Gázolaj árak 601 Ft Benzin árak 604 Ft EUR 388.05 Ft USD 356.13 Ft CHF 391.85 Ft GBP 452.28 Ft

Előző

Gázolaj, benzin eltarthatóság, Green Plus motorélettartam növelés ENSZ hatósági adalékkal

45 Ft +ÁFA

Település Somogy vármegye, Siófok
Megosztás: messengerfacebookwhatsappviberemail

Következő

Ár 45 Ft +ÁFA
Alkategória Egyéb alkatrész, kenőanyag
Márka Green Plus
Típus ENSZ ECO-ÖKO CÍMKÉS BIOFRIENDLY GREEN PLUS KÖRNYEZETBARÁT FOLYÉKONY GYULLADÁS.- ÉS ÉGÉSKATALIZÁTOR
Állapot Új
Gyártási év 2022
Eladásra kínált mennyiség (darab) 1000
Gyári / utángyártott Gyári
Fordítás

Leírás
1-2 hónap alatt megindulnak a diesel és benzin romlási folyamatok, attól függően mennyire stabil a környezeti és üzemanyag tároló rendszer hőtartó, légnyomás tartó és páratartalom tartó képessége és milyen adalékok, összetevők vannak vagy nincsenek benne.
Tehát, ha az olcsóbb üzemanyagár miatt, vagy stratégiai készlet tartása miatt előre bevásárol valaki, de nem használja fel a gázolajat, benzint, kerozint, azt ugyanúgy kell kezelni, mint egy élelmiszert, romlás előtt elhasználni vagy konzerválni kell.

Az üzemanyag finomítóknál, óriás üzemanyag tárolóknál alkalmazott Biofriendly Green Plus környezetbarát folyékony gyulladás- és égéskatalizátor formula nem csak kondicionálja, revitalizálja az üzemanyagokat, hanem a romlási folyamatokat is jelentősen lelassítja, megállítja.

A 15-19 °C közötti motorikus és üzemanyag tárolási tanúsítványok, biorészarány, bio tartalom stabilitások már nem ugyanazt tudják a 15-19 Celsius foktól plusz - mínusz 8 fokos eltérés után,

az üzemanyag molekuláris kötések gyengülnek, ezzel egyidejűleg az üzemanyag teljesítő képessége és stabilitása is gyengül, romlik, végül az üzemanyag használhatatlanná válik.

Sűrűsödnek a szűrő és vizesedési gondok, gyorsul a kocsonyásodás, taknyosodás, bakterizálódás, gombásodás, rozsdásodás, sűrűsödés, zavarosodás, bebarnulás, befeketedés, lerakódási és javítási gondok.

Változik, romlik a munkagépek, járművek, generátorok, kazánok teljesítménye, üzemanyag fogyasztása, AdBlue fogyasztása, motorolaj fogyasztása,

gyakoribbá válnak az indítási, injektor, EGR, DPF részecskeszűrő, SCR katalizátor, adagoló, turbó, kipufogó, szenzor, Check Engine, stb. problémák.

Sokan ezek megelőzésére, illetve a fenti tapasztalatok után a Green Plus hatóanyag használatával megszűnő problémák tapasztalt sikerei folytán váltak, válnak folyamatos Green Plus használóivá.

2022-ben már több mint 55 milliárd liter üzemanyag feljavításához, felminősítéséhez rendeltek már ebből az univerzális tulajdonságú - felhasználhatóságú és komplex hatású formulából, de szénhez, fához, kerozinhoz, pakurához is. Hozzávetőlegesen a MOL magyarországi éves üzemanyag forgalma átlagosan 3-4 milliárd liter évente a leadott jelentések alapján.

