A powerbank szuper találmány, hiszen bárhol, bármikor töltheted vele a telefonodat és egyéb kütyüidet. Vannak azonban, akik nem igazán értik, miért is annyira hasznos, hiszen powerbank nélkül is tudtunk élni, csak figyelnünk kellett az eszközeink töltöttségére. A probléma azonban az, hogy minél okosabbak az eszközök, annál többet használjuk őket, így annál gyorsabban le is merülnek. Kerültél már kellemetlen helyzetben azért, mert váratlanul lemerült a telód? Nos, nem kerültél volna, ha lett volna nálad powerbank!

power bank

Milyen helyzetekben veheted hasznát a powerbanknek?

  1. Amikor utazol vonattal, busszal vagy repülővel, és nincs lehetőséged az eszközödet csatlakoztatni egy konnektorhoz, a powerbank aranyat ér! Utazás közben biztos te is sokat múlatod az időt netezéssel, zenehallgatással, amik extrán merítik az akkumulátort – így nem kell amiatt aggódnod, hogy a telefonod vagy tableted, neadjisten a fülesed lemerül, téged pedig megöl az unalom.
  2. Amikor kirándulsz vagy kempingezel a természetben, és nincs elektromos hálózat a közelben, egy powerbankkel biztosíthatod, hogy mindig legyen elérhető a telefonod vagy a GPS-ed, ha szükséged van rá. Ha napelemes powerbankot választasz, akkor még a napenergiát is kihasználhatod a töltéshez, vagyis akkor sem leszel gondban, ha a powerbankben már kevés a szufla!
  3. Amikor egy fontos eseményen vagy (pl. esküvő, konferencia, koncert), és sokat használod a telefonodat fényképezésre vagy videózásra, gyorsan merülhet. Egy powerbank azonban biztosíthatja az utánpótlást, így nem maradsz le semmiről, mindig megörökítheted az emlékezetes pillanatokat.
  4. Amikor a kényelem a prioritás, például otthon vagy, pihensz, de nincs konnektor a közeledben (pl. ágyban fekszel vagy kanapén ülsz), és nem akarsz felkelni vagy kábellel bajlódni. Egy powerbankkal kényelmesen töltheted az eszközödet anélkül, hogy fel kellene kelned.
  5. Amikor vészhelyzetbe kerülsz (pl. áramszünet van vagy lerobbansz az autóddal). kulcsfontosságú, hogy a telefonod működjön, hogy segítséget kaphass. Egy powerbankkal biztosíthatod, hogy ne merüljön le a telefonod vagy más eszközöd akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Ha még nincs powerbankod, itt az ideje, hogy beszerezd – rengeteg helyzetben lehet a segítségedre!