Boldog nyertesekkel beszélgethettünk az Amazonen-Werke Kft. standjánál a AGROmashEXPO és AgrárgépShown. A nyereményjátékon való részvétel feltétele AMAZONE munkagép vásárlása volt, fődíja pedig egy Goes Cobalt MAX 550 quad, továbbá kisorsolásra került 4 db értékes drón is.

A fődíjat a Hubertus Agráripari Bt. nyerte, a quad-ot Oliver Hahnenkamm ügyvezető vette át. 2023-ban vásároltak először az Amazonen-Werke Kft.-től egy Pantera önjáró permetezőt és egy UX 11 200 literes permetezőt.

Szántai Norbert, 2023-as vásárlásaiért drónt nyert – a gazda tavasszal egy műtrágyaszórót vett, majd ősszel egy permetezőt is beszereznek az Amazonen-Werke Kft.-től. Elmondta: az idei éveben nem terveznek gépberuházást, de elárulta, 2-3 év múlva vesznek majd egy szemenkénti vetőgépet is.

Az Amazonen-Werke Kft. ügyvezető igazgatója, Kovács Tamás elmondta: a cég úgy döntött, hogy komoly ajándékokkal köszöni meg a gazdáknak, hogy 2023-ban bizalmat szavaztak a márka termékeinek.

Stratégiai döntés volt, hogy ezentúl önálló értékesítési bázissal és önálló értékesítési csapattal egy családként fogják az AMAZONE gépeket értékesíteni, közvetlen gyári leányvállaltként, biztosítva a szervizelést és alkatrészellátást is.

A kiállításon 500 m2-en mutatták be a gépeiket: a Cirrus vetőgépet, az UG, UX permetezőgépeiket, műtrágyaszórókat. Mivel talajművelő gépekben és vetéstechnikában is erősek, így ekék közül a Teres függesztett váltvaforgató ekét és a Tyrok félig függesztett váltvaforgató ekét állították ki, ami már saját fejlesztés. A Cobra szántóföldi sekély kultivátor mellett még rövidtárcsát is láthattunk, illetve a stand központi részén a Precea szemenkénti vetőgépet is megnézhettük.

Helyhiány miatt sok gépet nem is tudtak elhozni a kiállításra, például az új 9 méteres Cirrus Grand vetőgépet sem, ami egy nagy teljesítményű gép lesz.

Az idei évben is készülnek akciókkal, amelyeket a gazdálkodóknak érdemes lesz figyelemmel kísérniük.

További információkat az Amazonen-Werke Kft. termékeiről, akcióiról az alábbi elérhetőségeken szerezhetsz:

Amazonen-Werke Kft.

amazone