Növényvédőszer-kereső

Polytanol - rágcsálóirtó szer

 • Polytanol - Rágcsálóirtó szer

  Növényvédő szer neve:
  Polytanol
  Rendeltetés:
  Rágcsálóirtó szer
  Kultúra:
  Legelő (gyep), Lucerna, Mezőgazdaságilag nem művelt területek, Őszi kalászosok, Repce
  Károsító:
  Hörcsög, Mezei pocok
  Hatóanyag összetétel:
  Kalcium-foszfid
  Engedély száma:
  02.5/499/4/2009
  Engedély típusa:
  alapengedély
  Engedély érvényesség:
  2022.08.31
  Referencia szer neve:
  Polytanol
  Engedélyokirat tulajdonos:
  Chemische Fabrik Wülfel GmbH.
  30519 Hannover, Hilesheimer Strasse 305.
  Formuláció:
  gáz felszabadító szer (GE)
  Forgalmazási kategória:
  I. kategória
  Engedélykiadás dátuma:
  2019.07.04
  Méhveszélyesség:
  nem jelölésköteles
  Letölthető dokumentumok:
  polytanol_eng_091125.pdf
  polytanol_mod_20190704.pdf
  polytanol_vissza_3647_1_20201120.pdf

Növényvédőszer használata esetén kérjük, minden esetben olvassa el és tartsa be a címkén található használati utasítást, szükség esetén kérje szakember segítségét.
Az adatbázisban található információk tájékoztatásul szolgálnak, azok helyességéért felelősséget nem vállalunk!

Tájékoztató

Az Agroinform portálon található „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatás használatáról

 • 1. Jelen tájékoztató az Agroinform Portálon belül az agroinform.com/novenyvedoszer linken elérhető „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást és szabályokat tartalmazza.
 • 2. A jelen tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben az Agroinform Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) az irányadók.
 • 3. Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót, hogy az oldalon megnevezett növényvédő-szerekkel kapcsolatban nem minősül gyártónak, forgalmazónak, importőrnek, valamint semmilyen ilyen jellegű kereskedelmi vagy egyéb tevékenységet nem végez.
 • 4. Szolgáltató tájékoztatja továbbá Felhasználót, hogy a növényvédő-szerekről található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek az ezen szerek használatával kapcsolatos szakmai tanácsadásnak, az oldalon megjelent információk tartalmáért, és az azok felhasználásából eredő következményért való bármilyen jellegű felelősségét Szolgáltató kifejezetten kizárja.
 • 5. Szolgáltató kijelenti, hogy az általa az oldalra feltett adatok nyilvános, bárki által hozzáférhető információk, ellenkező esetben pedig Szolgáltató azok közzétételére jogosult.
 • 6. Az oldalon megtalálható adatbázis előállítójaként Szolgáltatót megilleti a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján az adatbázisok előállítóit megillető védelem. Az adatbázis részét képező adatok egészét, valamint az abban szereplő egy vagy több adat kizárólag Szolgáltató előzetes engedélyével használható fel az oldal rendeltetéséből eredő felhasználást meghaladóan.
 • 7. Felhasználó az oldal megtekintésével a jelen tájékoztatásban foglaltakat megismerte, az abban szereplő információkat tudomásul veszi.
[bezárás x]