Idén kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

Kedvezményes belépőjegy váltható a honlapon:
www.agromashexpo.hu

agromashexpo

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK

Négy napon keresztül közel 300 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát. Biztosan számíthatunk arra, hogy a hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először a magyarországi közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően 2020-ban is számos tagvállalat képviselteti magát, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai mutatják be.

gép

Az Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először a magyarországi közönségnek újdonságait.

TERMÉKVERSENY DÍJAZOTTJAI

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:

agromashexpo

Hazai Termékfejlesztési díj – Digitalizáció Kategóriában:
• BPW Hungária Kft. – BPW AGRO Hub dinamikus tömegbecslő rendszer

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:
• AXIÁL Kft. – Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:
• KITE Zrt. – John Deere 8R sorozatú traktorok

A díjazott termékek és cégek listája, valamint a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján.

agromashexpo

Közel 300 kiállító vonultatja fel termékeit és szolgáltatásait.

SZAKMAI PROGRAMOK

• Rögtön a nyitó napon (és a továbbiakban is) izgalmas kerekasztal-beszélgetések várhatók a fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. megtartja a XI. Agrármarketing és -média Nap konferenciáját.

• Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Szántóföldi Szakmai Nap” konferenciát szervez a fórum színpadon, az Agroinform.hu online portál pedig idén is megtartja Mi terem a neten? című, informatív agrármarketing konferenciáját.

• Január 24-én, pénteken debütál a Magro.hu kerekasztal beszélgetése, melynek témája: AKI MÉR, AZ NYER! avagy mit és hogyan mérnek ma a gazdák és mit és hogyan kellene, jó és rossz példákkal alátámasztva a nagyobb terméshozam érdekében.

• Újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami az országban egyedülálló, igazán látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

PREGA

A PREGA AgRobot Show idén is látványosnak ígérkezik.

ÚJ TECHNOLÓGIÁK – DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az inputanyagok, a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, a műtrágyák, a kártevőmentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a rendezvény remek lehetőséget kínál az új agáripari trendek, smart technológiák részletesebb megismerésére.

A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat közülük akár a helyszínen is kipróbálhatunk.

Kiemelt partner: Online médiapartner:
Takarékbank Agroinform


 

Kiemelt partner: Online médiapartner: