Az  AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n az Agrobook.hu Kft. standjánál jártunk, ahol Wittner László, tulajdonos-ügyvezető mutatta be a termékeiket.

Az agrobook.hu webshopban mezőgazdasági gépekhez, Claas, Landini és Fendt traktorokhoz kínálnak alkatrészeket, amelyeket akár gépspecifikusan, alvázszám alapján is megtalálhatnak az érdeklődők. Emellett permetezéstechnikai eszközöket, különböző fülke-kiegészítőket, munkaruhákat és még játékokat is értékesítenek. A webshopból megrendelt termékek kiszállítása csomagküldő szolgálattal történik.

A következőkben a Jaltest által kínált megoldásról esett szó, amelynek segítségével megfelelő kábelezés után a régebbi traktorok is átalakíthatóak ISOBUS vezérlésű traktorrá. A vezérlőegység ugyanis lehetővé teszi az összes típusú mezőgazdasági felszerelés digitalizációját, gyártótól függetlenül garantálva a kompatibilitást bármely traktor és vontatmány között.

Az Agrobook.hu Kft. már 2 éve értékesíti a CHCNav NX510SE automata kormányzási rendszerét, ami már nagyon sok gazdánál bizonyított. Nyugati és keleti gépekben egyaránt alkalmazható, 2 centiméteres pontosságú márkafüggetlen megoldás, ISOBUS vezérelt gépek esetében is használható. Alkalmazásával megoldható a szakaszolás, akár permetezőről, akár vetőgépről van szó, és bekapcsolható a táblavégi forduló is. A rendszert a cég szereli be szakszerűen a traktorokba, a komplett árban szerepel a kiszállás, beszerelés, beüzemelés, betanítás. Előny, hogy akár távoli asztalról is elérhető a táblahatárok, táblavonalak és görbék berajzolása, amiben szükség esetén a cég segítséget tud nyújtani a gazdáknak. A kamera tartozéka a rendszernek.

2023-ban kiépítették az egész országot lefedő RTK korrekciós hálózatukat, az Agronetet, aminek 37 bázisállomása van. A rendszer mind a 4 konstellációs műhold rendszert képes használni, ami a folyamatosságot biztosítja. Az Agronet szolgáltatás kedvező áron érhető el, akár éves, akár havi díjas változatban is.

További információkat az Agrobook.hu Kft. termékeiről, szolgáltatásairól a következő elérhetőségeken szerezhetsz:

Agrobook.hu Kft.

agrobook logó