Időpont: 2019. január 23-26.
Helyszín: Hungexpo, Budapest

A kiállítással kapcsolatos híreket, tudósításokat itt olvashatják.

40.000 négyzetméteren, négy napon keresztül, mintegy 350 kiállító mutatja be termékkínálatát az input-gépesítés-logisztika témakörében. A 2018-ban rekord számú látogatottsággal záruló kiállítás előreláthatólag ismét teltházas lesz. Online jegyvásárlás december elejétől a www.agromashexpo.hu oldalon!

agromashfotó: Agroinform.hu

2019-ben is rengeteg, színvonalas szakmai program közül lehet választani. Az Agroinform.hu szervezésében folytatódik a népszerű PREGA Kerekasztal és a Mi terem a neten? online marketing konferencia is.

A magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java megjelenik az AgrárgépShown, segítve ezzel a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról.

A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

A kiállításra az online jegyvásárlás december elejétől indul a www.agromashexpo.hu oldalon.

Friss információkért kövesse az AGROmashEXPO facebook oldalát! és az Agroinform.hu tudósításait és cikkeit.