Heti apróhirdetési tallózónkat kifejezetten marhatartóknak állítottuk össze, hogy ezzel is ösztönözzük a jószágtartási kedvet, – hamarosan hátha még több húsmarha legel Magyarországon.

Tejtermelő gazdálkodóinknak mi sem tudunk okosabbat javasolni mint miniszterünk, aki nemrégen újabb demostrációra buzdította a tejesgazdákat. – Akinek pénze és energiája maradt, a termelés csökkentése mellett tejfeldolgozásra és minőségi tejtermékek előállítására ruházhat be, – először pályázati lehetőségek, majd új piacok után kutatva.

Húsmarhásoknak:

Bármilyen állatról is legyen szó, a munkánk sikere nagy vonalakban 50-50%-ban a genetikán és a takarmányozási technológián dől el. A genetika szerepe húsmarhásoknál talán jelentősebb is lehet, mint más ágazatok esetében.

Eladó tenyészbikákat ajánlunk az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatunkból:

Eladó Angus tenyészbika

Nyolcéves Angus tenyészbika eladó. Robusztus testfelépítéssel, jó lábakkal. Fajtaváltás miatt eladó, 70%-ban bika a nemzési aránya. Lajstromszámmal, rendezett papírokkal rendelkezik.

Angus tenyészbika eladó

Húshasznú magyartarka tenyészbika eladó

Vérfrissítés céljából eladóvá vált kis kedvencünk, Kocséri Jármű Aldor nevű húshasznú magyartarka bikánk, 2010-es születésű, 4-es mentes állományból kifogástalan egészségi állapotban, szelíd, törődést igénylő állat. Súlya kb. 930 kg, papírjai rendben vannak.Szelíd tenyészbika eladó

Charolais tenyészbika eladó

Eladó fiatal Charolais tenyészbika, 1790 g napi testtömeg gyarapodással zárta az STV-t.
Francia szülőktől származik.Charolais tenyészbika eladó

250 db egyéb húshasznú üsző eladó!

Szarvasmarha üszők, egyéb húshasznúak, behajtás után helyhiány miatt eladók 250 db van belőlük. A bikákat török vevő vásárolta meg. Súlyuk 150 - 350 kilogramm / darab. Érdeklődni lehet: 0630/9637456. Személyes találkozót javaslok.

Most következzen a jószágtartás takarmányozási része.

Rögtön egy kedvező csere-alapú ajánlattal kezdjük a sort, ahol az eladó takarmányt kínál, akár borjúért is.

Lucernabálák és sarjúszéna bálák eladók

Eladó 160-as hálós bálák lucerna és sarjú széna. Árak: 10e/db és 8e/db. Csere érdekel borjúra!széna

A muhar mára kevésbé népszerű pázsitfűféle növény, amelynek szénája különösen lovaknak, de szarvasmarhának is hasznos takarmány. Fontos, hogy a muhart a virágzásba lépés idején kell kaszálni, különben később a szénája sokat veszít a tápértékéből.

Muharszéna bála

Eladó 13 db muharszéna bála. Jó minőségű, nem ázott meg. Mérete: 120x125-ös körbála
Ára: 3500. Ft / db
muharszéna eladó

Marharépa eladó Turán

50 mázsa takarmányrépa (marharépa) eladó Turán, Pest megyében.

Telefonszám: +36308414806

Több hektár kukorica silózni eladó! Ugyanitt traktor, eszköz eladó, cserélhető!

Eladó Csepel szigeten több hektárnyi kukorica silózni.
Továbbá eladó vagy cserélhető Same 150-es traktor 3-as, 5-ös eke, komoly forgókapa, 5-ös rendsodró, alkatrésznek JCB 1135 és növendék üszők.
Eladó még zab vagy cserélendő búzára, tritikáléra.
A kukorica cserélhető szemesterményre is.

Takarmány sárgarépa, takarmányburgonya, sütőtök eladó!

Az áru Domaszéken megtalálható, ára: 15-20 Ft/kg.takarmánysütőtök, répa, burgonya eladó

Egy olyan rakodógép is hasznos a gazdaságban, amely mozgékony, befér az istállóba, hatékonyan ki lehet használni többcélú feladatokra, – sőt, még talán a silótaposásba is befogható.

