Időpont: 2019. június 4., kedd, 09:30 - 17:00
Helyszín: Aquaworld Resort**** superior (Budapest)

A Robot-X Automatizálási Napok rendezvénysorozatot azért hívták életre, hogy egy-egy adott robotos alkalmazásra épülően átfogó tudást adjanak a vállalatok automatizálásért felelős szakembereinek, és szakmai támogatást nyújtsanak az első lépésektől kezdve a megvalósítás utolsó eleméig, míg a teljes kép össze nem áll.

robot

A Robot-X Automatizálási Napok egy-egy adott robotos alkalmazásra épülően átfogó tudást adnak a vállalatok automatizálásért felelős szakembereinek

A szervezők várnak minden olyan vállalat, vállalkozás automatizálásért felelős szakembereinek jelentkezését, akik használható, gyakorlati tudást szeretnének szerezni a témában, hogy közelebb kerüljenek saját projektjeik konkrét megvalósításához. Szívesen látnak olyan érdeklődőket, akik valamilyen konkrét igényre keresnek választ – a fotókkal, rajzokkal, mintákkal érkező vendégek számára helyszíni konzultációt is biztosítanak.

robotos

Mire számíthat a nap során?

Végigvezetik Önt a palettázási folyamatok automatizálásának alapvető lépésein; sorra vesszik, milyen elemekből épül fel egy palettázó robotcella; tippeket adnak, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni adott környezeti igények esetén, s emellett természetesen számos hazai és nemzetközi példát, esettanulmányt mutatnak változatos iparágakból.

Az előadásokat a Robot-X és a KUKA Hungária tapasztalat mérnök kollégái és szakemberei tartják. A helyszínen ipari és kollaboratív robotokat is bemutatnak működés közben.

automatizálás

A rendezvénysorozat segítséget nyújt  a termelő vállalatok számára az automatizálási projektek konkrét megvalósításában

Ízelítő a programból:

  • Mikor érdemes palettázó robotkart alkalmazni?
  • Hogyan faragjunk le értékes másodperceket a ciklusidőből?
  • Az elszigetelt termelőegységek hogyan alakíthatók együttműködő hálózattá?
  • Bemutató: KUKA ipari és kollaboratív robotkarok működés közben

A rendezvény nyelve magyar.

A rendezvényen a részvétel cégenként maximum 2 fő számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott, részvételi szándékát kérjük, időben jelezze!

A rendezvénnyel kapcsolatban felmerült esetleges kérdéseit a +36 70 623 2472 telefonszámon vagy a kis.nikolett@robot-x.hu email címen várjuk.

REGISZTRÁCIÓ: https://www.robot-x.hu/automatizalasi-napok

A Robot-X Automatizálási Napok rendezvénysorozatról

Ma Magyarországon sem tankönyv, sem intézményi oktatás nem létezik, ami segítséget nyújtana a termelő vállalatok számára az automatizálási projektek konkrét megvalósításában. A rendezvénysorozattal a szervezők ezt a hiányt szeretnénk pótolni, és valós, használható tudást adni a robottechnológiába beruházó cégeknek. A Robot-X Automatizálási Napok rendezvénysorozatot azért hívták életre, hogy egy-egy adott robotos alkalmazás apropóján bemutassák az automatizálási folyamat lépéseit minden érdeklődő, fejleszteni kívánó magyar vállalkozás számára.