A szombati vásárnap is izgalmasan telt a 22. FeHoVa kiállításon. Nézzék meg a helyszínen készült fotós élménybeszámolónkat és siessenek, még nem késő elindulni a vasárnapi programokra!

Igényes standokból idén sem volt hiány, azonban az érdekes megjelenésen túl a hasznos termékek még fontosabbak! Az Agroinform.hu szerkesztőinek azonnal szembetűnt - az egyébként rejtőzködésre tervezett libázó lepel, ami a gazdák számára is hasznos lehet a kukoricatarlón - akár vadkár kivédésében is.

A Balatoni Halgazdálkodási Zrt. standján már váltható a kedvezményes horgászjegy és óriási akváriumokban mutatják be a "Magyar Tenger" horgászható halait.

A gyermek- és ifjúsági vadászkürt versenyen gyönyörű, felkészült produkciókat hallhatott a közönség, a vadász szignálok különleges hangulatot teremtettek az "A" pavilonban.

Mindeközben az Agroinform standon több fórumozónk is megfordult és megosztották velünk a kiállítás tapasztalatait.

Hatalmas élmény volt a közönség számára a IV. FeHoVa Nemzetközi Bőgőverseny, amelynek utolsó, közös bőgését osztjuk most meg az olvasókkal. A program szpíkere szokás szerint Stohl Buci volt, aki az Agroinform kérésére büszkén állt a nyertes fiúk mellé egy közös fotóra.

Magyar fejlesztésű korongdobó gépet találunk az "A" pavilon Intermas standon. Több típus létezik, az alapgépektől kezdve egészen a profi koronglövészek számára fejlesztett AMERIKAI TRAP „véletlen szám” tér-irány bolygóművel szerelt kivitelig.

A "D" Horgászat- pavilon népszerű közönségprogramjai is változatlanul várnak minden korosztályt.