Varga Ákos, az UBM Igazgatósági elnöke – Horváth Péter igazgatósági tag, Mozsár János szaktanácsadó és Wellesz Tibor marketing igazgató társaságában – bensőséges, baráti ünnepség keretében, családtagjai és munkatársai körében Hajdúnánáson köszöntötte a kitüntetettet.

Ebből az alkalomból nyújtotta át számára a 2017-ben alapított és elsőként átadott Gyémánt Partner díjat. Varga Ákos – többek között – hangsúlyozta, hogy a kitüntetett, kiváló munkatársaival együttműködve, innovatív, újdonságokat és a hatékonyság útját, módját kereső és hasznosító, társadalmilag hasznos életteljesítményéért kapta az Év Agrárembere és az UBM kitüntető díját.

díj

A család, a munkatársak és az UBM vezetői köszöntik Nyakas Andrást, az Év Agráremberét (Állattenyésztés kategória)

A Nyakas Farm és az UBM közötti 7 éve tartó kölcsönösen előnyös együttműködés alapja: „a szerződés kötelez, az adott szó megtart”.

A korrekt – szembenézős – kapcsolatról szólva Nyakas András elmondta, hogy a két cég kitűnően csengő márkanevét együttes előnyeikre hasznosítják. "Tesszük a dolgunkat és ebben megbízható, kitűnő partnerünk az UBM" – mondta az országos hírű Nyakas Farm tulajdonosa.