Bobcat T 3093 CD LIFTTEK teleszkópos rakodógép, 2003 évjárat, 4890 üzemóra, 4 hengeres turbós Perkins motor, 2/2 hidro váltó (30km/h), irányváltó, maximális emelési magasság: 9 m, maximális emelési tömeg: 3.000 kg, új MITAS gumikkal elöl-hátul, joystick vezérlés, gyári festéssel, gabonakanállal, raklapvillával, nagyon megkímélt állapotban, frissen szervizleve eladó.bobcat eladó

Két segítő kéz is elkelne a tanyán?

53 éves nő 13 éves fiával lakhatási megoldást keres tanyán. Háztartás, kertgondozás is érdekel. Jelenleg idősgondozást tanulok. Csak komoly érdeklődők válaszát várom.

Kedvet kapott a húsmarhatartáshoz? Ajánlunk eladó tanyát is, ahol gazdálkodásba kezdhet.

Tanya eladó

A tanya területe 2,8 ha lakó- és gazdasági épületekkel (lakóépület 100nm; magtár, istálló, 2 db hodály, 1 db irodaépület) Összközműves.

Közel 13 ha szántó gyep, erdő egyben eladó!

Nógrád megye, Bátonyterenye, Kisterenye külterületén a Szúpatak völgyben 12.9 ha egybefüggő mezőgazdasági terület eladó. A területet jelenleg pihentetik, de a kaszálása rendszeresen megtörténik. A település közelében a terület változó lejtésű domboldalon elterülő, 4 ha erdő és 8 ha szántó, gyep, legelő található, vizes, művelésre alkalmatlan részek nem találhatók benne. A mezőgazdasági terület nagysága miatt, akár farm gazdaság kialakítására, állattenyésztésre vagy falusi turizmus felfuttatására alkalmas. Remek lehetőség az állami támogatás felhasználására is. A 11.900.000.- ár irányár. Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti!

Befektetésnek is kiváló cégcsoport, 3 mezőgazdasági céggel eladó!

Zala megyében 3 cégből álló cégcsoportot kínálok eladásra a hozzájuk tartozó ingó és ingatlan vagyonukkal és állatállományukkal együtt.

Mindhárom társaság 100%-ban külföldi tulajdonban van és mintegy 60 alkalmazottal működik, amely megoszlik a társaságok között.telep gépekkel eladó1. cég:

Gabonatermesztéssel, illetve gabona kereskedelemmel foglalkozik. 730 ha saját és bérelt területén folytat növénytermesztést. A társaság Zalaegerszeg belterületén helyezkedik el. A 4 ha-os telephelyen 9000 tonna kapacitású gabonatároló és szárító van. Ezek mellett gépcsarnok és gépműhely ad lehetőséget a gépek szervizelésére. A főépület földszintjén iroda, az emeleten 5 szoba, fürdőszoba, konyha, nappali helyiségek találhatók.
telep eladó
2. cég:

Tejhasznú szarvasmarha tenyésztéssel foglalkozik, törzskönyvezett Holstein Fríz állománnyal rendelkezik.
A teljes állatállomány meghaladja a 2000 db-ot.

A termelt tej mennyisége közel 9.000.000 liter.

Az állattartást és a tejtermelést 2 telepen folytatják, melyek földrajzilag 5 km-re találhatók egymástól. Mindkét telep rendelkezik az állomány kiszolgálására elegendő kapacitású takarmánytárolóval és siló tárolóval.telep eladó3. cég:

164 ha területtel rendelkezik, mely bérbeadásra kerül a fenti két társaság részére. A mennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon vagy írjon email!

Tudta, hogy az apróhirdetésekkel nyerhet is?

Az Agroinform.hu legújabb nyereményjátékában nem kell mást tennie, mint a nap bármely percében INGYENESEN feladni akár 100 db* ajánlatot Apróhirdetéseink között 2016. augusztus 15. – 2016. október 15. között!

< Adja fel hirdetéseit IDE kattintva! >