ÚJDONSÁG!! Tárcsázás másképp, avagy a TÁRCSÁZÁS ÚJ DIMENZIÓJA!! - Törölt hirdetés

Állapot:
Új
Eladó / bérelhető:
Eladó
Gyártási év:
2019
Gépigény (Lóerő):
180-250

Leírás

Tisztelt Látogató (kedves Érdeklődő)! Feltételezem Ön is látott már kísérleteket, újdonságokat, de ha radikális szemmel tekintünk a rövidtárcsák világába, és azokat megkiséreljünk egyenként értékelni, kissebb-apróbb eltérésekkel ugyanazt találjuk minden gyártó kínálatában, természetesen tartóssági, kopásállósági különbségekkel.
Most egy olyan újdonságot szeretnék a gazdálkodók számára bemutatni, mely ugyan alapul veszi a rövidtárcsák elvét, mégis kiugróan túlvitték annak művelési elvét, melynek eredménye bőven magáért beszél!!
Ugyan a kialakítás miatt nőttek a teljesítményigények, viszont a végeredmény: KÁPRÁZATOS!!! A tarló az eszkőz után egyértelműen "fekete"!!
A VELES-AGRO cég megalkotta azt, amiről eddig csak álmodtunk, a tökéletes bekeverést! Mindamellett egy réti gyeptörés kapcsán sem enged elvéből, ott is szakadni, keveredni kell talajnak, gyökérzetnek egyaránt!
Ezen eszközök tartóssága is szintén egyedülálló, a tárcsalapok egyenként 4 azaz négy golyósoron csapágyazottak, gondozásmentes házban!
Méretek: 4, 5, 6, egyéb tárcsák 8, és 11 méteres munkaszélasséggel. Az új gép garanciája: 2 év!
Erről az érdekes eszközről még több oldalt tudnék ide fektetni, kérem, ha érdekli, vegye fel a kapcsolatot velünk, az elérhetőségek bármelyikén.

Kérem tekintse meg "összes hirdetésem"!

Kapcsolódó apró/állás ajánlat

 • Agro-Factory függesztett rövidtárcsa

  Agro-Factory függesztett rövidtárcsa

  2020-02-25 Tárcsa Tiszakécske

  Tisztelt Termelők! Ajánljuk figyelmükbe a rendszeresen megújuló rendkívüli akcióinkat, mely elősegítheti munkájukat a gazdaságban. Imerje meg a Tipp-Topp Agro Kft- által forgalmazott a különféle gyártmányú mezőgazdaságban használható gépeket. Kiváló...

 • IH 9,8 m-es tárcsa eladó

  IH 9,8 m-es tárcsa eladó

  2020-02-26 Tárcsa Jászberény

  IH 9,8 m-es tárcsa eladó

 • Tárcsa

  Tárcsa
  100.000 Ft

  2020-02-26 Tárcsa Hernyék

  Eladó tárcsa újraépítésre, átépítésre, alkatrésznek. Mtz után most is húzható.

  100.000 Ft


Kapcsolódó ajánlatok

A hirdető további hirdetései[bezárás x]