Növényvédő szer kereső

1 találat
  • Superspray - Adalékanyag

    Növényvédő szer neve:
    Superspray
    Rendeltetés:
    Adalékanyag
    Kultúra:
    Valamennyi mezőgazdasági kultúra
    Károsító:
    Hatóanyag összetétel:
    Poliszorbát, Szorbitán-laurát
    Engedély száma:
    04.2/2162-1/2012
    Engedély típusa:
    alapengedély
    Engedély érvényesség:
    2022.11.30
    Engedélyokirat tulajdonos:
    Agronauta Kft. (2038 Sóskút, Rákóczi u. 8.)
    Formuláció:
    folyékony vízoldható koncentrátum (SL)
    Légi kijuttatás:
    nem
    Munkaegészségügyi várakozási idő:
    0 nap
    Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:
    0 nap
    Forgalmazási kategória:
    III. kategória
    Engedélykiadás dátuma:
    2012.11.19
    Agrár-környezet gazdálkodás:
    felhasználható
    Ökológiai gazdálkodásban eng.:
    nem
    Méhveszélyesség:
    nem jelölésköteles
    Méhkímélő technológia:
    nem
    Védőtávolság meghatározásra került:
    igen
    Gyűjtőcsomagok:
    Nuance Star: 1 x 5 l
    Hatáskifejtés:
    A készítmény komplex ható- és segédanyagai biztosítják az együtt alkalmazott növényvédő szerek jobb felszívódását, aktiválását, azaz jobb hatékonyságát, a permetlé jobb terülését, nedvesítő hatását, habzásának csökkentését, tapadásának fokozását, esőállóságát A poliszorbát a szorbit élelmiszer adalékanyag (E 420) származéka. Mint minden szorbát, ez is erős emulgátor, amely környezetének hőmérsékletétől függetlenül alkalmazható. A poliszorbátok ezen kívül stabilizálják a zsírok és a habok struktúráját is. A poliszorbátokat többlépcsős kémiai reakcióban szorbitból és zsírsavakból állítják elő. A zsírsavak állati zsiradékból is előállíthatók, általában azonban növényi zsírokat használnak erre a célra. A poliszorbátot olyan élelmiszerekben használják mint a fagylaltok, desszertek és a rágógumi. A szorbitán-laurát (más néven E493) a laurinsav és a szorbit reakciójából keletkezik. Emulgeáló és tapadást fokozó anyag. Ezek a zsírsavak növényekben, és állatokban egyaránt megtalálhatók, de élelmiszeripari célokra leginkább növényi eredetűeket használnak. A Superspray hatóanyagai az egészségre és a környezetre teljesen ártalmatlanok és a természetben maradék nélkül lebomlanak.
    Adagolási mennyiség:
    Szertípusonként változó, 40-120 ml/100 l
    Letölthető dokumentumok:
    superspray_eng_20121119.pdf

Növényvédőszer használata esetén kérjük, minden esetben olvassa el és tartsa be a címkén található használati utasítást, szükség esetén kérje szakember segítségét.
Az adatbázisban található információk tájékoztatásul szolgálnak, azok helyességéért felelősséget nem vállalunk!

Tájékoztató

Az Agroinform portálon található „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatás használatáról

  • 1. Jelen tájékoztató az Agroinform Portálon belül az agroinform.com/novenyvedoszer linken elérhető „Növényvédőszer Kereső” szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást és szabályokat tartalmazza.
  • 2. A jelen tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben az Agroinform Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) az irányadók.
  • 3. Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót, hogy az oldalon megnevezett növényvédő-szerekkel kapcsolatban nem minősül gyártónak, forgalmazónak, importőrnek, valamint semmilyen ilyen jellegű kereskedelmi vagy egyéb tevékenységet nem végez.
  • 4. Szolgáltató tájékoztatja továbbá Felhasználót, hogy a növényvédő-szerekről található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek az ezen szerek használatával kapcsolatos szakmai tanácsadásnak, az oldalon megjelent információk tartalmáért, és az azok felhasználásából eredő következményért való bármilyen jellegű felelősségét Szolgáltató kifejezetten kizárja.
  • 5. Szolgáltató kijelenti, hogy az általa az oldalra feltett adatok nyilvános, bárki által hozzáférhető információk, ellenkező esetben pedig Szolgáltató azok közzétételére jogosult.
  • 6. Az oldalon megtalálható adatbázis előállítójaként Szolgáltatót megilleti a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján az adatbázisok előállítóit megillető védelem. Az adatbázis részét képező adatok egészét, valamint az abban szereplő egy vagy több adat kizárólag Szolgáltató előzetes engedélyével használható fel az oldal rendeltetéséből eredő felhasználást meghaladóan.
  • 7. Felhasználó az oldal megtekintésével a jelen tájékoztatásban foglaltakat megismerte, az abban szereplő információkat tudomásul veszi.
[bezárás x]