Növényvédő szer kereső

1 találat
 • Isonet L Plus - Ragacsos szín- és illatanyagcsapda

  Növényvédő szer neve:
  Isonet L Plus
  Rendeltetés:
  Ragacsos szín- és illatanyagcsapda
  Kultúra:
  Szőlő
  Károsító:
  Nyerges szőlőmoly, Tarka szőlőmoly
  Hatóanyag összetétel:
  (E, Z)-7, 9-dodecadién-1-il-acetát, (Z)-9-dodecén-1-il-acetát
  Engedély száma:
  04.2/3671-2/2017
  Engedély típusa:
  alapengedély
  Engedély érvényesség:
  2022.12.31
  Engedélyokirat tulajdonos:
  CBC (Europe) S.r.l. (Via E. Majorana 2, 20834 Nova Milanese, Milánó)
  Légi kijuttatás:
  nem
  Munkaegészségügyi várakozási idő:
  0 nap
  Forgalmazási kategória:
  III. kategória
  Engedélykiadás dátuma:
  2007.11.15
  Agrár-környezet gazdálkodás:
  felhasználható
  Ökológiai gazdálkodásban eng.:
  igen
  Méhveszélyesség:
  kockázat alapú besorolás folyamatban
  Méhkímélő technológia:
  nem
  Védőtávolság meghatározásra került:
  nem
  Hatáskifejtés:
  Az ültetvényben kihelyezett Isonet L plus feromon párologtató diszpenzerek a tarka- és a nyerges szőlőmoly szexferomonját juttatják nagy koncentrációban a légtérbe, a teljes vegetációs időszakban (időjárástól függően 5-6 hónapon keresztül). A normálisnál nagyságrendekkel nagyobb szexferomon koncentráció elfedi a nőstény lepkék kis mennyiségű természetes illatát, ezért a hímek nem képesek rátalálni a nőstényekre, ezért a párosodás elmarad, vagy jelentősen késik. Ennek következtében nincs peterakás és elmarad, vagy jelentősen lecsökken a lárvák kártétele.
  Eltarthatóság:
  Eredeti zárt csomagolásban 5°C-on 2 év.
  Adagolási mennyiség:
  500 diszpenzer/ha
  Letölthető dokumentumok:
  isonet_l_plus_enghat_071115.pdf
  isonetlplus_mod_20121220.pdf
  isonetlplus_mod_20171130.pdf

Növényvédőszer használata esetén kérjük, minden esetben olvassa el és tartsa be a címkén található használati utasítást, szükség esetén kérje szakember segítségét.
Az adatbázisban található információk tájékoztatásul szolgálnak, azok helyességéért felelősséget nem vállalunk!

Tájékoztató

Az Agroinform portálon található „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatás használatáról

 • 1. Jelen tájékoztató az Agroinform Portálon belül az agroinform.com/novenyvedoszer linken elérhető „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást és szabályokat tartalmazza.
 • 2. A jelen tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben az Agroinform Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) az irányadók.
 • 3. Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót, hogy az oldalon megnevezett növényvédő-szerekkel kapcsolatban nem minősül gyártónak, forgalmazónak, importőrnek, valamint semmilyen ilyen jellegű kereskedelmi vagy egyéb tevékenységet nem végez.
 • 4. Szolgáltató tájékoztatja továbbá Felhasználót, hogy a növényvédő-szerekről található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek az ezen szerek használatával kapcsolatos szakmai tanácsadásnak, az oldalon megjelent információk tartalmáért, és az azok felhasználásából eredő következményért való bármilyen jellegű felelősségét Szolgáltató kifejezetten kizárja.
 • 5. Szolgáltató kijelenti, hogy az általa az oldalra feltett adatok nyilvános, bárki által hozzáférhető információk, ellenkező esetben pedig Szolgáltató azok közzétételére jogosult.
 • 6. Az oldalon megtalálható adatbázis előállítójaként Szolgáltatót megilleti a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján az adatbázisok előállítóit megillető védelem. Az adatbázis részét képező adatok egészét, valamint az abban szereplő egy vagy több adat kizárólag Szolgáltató előzetes engedélyével használható fel az oldal rendeltetéséből eredő felhasználást meghaladóan.
 • 7. Felhasználó az oldal megtekintésével a jelen tájékoztatásban foglaltakat megismerte, az abban szereplő információkat tudomásul veszi.
[bezárás x]