A világon több mint 20 000 fajta üzemanyagadalék képes valamit változtatni az üzemanyagokon, ebből 2019 óta egyetlen és világelső a többszörös világgyőztes Green Plus Fuel formula, mely ENSZ tanúsított BIO BOOSTER tanúsítással rendelkezik (0%-tól 100% biotartalmú üzemanyagok életartamát és teljesítményét is javítja, tehát nem kell félni, ha a biorész aránya az üzemanyagban 10 vagy 20 százalékos vagy ennél több),

ENSZ ENERGIA ÁTMENETI ÜZEMANYAG minősítése a Párizsi Klímaegyezményben vállalt Fenntartható Fejlődési Célok gyorsabb és hatékonyabb teljesítését teszi lehetővé, ami a gépkezelő számára a

tovább használhatóságot, alacsonyabb üzemanyag fogyasztást, nagyobb teljesítmény és terhelhetőség kihasználását jelenti elsősorban, és azt, hogy a gép mindig hadrafogható, menetkész, nehezebben romlik el, vagy el sem romlik, pont akkor, amikor munkára kell fogni.

Jó páran átélték már, hogy szezonális munkáknál pont akkor döglik be a gép amikor időre aratni kell, vagy pont itt az ideje a vetésnek, vagy amikor alkalmas a talaj a hántásra, szántásra. Ezt a bosszúságot, az ezzel járó javítási időre, állásidőre való várakozást, a folyamatosan szemtelenül emelkedő irracionális javítási költségek megjelenését lehet leredukálni, megszűntetni a Green Plus hatóanyag használatával. Lásd youtube videók megromlott üzemanyag ellen Green Plus, Green Plus motorolaj és gázolaj ápolás a tartálytól a kipufogó végéig, stb.

Az ENSZ ECO-ÖKO certifikáció pedig azt jelenti, hogy kötelező alapértéket produkál, mely index számként használható országok és cégek részére, mivel a hosszú idejű hatósági, kormányzati akkreditált vizsgálatok, certifikált tesztek ezeket az átlagokat, illetve ezeknél nagyobb értékeket mutattak ki, melyet folyamatosan független intézetek ellenőriznek:

7%-os CO2, ÜHG csökkenés és üzemanyag megtakarítási index,
7%-os energiahatékonyság javulási, teljesítmény javulási index,
30%-os korom és rákkeltő finom porrészecske csökkenési index, mint eko és öko szabvány kategória
A könnyebb értelmezés kedvéért:
A 7%-os értékek a közepes és erős terhelésekre vonatkozó értékek, melyek könnyített terheléssel vagy terhelés nélkül 17-27-32%-ig javulnak folyamatos használattal, beleértve azt is, hogy évről évre is képes tovább javulni az érték. Az élettartam növelő hatás miatt a maximális fordulatszámnál kisebb a nyomaték és lóerő javulás, az alacsony és közepes fordulatszám tartományokban nagyobb. Ha a max RPM esetében is még ráhúznánk a motorra még egy 15-25%-ot, az a motor élettartam szempontjából káros.

A füstmassza csökkentési képesség pedig 50% és 99% közötti. Texas államaiban törvény által előírtan kötelezően választott szmogcsökkentő megoldás a Green Plus, a levegőtisztaság mérési hatósági adatok alapján kiadott értékek jól tükrözik az egészségügyi hatósági jelentések adatait, 35%-kal lett jobb a népegészségügy, kevesebb asztma, allergia, vérkeringési, tüdő, szív és érrendszeri, megbetegedés, stroke, infarktus, rákos megbetegedés, halálozás.

Akinél szóbajön a pályázat, tendereztett munkaszerződés, beszállítói szerződés, örömhír, hogy plusz pont a Green Plus használat, több esetben segítette nyeréshez a pályázókat.

A tartálytól a kipufogó végéig történő kíméletes ápolás eredménye, hogy a szűrók, adagolók, szondák, szenzorok tisztábbak maradnak, pontosabb értékeket küldenek a motorműködést szabályzó rendszereknek, az injektorok nehezebben kopnak, az égéstér tisztább marad, az EGR szelepeket nem kell, vagy sokkal ritkábban kell takarítani.

