A Derby-Túr Kft. meghatározó szereplő a gázolajtartályok, nitrosol tartályok és szállítótartályok piacán. 25 éves fennállásuk során folyamatos növekedésüket, fejlődésüket követhettük figyelemmel. Ennek egyik jele, hogy idén, a napokban zajló AGROmashEXPO-n már három standon is megtalálhatók. Ha szeretnéd a Derby-Túrt meglátogatni a kiállításon, keresd őket a Hungexpo G pavilonjában! A pavilon 1-es kapuja felőli sarkon már messziről is látható a cég emeletes standja, a pavilon oldalában, a passzázson pedig két további standjukkal is találkozhatsz.

Kovács Máté, a cég marketing vezetője elmondta, hogy az épületen belüli területük tárgyalóként is funkcionál, emellett itt olyan kisebb termékeiket tudják itt megmutatni az érdeklődőknek, mint

A kültéren található standjaikon pedig a nagyobb méretű termékeik tekinthetők meg.

A 2022-es év legjobb Derby-Túr árait kínálják

A cég olyan akciókkal is készült a kiállításra, amelyek garantáltan biztosítják a vásárlóiknak a 2022-es év legjobb árait. Ezt fontos hangsúlyozni, hiszen februárban gyártói áremelés várható, azonban a február 6-áig megrendelt termékeket még a 2021-es áron tudják kínálni a vásárlóknak.

Az akció igen sokrétű: árkedvezmények, bónuszok és ajándéktárgyak, és még egy 3 literes Bolyhos pálinka is járhat a vásárlások mellé. A részletekre az alábbi videóinterjúban derül fény, ahol a cég standjait is megtekintheted:

A Derby-Túr Kft. fejlődési ívét mutatja, hogy a cég mezőtúri központja az elmúlt 25 évben egy kétfős kis irodából egy egyhektáros telephellyé nőtte ki magát. Ha nem tudsz részt venni az AGROmashEXPO-n, ott minden népszerű terméküket megnézheted. Hatalmas készletükben gyorsan elérhetők a legkeresettebb termékeik.

Nitrosol tartályok brutális falvastagsággal

Már több mint 400 darab Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály található meg magyar gazdálkodóknál. Ezeket a vásárlók azért szeretik, mert a 22 és a 28 ezer literes tartályba is belefér egy teljes kamionnyi folyékony műtrágya, sőt a nagyobb tartálynál másfél kamionnyi mennyiség is. Az akár 4 centis falvastagság hihetetlenül strapabíróvá teszi ezeket a termékeket. Éppen ezért a cég a Nitrosol tartályaira egyedülálló, 200 százalékos, 10 éves garanciát biztosít. Meg kell említeni, hogy a több száz haszálatban lévő tartály közül eddig egynél sem volt szükség erre, azaz még soha nem történt lukadás.

Népszerű a konténerkút és az IBC tartályok is

A konténerkutakból csak tavaly több mint 200 db-ot értékesítettek a gazdálkodók számára. Több okból is szeretik ezeket az ügyfelek. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy a nem hatósági áras benzinkúti árnál akár literenként 30-35 Ft-tal alacsonyabb árú gázolajhoz lehet hozzájutni a használatukkal. Egy előre látható áremelkedés esetén is nagy mennyiséget be lehet tárolni bennük. Az éves megtakarítás így akár egy családi nyaralás költségét is kiadja. A konténerkút népszerűségének másik fő oka, hogy teljesen zárható, így őrizetlen területen is biztonságosan telepíthető.

Nem mindenkinek van azonban ilyen nagy üzemanyag-mennyiségre szüksége. A kisebb IBC tartályokat különböző méretű területeken gazdálkodóknak ajánlják, az éves üzemanyag-fogyasztás és a terület nagysága alapján könnyen meg tudják határozni a Derby-Túr kollégái, hogy kinek melyik IBC tartály a legmegfelelőbb.

Még sokat tudnánk írni arról, mi mindent mutat be az AGROmashEXPO-n a Derby-Túr Kft., de legjobb, ha megnézed a fenti videónkat, vagy személyesen is kilátogatsz a kiállításra!

Még több információért keresd a cég értékesítési szaktanácsadóit:

Barta Balázs Soós Imre Derby-Túr
Barta Balázs
06 20 223 7582
Soós Imre
06 20 440 6290

Derby–tur logo