birka találatok 3 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

Az állattartás gépei érthető módon egy igen kiterjedt kategóriát jelent az Agroinform Piactéren. Mindez természetesen abból fakad, mert az állattartás, állattenyésztés a növénytermesztés mellett a legfontosabb mezőgazdasági ágazat.
Az állattartás gyökerei egészen az állatok őskori háziasításáig nyúlnak vissza, azóta természetesen rengeteget fejlődtek a körülmények, napjainkban már elsősorban különféle nagyüzemi módszereken nyugszanak az állattenyésztés alapjai, melynek során természetesen számos, az állattartást segítő gép és berendezés kerül alkalmazásra az ezzel foglalkozó szakemberek által. Jellemző tendencia, hogy egyre inkább automatizálják és gépesítik az állatok ellátásának különböző lépéseit, ehhez napjainkban már számos, az állattartást segítő innovatív és modern gép érhető el. Az állatjóléti és állatvédelmi megfontolások is egyre fontosabb szerepet töltenek be.
Ha a hirdetések alapján sorra vesszük a fontosabb állattartáshoz kapcsolódó géptípusokat, akkor megállapíthatjuk, hogy a csoportosítás egyik alapját a tenyésztett állatok fajtái jelentik. Ez tetten érhető a következő alkategóriák esetében: baromfitartás eszközei; fejőgép, tejhűtő, tejkezelés eszközei. Azonban még több, az állattartáshoz általánosan kapcsolódó kategóriával találkozhatunk a következők esetében: állat szállítás; tápszállítás, gabonaszállító; villanypásztor; istálló szellőztetés, ventilátorok; bálabontó gép, kiosztó; silóblokk vágó / siló maró; silótolólap, silótömörítő; stabil szecskázó; takarmánykeverő, kiosztó; táp, takarmány keverő berendezés; vályú, önetető, itató; almozó gép, almozás; trágyaszóró, trágyakezelés; egyéb állattartás eszközök.
Olvasson tovább
25.000 Ft
4 éve hirdető
2022. szeptember 11. 23:07 Mezőgazdasági gép Bács-Kiskun, Bócsa
Eladó teljesen új birka körmölő szék. Könnyedén bele helyezhetők a birkák ezáltal egyszerűbbé válik a körmölés, vagy akár ellés előtti tőgy...
Használt
50.000 Ft
4 éve hirdető
2022. szeptember 11. 23:06 Vályú, önetető, itató Mezőgazdasági gép Bács-Kiskun, Bócsa
Eladó új 180-as vagy 160-as birka köretető. Nem szét szedhető festés nélküli 50000Ft/db Szét szedhető festés nélküli 55000/db Bővebb...
Új
94.500 Ft +ÁFA
4 éve hirdető
2019. március 11. 15:23 Birkanyíró Mezőgazdasági gép Hajdú-Bihar, Püspökladány
Orosz birkanyíró gépek és alkatrészek eladók.
Új 2019
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]