A Green Plus füstcsökkentésre lett kifejlesztve a 70-es évek végétől, sokáig a karbantartási költségek csökkentése miatt volt nagy szám a fogyasztók számára, majd a környezetvédelmi, éghajlatvédelmi priorítások előtérbe kerülésével vált fontossá a szén-dioxid kvótában, az EKR rendszerben (az energia szolgáltatók végfelhasználónál kimutatható energiamegtakarítási kötelezettsége).

Jól működik minden szilárd, folyékony és gáz halmazállapotú éghető anyaggal, adalékkal, ha van kedvenc adaléka valakinek, mellette érdemes használni Green Plus hatóanyagot is, kiemeli a korábbi adalék előnyeit és tompítja azok káros hatásait.

Gyulladás és égéskatalizátorként a rossz minőségű és vagy vizes üzemanyag begyújtása is könnyebb, az extrém hidegben is könnyebb a hideg motor indítása, még gyenge akkumulátorral is.
Dermedésgátlóként mínusz 21 fokig alkalmazható, összetartja az üzemanyag molekuláris kötéseket, nehezebb a kiválás. Kenőanyagként ugyan nem működik, mert arra ott a motorolaj, de az olajnyomást képes optimalizálni, a vibrációt energia veszteséget jelentősen csökkenteni, mivel a robbanóerő, a Green Plus használatával nem oldalról üti a dugattyúkat, hanem kitöltve a teljes égésteret, szemből tolja a dugattyút.

Hogyan használják?
Ahol kis gépeket használnak, fűnyíró, motoros kézifűrész, kertikapa, motorcsónak motor, motorbicikli, yacht, quad, kisutó, ott az 1 milliliter Green Plus való 1 liter tetszőleges üzemanyaghoz, ez az 1/1000 koncentrátum töménység 1 literes egyedi azonosító sorszámos flakonban.
1 karton 15000 literhez

Gázolajtartályokhoz, benzinkutakhoz már a töményebbeket viszik, itt is 1 literes a kiszerelés
5000, 10 000, 20 000, 50 000, 100 000 literhez.
A hordós Green Plus 4 100 000 liter üzemanyaghoz elegendő.

A benzinkutakon vagy bekevert állapotban (motorgaranciát vagy bérleti szerződést nem sért!), vagy okosadagoló GreenBOT segítségével tankolható.

A nanotechnológiás hatóanyag, mint tanúsító anyag használata, akkor jár ENSZ logó és üko címke logó használati engedéllyel, ha az alkalmazó bizonyítani tudja, hogy a használt üzemanyag valóban az előírt szabványú Green Plus hatóanyagot tartalmazza.

A GreenBOT és az automata okosadagoló diagnosztikai üzemanyag kontroll rendszer nem külön költséges, hanem forgótőkés, mivel az állami támogatás fejlesztési beruházásként adóból leírható tétellé teszi.

A megbízhatóság

A laboreredmények összhangban vannak a 20+ éves gyakorlati tapasztalatokkal, fele annyi koksz és fémlerakódás a motorolajban, világosabb a gázolajszűrő még több üzemóra vagy kilométer összehasonlításban is, a benzinkutak forgalma 15% és 300% között javul a Green Plus bevezetéssel, a konkurens adalékgyártók Green Plus hatóanyaggal feljavított adalékainak forgalma szintén ilyen mértékben.

A Nemzetközi Energia Ügynökség adatai alapján független auditorok bevonásával derült ki, hol a legnagyobb az értékesítés és a fejlődés. A koronavírus pandémiás megjelenésével a benzinkutak forgalma jelentősen csökkent, viszont a Green Plus üzemanyagot forgalmazó benzinkúthálózatoké jelentősen megemelkedett, Gazdaságossági Világgazdasági Olaj és Gázipari és Energia ipari Világdíjakat nyertek. Az emberek szeretik a több és olcsóbb hibamentes kilométert.

