Az AGROmashEXPO-n a Baltyre Hungary Kft. standján jártunk, az eladási részlegen dolgozó Balázs Péterrel és Nedvesi Gergővel beszélgettünk. A cég már csaknem 6 éve van jelen a magyar piacon, széles termékpalettájukkal törekedve arra, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az ügyfeleik problémáira.

A kiállításon a mezőgazdasági-, ipari-, kertészeti abroncsokat mutattak be, de a kínálatukban ugyanúgy megtalálható a személy-,  az offroad-, a terepjáró- és teherautó-gumiabroncsok sorozata is.

A Baltyre Hungary Kft. kínálatában kilenc szegmens van, mindegyik szegmensben külön 3-4 márkával. A mezőgazdasági gumiabroncsokból a kiállításon bemutatták a GTK, a LEAO, a TVS, és a MARCHER gumiabroncsokat. Vállaltuk mindegyik általuk forgalmazott termékre 2 év gyártói garanciát ad, garanciális ügyintézésük is igen jól működik, bármi probléma van, gördülékenyen megoldják.

Kertészeti kategóriában WANDA kínai gumiabroncsokat mutattak be, két mintával: a nagyon népszerű P32-es gyepkímélő mintával és a traktormintával.

A mezőgazdasági abroncsok közül megnézhettük a sokak által ismert MTZ hátsó gumiabroncsot, a 15V38-ast, illetve az első abroncsot a 11220-ast. Ezekből nagyon nagy darabszámban értékesít a cég, hiszen nagyon jó minőségűek és ár-érték arányban kiemelkedőek.

A Baltyre Hungary Kft. termékeit megtalálhatod a www.baltyre.hu, illetve offroadgumi.hu oldalakon.

Baltyre Hungary Kft.

Cím: 8093, Lovasberény, külterület, hrsz 0102/2

Weboldal: www.baltyre.hu

Telefonszám: + 36 70 395 6362

Email: sales@baltyre.hu

baltyre