A napjainkban tapasztalható változékony, szeles időjárás visszavetheti vagy akár meg is akadályozhatja a növények fejlődését. Ennek kiküszöbölésére érdemes fátyolfóliás takarást alkalmazni, mivel a fátyolfólia alatt akár 4-5 fokkal is melegebben tarthatjuk növényeinket. A fátyolfólia védelmet nyújt továbbá a a kártevőktől is, a rovarok, a vad, és a madarak kártevésétől.

igepa

A fátyolfólia alatt akár 4-5 fokkal is melegebb környezetet biztosíthatunk a növényeknek – fotó: Igepa

A fátyolfólia hatékony tulajdonságai révén csökken a talaj nedvességvesztesége, a jégkár mérsékelhető és az éjszaka hirtelen bekövetkező lehűléstől is véd. Így jobb termésminőség és ennek köszönhetően gazdaságosabb termelés, nagyobb profit érhető el.

Mivel a fátyolfólia átengedi a vizet, ezért öntözés esetén sem kell eltávolítani a növényről. A termény megfelelő érettségi szakaszában könnyen feltekerhető és eltávolítható a növényről. Megfelelő, száraz, sötét helyen történő tárolás esetén többször is felhasználható.

igepa

A fólia vízáteresztő, így öntözéskor sem kell eltávolítani – fotó: Igepa

Raktárkészletünkön 1,6-12,65 m széles fátyolfóliák találhatóak, amit a megrendelést követő 48 órán belül házhoz szállítunk. Nettó 50.000 Ft feletti rendelés esetén nem számítunk fel szállítási költséget.

Kibővült kínálatunkban megtalálhatóak továbbá a sátor- és takarófóliák, agroszövetek. Sátorfóliáink UV, AB és EVA adalékokat, agroszöveteink UV stabilizátoros mesterkeveréket is tartalmaznak.

Reméljük, hogy sikerül felkelteni érdeklődését cégünk és termékeink iránt, segítve ezzel az Ön munkáját és megoldást nyújtani a problémájára.

Legfrissebb árlistánkért kattintson weboldalunkra: www.igepa.hu/agropackaging.

Viszonteladóknak további kedvezményt biztosítunk!

A fóliával a talaj nedvességvesztesége is csökkenthető – fotó: Igepa

További kérdéseivel, megrendeléseivel keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken: 
Vinnai Kornél – termékmenedzser
E-mail: k.vinnai@igepa.hu
Mobil: +36202738766

Igepa vevőszolgálat
Tel: +36 42 508 111
E-mail: vevoszolgalat@igepa.hu

Keressen fel bennünket 2017. május 4-6. között a hódmezővásárhelyi XXIV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon a III. csarnok 347-es standján!