2023. október 24-én reggel 8 órától elindult a regisztráció a pályázók számára a www.termekfejlesztesidij.hu honlapon, a 2024. évi AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítások Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díjaira.

agromashexpo

Forrás: AGROmashEXPO/Facebook

Az idei évben is digitalizáció, gépesítés és input/szolgáltatás kategóriákban lehet indulni, az elmúlt három évben Magyarországon, illetve külföldön kifejlesztett és gyártott, forgalomban levő, illetve 2024-ben forgalomba kerülő korszerű termékkel.

Pályázni csak olyan termékkel lehet, amely a kiállításon bemutatásra kerül!

A sikeres regisztrációt követően, annak aktiválása után lehetséges a pályázatok benyújtása, amit november 15-én (szerdán) 24 óráig bármikor meg lehet tenni, későbbi időpontban történő beadásra azonban nincs lehetőség.


Mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy az időpont egybeesik a hannoveri  Agritechnica kiállítással (november 12-18.), így akik ellátogatnak a rendezvényre pályázati anyagaik feltöltését, ne halasszák az utolsó pillanatra.

A megmérettetésen való részvétel remek lehetőséget kínál kitűnni a kiállítók közül, hiszen a termékverseny díjazottjai részt vehetnek a Sajtónapon, ahol részletesen ismertethetik innovatív terméküket a sajtó képviselőinek. Továbbá a díjazott cégek kiemelten szerepelnek a kiállítás kommunikációjában. Végül a nyertesek a rendezvény nyitónapján vehetik majd át díjaikat, szintén kiemelt sajtó figyelemmel.