Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n az A pavilon 104B standján az AGROPARK értékesítési igazgatójával, Kotroczó Lászlóval beszélgettünk arról, hogy márkafüggetlen gépkereskedőként milyen gépeket hoztak el a kiállításra. Színes termékpalettával készültek: John Deere, Case IH, Claas, Manitou, JCB, Deutz-Fahr és Fendt traktort is felvonultattak, akciós árakkal fogadva az érdeklődőket. Emellett telephelyükön 150 darabból álló géppark vár mindenkit, ahol szintén vannak akciós áron kínált gépek is.

A gépek nemcsak megvásárolhatóak, hanem bérelhetők is – például a Fendt 939-es traktort 14500 Ft + áfa üzemórától lehet bérbe venni. Éves bérletben csak a tankolás és a traktoros bére lesz a bérlő költsége, viszont a javításokat, az üzem közbeni karbantartásokat az AGROPARK látja el (például az időszakos olajcseréket – a napi karbantartást természetesen a bérlő végzi a gondos gazda hozzáállásával).

Maximum 3 éves vagy 3000 üzemórát futott gépeket adnak bérbe. A szolgáltatást tavaly októberében indították el, a várakozásaikat felülmúlta a kereslet, több erőgépet, teleszkópos rakodógépet is béreltek a gazdák.

Az AGROPARK tavalyi éve nagyon jól sikerült, markáns növekedést értek el, közel 30 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak. A fejlődés folyamatos, azokra a lábakra támaszkodnak, amelyekben a piac erős. Új termékeket is felvesznek a portfólióba, 2024. január 1-től kétféle automata kormányzási rendszert is forgalmaznak hivatalos kereskedőként, ezek a CHCNAV és a TRIMBLE.

A fejlődés továbbra sem áll meg: az AGROPARK 2025-ben már 10 telephellyel lesz jelen az országban. Az országos hálózatban nemcsak gépértékesítés, szervizelés zajlik majd, hanem alkatrészek értékesítése is. A csengelei telephely marad a központ.

Az AGROPARK tevékenységéről további információkat szerezhetsz az alábbi elérhetőségeken:

AGROPARK - Euro Noliker Kft.

agropark