Szerződés nélkül 45 Ft + áfa a javított üzemanyag látszólagos liter plusz költsége, ENSZ együttműködéssel 40 Ft + áfa, 2 éves árstoppal. Feltétele a nyomonkövetés, hogy mikor mennyi Green Plus került az üzemanyagba és az első év kifizetése az éves átlagos üzemanyag mennyiség kifizetésére.
Green Plus szakmai cikkek az agrár szaklapokban 2000 óta elérhetők, Haszon Agrár, AgroNapló, Agrárium7, az Agroinform, Agrárágazat oldalain, Green Plus előadások a logisztikai, szállítmányozási, közlekedési, klíma és energia és innovációs konferenciákon, youtube videókon és linkek.pdf jelöléssel a greenplusfuel weboldalon elérhetők.

MKFE tagok részére az érdekképviseleti szervezetük kiharcolta az ENSZ együttműködési kedvezmény mellé a tagsági kedvezményt, a MOSZ és MAGOSZ már 2006-ban megjelent hírlevelével támogatta a gazdálkodók ökológiai és versenyképesebb irányba mutató gazdálkodásához a Green Plus használatot.

A COP27 egyiptomi ENSZ Klímacsúcson (2022.11.06-18) a Green Plus Csoport az új ENSZ certifikált Fenntartható Fejlődési Célok Green Plus ETF valutát az ENSZ Green Coint mutatta be

Hirdetés azonosító: 7281302
Frissítve: 2024. március 12. 07:30

Hirdető adatai


Név Bíró Péter E.V. Működő cég
Helység Somogy vármegye
Siófok
Webcím www... Megjelenít

Kapcsolatfelvétel


Hirdető adatai
Telefon +36303 xxxxxx Megjelenít
Üzenetet küldök
Üzenet küldéshez, kérjük, jelentkezzen be!
Regisztráció

Ön szerint ez a hirdetés hibásan lett feladva? Kérjük, ossza meg velünk észrevételeit az alábbi űrlap kitöltésével:

reCAPTCHA Védelem Adatvédelem - Általános Szerződési Feltétek

8 Tonnás Tandem Pótkocsi B 502L/TA BICCHI
8 Tonnás Tandem Pótkocsi B 502L/TA...

4.200.000 Ft +ÁFA

LS MT7.101 PST EHL traktor (ÚJSZERŰ)
LS MT7.101 PST EHL traktor (ÚJSZERŰ)

19.990.000 Ft +ÁFA

Használt Optigép Opticorn 876CS szárzúzós kukorica adapter eladó
Használt Optigép Opticorn 876CS...

Ár nélkül

Gumiujjas Sorközművelő TOSCANO YCAY-07
Gumiujjas Sorközművelő TOSCANO YCAY-07

1.950.000 Ft +ÁFA

Cikkajánló


Ez aztán meglepő! Te ismered ezt a 6 titkot a paprikával kapcsolatban?
Ez aztán meglepő! Te ismered ezt a 6 titkot a paprikával kapcsolatban?

A paprikát a kertben, de még magaságyban is tudod termeszteni. Ne hagyd ki!

Egy megosztó étel, amitől sokan viszolyognak, pedig rengeteg vitamint tartalmaz
Egy megosztó étel, amitől sokan viszolyognak, pedig rengeteg vitamint tartalmaz

A zúza egy igazán sokoldalúan elkészíthető élelmiszer, és rengeteg egészségügyi előnye van a fogyasztásának.

Növényvédelmi megfigyelés, eGN-feltöltés és -módosítás  – a gazdálkodók kérdései és a szakértő válaszai
Növényvédelmi megfigyelés, eGN-feltöltés és -módosítás – a gazdálkodók kérdései és a szakértő válaszai

Várszegi Gábor, a NÉBIH szakértője válaszolt a gazdák kérdéseire.

Hirdetés
100 éves tudás, magyar nemesítés: vetőmag minden létező igényre! +VIDEÓ
100 éves tudás, magyar nemesítés: vetőmag minden létező igényre! +VIDEÓ

Magyar vetőmagokkal, a magyar gazdák sikeréért.

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]