Amikor a késő-őszi behajtás után elkezdjük újra használni az istálló berendezéseit, akkor jövünk rá, hogy mi az, ami felett eljárt már az idő, vagy hiányzik a jószágok ellátásához.

Az Agroinform.hu Apróhirdetések közül válogattunk néhány praktikus kiegészítőt vagy felszerelést, amit kár lenne kihagyni.


A téli időszak egyik jellemző munkája az állattartó telepeken a kerítésjavítás. Ilyenkor van ideje körbejárni a területeket a gazdának és felmérni az év során keletkezett károkat, hiányosságokat. Az Apróhirdetések között az ország legjobb ajánlatai is megtalálhatóak, legyen szó kerítésoszlopról, drótfonatról vagy villanypásztorról.

Vadháló, drótfonat, fa- vagy beton kerítés oszlop eladó!

Gyártunk különböző méretű, huzalvastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi hálókat, vadhálókat, tüskés huzalt, tüskésdrótot, szögesdrótot, vezérdrótokat, kerítés hálókat és feszítőhuzalokat, feszítő huzalokat, kerítésdrótokat, tüskés drótot, vadkerítéseket, a kerítés építés minden kellékét pl.: kerítésfonattal ellátott kiskaput, nagykaput, huzalfeszítő csavart, vibropréselt zsalukövet, lábazati elem, fémoszlop, faoszlop.
Vállalunk az ország egész területén vadhálóval, vagy dróthálóval komplett kerítésépítést 1000 Ft/m áron. (Csak drótkerítéseket és vadvédelmi kerítéseket építünk, fakerítést nem!!!)Rengeteg terméket gyártunk és forgalmazunk a kerítésdróton és betonoszlopokon kívül, amit egy hirdetésben nehéz lenne felsorolni, ezért kérem, látogasson el honlapunkra, vagy telephelyünkre, a KÓTAJI DRÓTFONAT, VADHÁLÓ és BETONOSZLOP CENTRUMBA ahol személyesen akár további kedvezményekre is van lehetőség.kerítés

Mit tehet a gazda, ha van egy jó terelőkutyája, vagy kiváló őrző-védő ebe, ám időszakonként a jószág megszökik és rossz fát tesz a tűzre? Itt a kerítésjavítás általában már nem segít és ha az ivartalanítás sem oldotta meg a problémát, akkor teljesen másfajta megoldáshoz kell folyamodni. Erre az esetre találtunk egy érdekes és nem is drága eszközt, amit érdemes lehet kipróbálni:

Láthatatlan elektromos kerítés, eb őr

Új, láthatatlan elektromos kutya kerítés eladó
A kerítés telepítését követően kutyája szabadon szaladgálhat a kert számára kijelölt területén anélkül, hogy elszökne. A rendszer segítségével lekeríthet területeket (pl. növényeket) melyeket szeretne megóvni az esetleges károkozástól. (pl. ásás, rágás, letaposás, stb…)
A huzalt a jeladótól indulva a körbekeríteni kívánt területek határán végighúzva kell visszavezetni a jeladó másik csatlakozó pontjáig. A huzalt süllyesszük a földbe az esetleges mechanikus behatások elkerülése, ill. a „láthatatlanná tétele” érdekében.
A nyakörv hanghatással, valamint erősödő elektromos impulzussal jelzi a kutya számára, ha megközelíti a vezetéket. Az elektromos impulzus nem veszélyes a kutyára. A nyakörv vízálló (fröccsenő víztől védett), izzó segítségével jelzi a működőképes állapotot, ill. az elem merülését.
A „láthatatlan kerítés” hatótávolsága az adóegységen szabályozható, mely jelzi a vezeték esetleges szálszakadását is.
A doboz tartalma:
1 db beltéri szabályozható adóegység
1 db hálózati adapter
1 db nyakörv vevőegységgel
2 pár fém érintkező hosszú-, ill. rövid szőrű kutyák számára
1 db 6v elem
300 méter vezeték (mely hosszabbítható)
20 db jelzőzászló
1 db pót teszt izzó a nyakörvhöz
csavarok és tiplik a jeladó felrögzítéséhez elektromos kerítés

A juhtartók egy része ilyenkor nézi át alaposabban az állományt és az ellések előtt még körmölésre is marad idő. Praktikus segítség lehet egy jól megtervezett karámrendszer.

Karámrendszer eladó

100 m akác karámrendszer eladó!
Kb. 110 cm magas és 130-160 cm hosszú részekre van bontva.
Hozzá tartoznak az oszlopok melyeket talpcsavarral lehet a betonhoz rögzíteni, illetve van ajtós tag is.
2800.- Ft/ folyóméterkarámrendszer

Erősített mobil karámelemek

A Ferrobull mobil karámelemek állatok szabad téri befogására, válogatására nyakfogókhoz, kezelőkalodához vagy mérlegházhoz rögzítve használhatóak.

Körmölő kaloda és egyéb eszközök eladók

Körmölő, állatbefogó, fiaztató kalodák tüzihorganyzott kivitelben, igény szerint kiegészítő elemekkel: (etető, itató, csapóajtó). Legjobb áron a gyártótól!

körmölő kaloda

Juhtartás eszközei

 

Köretetők, mobil karámok, léptetők, bárány óvoda, etetővályúk, etetőrácsok, komplett 3,5m-es körkarám rendszer válogatóval, mind horganyzott kivitel.juhtartás eszközei

Itt az utolsó lehetőség tarlólegeltetésre, amelyhez kiváló segítség egy jó terelőkutya. Természetesen magyar fajtát ajánlunk erre a célra, – és ha már magyar terelőkutya, akkor legyen sinka!

A sinka kutyák történetéről és használatuknak reneszánszáról két éve adtunk hírt cikkünkben, – és azóta is egyre népszerűbb a fajta a magyar modern pásztorok körében.

Az 1970-es években Hortobágyon, Berettyóújfalu környékén a pásztorok olyan fajta kitenyésztésébe fogtak, aminek a jó munkateljesítmény volt a jellemzője elsősorban és ennek következtében homogén külső jegyek alakultak ki. Tehát nem külső megjelenésre tenyésztettek, szelektáltak, hanem munkára, ami egységes külső megjelenést eredményezett.

Olvashatunk olyan szakirodalmat is, amelyben arról számolnak be, hogy csak farkaskörömmel- vagy fekete nyelvfolttal rendelkező egyedek lehetnek sinkák - ám mára kiderült, hogy ez nem ilyen egyszerű, hiszen ennél sokkal több külső-belső feltételnek kell megfelelnie a fajtába sorolt egyednek.

Mit tudunk a fajtajegyekről, milyen a sinka külleme? Marhás, vagy juhos terelőkutya a sinka?

Korábbi cikkünkből, ide kattintva, mindent megtudhat a "magyar dingóként" is emlegetett magyar kutyafajtánkról.

Sinka kiskutyák eladók

12 hetes 1 db mézes lábú kan,1 db fekete szuka.a kiskutyák saskörmösek és a farkuk is a hátukra tekeredik.Szüleik kiválóan dolgoznak marha és juh mellett is.sinkák

Az Agroinform.hu Apróhirdetések között Ön is megtalálja a gazdaságából hiányzó gépet, állatot, takarmányt, ingatlant vagy munkaerőt. Válogasson 35.682 hirdetés közül, vagy adjon fel kategóriánként akár 10 ingyenes hirdetést! 10365 mezőgazdász hirdető nem tévedhet, legyen Ön is a közösségünk tagja!