Ilyen esetekben sokan a takarmány árának visszaszorításán gondolkodnak – a beltartalom csökkentése által –, pedig a legfontosabb az lenne, hogy a jó minőségű takarmányból a lehető legtöbb terméket állítsuk elő, ezzel javítva a jövedelmezőséget! Erre az egyik legjobb takarmány-adalékanyag a Digestarom® DC, amelyet már joggal neveznek világszerte A TAKARMÁNY-ÁTALAKÍTÓ-nak.

kapszula folyékony magja

A kapszula folyékony magja a bél mikroflórájának kialakításában játszik szerepet – Fotó: Biomin Magyarország Kft.

A Digestarom® DC biológiailag aktív összetevőkből áll, amelyek a Biomin® Duplex Capsule technológiába vannak ágyazva. A dupla mikrokapszula magjában és a burokban lévő különböző növényi anyagok válogatott keveréke maximalizálja a növényekben rejlő egyedi pozitív hatásokat. A kapszula folyékony magja a bél mikroflórájának kialakításában játszik szerepet, a kapszula anyagába ágyazott összetevők az étvágyra és a belső elválasztásra hatnak, mialatt az egyéb gyógynövények és a kivonatok a bél védelméért felelősek. Az illat- és ízfokozó összetevők stimulálják az állatok nyál- és emésztőnedv-elválasztását, valamint fokozzák az enzimkiválasztást az emésztőrendszer teljes hosszában, ami a tápanyagok jobb lebontásához vezet.

baromfi emésztés tyúk

Emésztőrendszeri kiegyensúlyozottság, egészségesebb állatok – Fotó: Biomin Magyarország Kft.

A Digestarom® erősíti a szervezetben a gyulladáscsökkentő- és antioxidáns hatásért felelős faktorok működését, ezáltal az emésztőrendszer kiegyensúlyozottságát eredményezi, így sokkal jobb a tápanyagok emésztése, valamint javul az állatok egészségi állapota. A termék segít a bélhámsejtek közötti fehérje-összeköttetések (tight junctions) megerősítésében, ezáltal meggátolja a kórokozók és toxinok bejutását a véráramba, valamint a tápanyagok visszaszivárgását a bél üregébe.

Ábra: Biomin Magyarország Kft.

A Biomin® Duplex Capsule technológia révén a Digestarom® DC aktiv összetevői folyamatosan szabadulnak fel az emésztőrendszerben, így célzottan tudjuk bejuttatni a megfelelő növényi eredetű összetevőket a megfelelő bélszakaszokba, hogy ott a maximális hatást biztosítsák a megfelelő emésztés és felszívódás érdekében.

gyógynövények

A bél védelméért gyógynövények felelősek – Fotó: Biomin Magyarország Kft.

A Digestarom® DC összetett hatásainak köszönhetően javítja a takarmány ízletességét, fokozza az emészthetőséget, támogatja a bél mikroflóráját, csökkenti a gyulladásos folyamatokat és az emésztőrendszer terhelését, ezáltal javítja a takarmány hasznosulását és a növekedést, következésképpen javítja a termelés jövedelmezőségét!

További információkért látogasson el a www.thefeedconverter.com honlapra, vagy lépjen kapcsolatba a BIOMIN munkatársaival:

BIOMIN Magyarország Kft.
+36 23 703 016
office.hungary@biomin.net
www.biomin.net