Gázolaj árak 554 Ft Benzin árak 576 Ft EUR 368.6 Ft USD 344 Ft CHF 379.79 Ft GBP 428.45 Ft

Bio élelmiszer 3 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A bio élelmiszer hirdetési kategóriában olyan ökológiai gazdálkodásban megtermelt termékekkel találkozhatunk, amelyek megfelelnek az Európai Unió biotermékek előállítását és forgalmazását szabályozó előírásrendszerének. A biotermékek forgalmazását a vonatkozó szabályok betartása mellett egy a területet ellenőrző tanúsítványrendszer is biztosítja.
Mitől minősül bio élelmiszernek egy termény? A biogazdálkodás egy olyan gazdálkodási forma, amelynek során a termelők arra törekednek, hogy a termesztési-tenyésztési környezetre nézve az emberi mesterséges beavatkozás hatásait a lehető legkisebb mértékűre csökkentsék. Próbálnak minél inkább a helyi forrásokra támaszkodni, az ilyen gazdálkodásban mellőzik a kémiai növényvédő szereket, a műtrágyákat és a különféle antibiotikumok használatát. Emellett teljesen kerülik a genetikailag módosított organizmusokat, viszont törekednek a betegségekkel szemben ellenálló állat- és növényfajok termelésbe való bevonására.
A bio élelmiszerek a növénytermesztés és az állattenyésztés produktumait egyaránt felölelik, bár a Piactér rovatban az apróhirdetések között leginkább növényi eredetű biotermékekkel találkozhatunk, jellegüket tekintve ilyenek például a bio mogyorót, bio lilahagymát, bio sütőtököt, bio diót kínáló ajánlatok.
Olvasson tovább
2.000 Ft +ÁFA
2 hónapja hirdető
2023. március 9. 13:47 Bio élelmiszer Termény Hajdú-Bihar, Egyek
Bio édeskömény mag eladó
3500 kg
400 EUR
2 éve hirdető
2023. január 11. 09:54 Bio élelmiszer Termény Fejér, Csákvár
2022 évi bio búza malmi minőségben eladó.
500 tonna
4 éve hirdető
2022. február 7. 10:03 Bio élelmiszer Termény Győr-Moson-Sopron, Osli
Klapka György által létrehozott, továbbá családi vállalkozássá formálódott Bio ültetvényen termett, kiváló minőségű Bio Dió eladó! A kiváló...
20 tonna
A lista fizetett rangsorolást tartalmaz
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2023 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]