A Syngenta új generációs imidazolinontoleráns, – más néven Clearfield®Plus – technológiájának egyik legújabb hibridje a Bacardi névre keresztelt napraforgó hibrid a gazdálkodók új kedvence országszerte.

Ez a közép-korai tenyészidejű hibrid elsősorban az egyedülállóan magas és stabil terméspotenciáljával lopta be a termelők szívébe magát, amely előnyök elsősorban az intenzívebb és hosszabb vegetációs évjáratokban használhatók ki maximálisan.

Erős, vegetatívabb jellege, gyors kezdeti fejlődése az aszályosabb évjáratokban is rendkívül versenyképessé teszi, és alapvetően meghatározza a hibrid erényeit.

A Bacardi számos további előnyeinek felsorolása előtt hallgassuk meg a gazdálkodókat a hibrid felhasználói tapasztalatairól.

Foglaljuk össze, hogy minek köszönheti a Syngenta Bacardi napraforgóhibrid egyedülálló termésbiztonságát és a sikerét a gazdák körében

  • az eddigi legerősebb imidazolinon herbicid toleranciával rendelkező Syngenta hibrid
  • terméspotenciálja egyedülállóan magas és stabil
  • elsősorban az intenzívebb és hosszabb vegetációs évjáratokban használható ki maximálisan a terméspotenciálja
  • erős, vegetatívabb jelleg
  • rendkívül gyors kezdeti fejlődése
  • aszályosabb évjáratokban is rendkívül jól teljesít a versenytársakhoz képest

Syngenta BacardiKiemelkedő herbicid toleranciája, jelentős kaszattermése, homogén növényállománya az ország bármely térségében biztonsággal termeszthetővé teszi.

A Syngenta Bacardi napraforgó hibridről bővebben IDE kattintva olvashat!