Melyek a legújabb precíziós megoldások a húsmarha- és juhtartásban? Hogyan optimalizálható a takarmányozás és melyek az állategészségügy aktuális kérdései? Mit kell tudni az utógondozásról, az állatjólétről és az etológiáról? Az Állattenyésztés – szarvasmarha és juh Agroinform Webináriumon ezekre a kérdésekre keressük a választ szakértőinkkel.

A webinárium időpontja: 2024. május 22., 09:00 óra

Agroinform Webinárium

A webinárium online lesz követhető az Agroinform portálon. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet. A csatlakozási linket e-mailben fogják megkapni a jelentkezők.

JELENTKEZÉS:

PROGRAM:

9:00 – Köszöntő: Zászlós Tibor, Magyar Állattenyésztők Szövetségének elnöke és a NAK Mezőgazdaságért felelős országos alelnöke

9:10 – Szakszerű legelőgazdálkodással a jövedelmező húsmarha- és juhtartásért – lehetőségek a precíziós döntéstámogatásban – Dr. Szentes Szilárd, tudományos munkatárs, Állatorvostudományi Egyetem

9:30 – Kaszálótól a jászolig – Bitó László, terméktámogatási specialista és Sáfrány Dániel, kereskedelmi képviselő, Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft.

9:45 – Légylárva-fertőzöttség (myiasis) juhokban – az állattartó és a gyakorló állatorvos szemével – Dr. Dakó Zoltán, kérődző-egészségügyi szakállatorvos, Elanco Hungary Kft.

10:00 – Kerekasztal beszélgetés
moderátor: Kovács-Igric Dominika,
résztvevők:
Dr. Pósa Roland, gazdálkodó, állatorvos
Minárovics Máté,  juh törzstenyésztő, Sebők Családi Gazdaság
Lenner Ádám, Tiszatáj Közalapítvány menedzsere

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

TÁMOGATÓK:

Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft.

Elanco Hungary Kft.

SZAKMAI PARTNEREK:

NAK

MÁSZ

MAGOSZ

MEGFOSZ

Magyarországi Precíziós Állattartásért Egyesület