartalmazza.
 • 2. A jelen tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben az Agroinform Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) az irányadók.
 • 3. Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót, hogy az oldalon megnevezett növényvédő-szerekkel kapcsolatban nem minősül gyártónak, forgalmazónak, importőrnek, valamint semmilyen ilyen jellegű kereskedelmi vagy egyéb tevékenységet nem végez.
 • 4. Szolgáltató tájékoztatja továbbá Felhasználót, hogy a növényvédő-szerekről található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek az ezen szerek használatával kapcsolatos szakmai tanácsadásnak, az oldalon megjelent információk tartalmáért, és az azok felhasználásából eredő következményért való bármilyen jellegű felelősségét Szolgáltató kifejezetten kizárja.
 • 5. Szolgáltató kijelenti, hogy az általa az oldalra feltett adatok nyilvános, bárki által hozzáférhető információk, ellenkező esetben pedig Szolgáltató azok közzétételére jogosult.
 • 6. Az oldalon megtalálható adatbázis előállítójaként Szolgáltatót megilleti a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján az adatbázisok előállítóit megillető védelem. Az adatbázis részét képező adatok egészét, valamint az abban szereplő egy vagy több adat kizárólag Szolgáltató előzetes engedélyével használható fel az oldal rendeltetéséből eredő felhasználást meghaladóan.
 • 7. Felhasználó az oldal megtekintésével a jelen tájékoztatásban foglaltakat megismerte, az abban szereplő információkat tudomásul veszi.
[bezárás x]