Köles 4 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A keresett hirdetést a feladója törölte. Válogass az alábbi hirdetések közül.
A köles Piactér kategóriában a magyar gazdák által elsősorban az állati takarmányozásban felhasznált kölesnövény termését, magját találjuk. A köles az egyik legrégebb óta termesztett gabonaféle, amely valószínűleg Kína területéről terjedt el szerte a világban. Már a középkori Magyarországon is az egyik legelterjedtebb gabonafélét jelentette volt, de a különféle kenyérgabonák térhódításával fogyasztása egyre inkább háttérbe tolódott. Európában az ipari forradalom idejétől számítva a köles fogyasztása még inkább lecsökkent, sőt majdnem teljes egészében megszűnt.
A kölesnek a takarmányjellegű felhasználás mellett Afrikában és Ázsiában máig nagy szerepe van a mindennapi élelmezésben is, ezért előszeretettel termesztik, a világ népességének mintegy harmada rendszeresen fogyasztja. A köles fogyasztása egészségesnek tekinthető, mivel sok értékes fehérjét és aminosavat tartalmaz.
Az apróhirdetések között böngészve különféle ajánlatokkal találkozhatunk: fürtös köles, bio köles, kombájntiszta köles, tisztított sárga köles, vörös köles, fehér köles stb. A nagyüzemi állattartás mellett a kölest a hobbi jellegű állattartásban is használják bizonyos állatfajták (például díszmadarak) etetésére.
Olvasson tovább
1 éve hirdető
2022. szeptember 21. 23:25 Köles Termény Bács-Kiskun, Kelebia
22 t vörös kölest nagy zsákban árulunk. Minőség: páratartalom akár 14% Szennyeződések legfeljebb 2% Származási hely: Orosz Föderáció...
1 éve hirdető
2022. szeptember 21. 23:24 Köles Termény Bács-Kiskun, Kelebia
Minőség: páratartalom akár 14% Szennyeződések legfeljebb 2% Származási hely: Orosz Föderáció Paritás: FCA 24000 Szabadka, Szerbia
315 Ft +ÁFA
8 éve hirdető
2022. szeptember 17. 06:43 Köles Termény Pest, Üröm
Bio minősítésű fehér köles eladó kb. 1000 kg Schäffer Mihály Üröm
1000 kg
55 EUR
5 éve hirdető
2022. szeptember 2. 09:17 Köles Termény
Eladásra kínálok idei Sárga kölest Ideális madarak etetésére. 100kg - 55€
8 tonna
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]