Új vezető irányítja márciustól a Hungexpo szakmai és közönségkiállításait. Szilágyi Balázs kereskedelmi igazgatóként felügyeli majd a területet. Az eddigi kereskedelmi igazgató, Szilvási Krisztina a jövőben a GL Events cégcsoport olaszországi kiállítóhelyén vállal fontos szerepet.

HUNGEXPO

Új vezető irányítja márciustól a Hungexpo kiállításait – fotó: Hungexpo/Facebook

Szilvási Krisztina lesz a Lingotto Fiere kiállítási központ kereskedelmi igazgatója

Magyarország legnagyobb és legrégibb kiállítás szervezője és professzionális rendezvényközpontja, a Hungexpo kapott felkérést a GL Events cégcsoporthoz tartozó olaszországi Lingotto Fiere kiállítási központ irányítására.

A cég ezért Szilvási Krisztinát, a Hungexpo Zrt. eddigi kereskedelmi igazgatóját kérte fel a Lingotto Fiere kereskedelmi igazgatói feladatainak ellátására. Szilvási Krisztina több mint húsz éves kiállításszervezői tapasztalatával segíti ezután a torinói kiállítási központ munkáját. Emellett továbbra is ő felel a Hungexpo egyik legnagyobb és legsikeresebb kiállításáért, az évenként megrendezett AgroMashExpo-ért.


A szervezeti átalakítás után a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatói posztjára Szilágyi Balázs kerül

A fiatal szakember a népszerű FeHoVa kiállítás igazgatójaként dolgozott az elmúlt években a Hungexponál, e szerepkör megtartása mellett a jövőben feladatai közé tartozik valamennyi szakmai (B2B) és közönség (B2C) kiállítás teljes körű irányítása.

Szilágyi Balázs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen nemzetközi gazdálkodási szakán végzett, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen pénzügyi mesterdiplomát szerzett. angolul, németül, oroszul beszél. A Hungexpohoz érkezése előtt több cégnél dolgozott, vezetői tapasztalatait a Hungexponál szerezte.