Nyuzoprobán van jelenleg is nálunk egy középmélylazito,extrém körülmények között teszteltük,ott az amit kibirt azt nem sok márka birná ki azt most mondom.A véder is jo de árban a Kverneland olcsobb nemis kevéssel.
és azt nem mesélik, hogy a konzol ahová a rugóztatott kar bevan kötve az szétmegy rajta és kóvályog a gép mögött, mint egy szétkopott kultivátortag ?
sajnos ez hiba a kv lazítónál
A Kverneland altalajlazitot is azért dicsérik többek között mert strapabiro meg könnyebb vontatni mert laprugos biztositása van és tud mozogni a talajba.
a szántóföldi kultivátor teljesen más munkafolyamatot végez mint egy kombi, 3x köll vele keresztirányosan 8-12 km/ó sebességgel a tarlón menni, és utánna lösz ami lösz
Szia!
Nem akarom bántani őket, de eddig még amivel találkoztam, hááát mindenünnét csak a csavarok szakitószilárdságával ( 5.6), a zártszelvények vékonyságával (4, 5, 6 mm) volt gond, amugy biztosan érdekes gépek
A talajtörő -nek már szinte minden porcikáját megtrajzoltam több különböző biztosítási módozattal, késsel, rögtörővel ( még tárcsással is ), már csak megkell rendelni....
2860 hozzászólás
Melyik a jobb az egyenes vagy hajlított késű lazító?
Válasz #197. hozzászólásra
Elvileg van kép is rola csak még nincs a gépemen. Baromi jo,rosszat nem tudok mondani. 3.6misi a 3 méteres.
Válasz #205. hozzászólásra

na azé!!
Válasz #200. hozzászólásra
Látod akkor csakvan szemem hozzá......hehehhe
De az a xar tud kopírozni is ejjha!
Válasz #203. hozzászólásra

forditva
Válasz #202. hozzászólásra

Basszus....már rég el is felejtettem !
Na majd sort kerítek rá.
Válasz #201. hozzászólásra

te jó égggggg
Válasz #199. hozzászólásra

lehet, hogy a Kühne ML kését koppintották le?
Válasz #200. hozzászólásra

mizu a latar projektel
Válasz #189. hozzászólásra

az jó ! a mulkor egy vakond gazdája jött hozzám, h csináljak orrot a lazítójára mert néki csak néhány ha-t birt a gyári
Válasz #198. hozzászólásra

Amúgy nekem is túl nagynak tűnik az a távolság, főleg ami megtartja rúdhoz képest.
Válasz #192. hozzászólásra

sejtettem hogy amcsi gép
Válasz #195. hozzászólásra

1ik csalósabb minda másik....
Válasz #196. hozzászólásra
Húúúúú !!!!!
Képed van róla ???
Milyen a munka ??
Hogy vált be ??
Ára ???
Válasz #194. hozzászólásra

Egy CLC Pro
Válasz #191. hozzászólásra

Válasz #190. hozzászólásra

Mi van ott nálatok ??????
Válasz #190. hozzászólásra
Mi az he?
Válasz #184. hozzászólásra
bocs egy nö bötűt kihagytam
Landoll 600 V ripper a tipuis jelölése
ugyebár amerikai a gép, a kései izmosan hasonlitanak a Kühne mélylazitóéra pedig azt az IH 14 es középmélylazító módosításával érték el.
Válasz #187. hozzászólásra

Minek van olyan retekmessze a henger????
Akkora íve lenne?????????
Válasz #188. hozzászólásra
jo de árban a Kverneland olcsobb nemis kevéssel.

Nyuzoprobán van jelenleg is nálunk egy középmélylazito,extrém körülmények között teszteltük,ott az amit kibirt azt nem sok márka birná ki azt most mondom.A véder is
Válasz #188. hozzászólásra

meg hogy békés megye keleti felén 200 hektár után a hegyek elkoptak a kések orrán!!!!!!!
Válasz #185. hozzászólásra

és azt nem mesélik, hogy a konzol ahová a rugóztatott kar bevan kötve az szétmegy rajta és kóvályog a gép mögött, mint egy szétkopott kultivátortag ?
sajnos ez hiba a kv lazítónál

Háááttttt nekem is tetszik, meg van is a szomszédban, de azt mondják, hogy azok nem lazítók nem végeznek kellő lazítást.....nem értem.
Nembiztos, h. akarok könnyebben vontatni.
Az viszont biztos, h. Qjól akarok lazítani.
Válasz #183. hozzászólásra

A Kverneland altalajlazitot is azért dicsérik többek között mert strapabiro meg könnyebb vontatni mert laprugos biztositása van és tud mozogni a talajba.
Válasz #161. hozzászólásra

a Ladorla lazitót ki gyártota-ja??????????
kiköpöt latar
Válasz #182. hozzászólásra

171-es hsz-ben vagy egy pár vibrokapás grubber, azok nem fáradnak oly hamar
Válasz #175. hozzászólásra
Megnézném ezt a szántóföldi kultivátort, hogy hány méter után hullik darabjaira a tarlón! Homokon esetleg használható. Arra a grubber való.
Válasz #175. hozzászólásra
3x járja a halál ám.
Válasz #167. hozzászólásra
Ha ezt a baloldalit kell használni akkor füves, gyomos a terület és szerintem ennek ennek nincs elég átfedés a kapák között, így otthagyja a gyomot.
Válasz #178. hozzászólásra
OK.
Válasz #177. hozzászólásra
Nem nagyon tudom milyen munkát csinál(drága is)... De hidd el ezek itt beválnak.
Kicsit tudom hogy rögel , de a kombinátor majd szétveri...
Válasz #176. hozzászólásra
Ásóborona ??
Az is faxa gazirtó.
Válasz #174. hozzászólásra
Rexius itt semmit nem ér... a másik 2 tetszene ha vinné az évelő gyomokat és kellő mélységet tudnának produkálni... De így...
Válasz #172. hozzászólásra
a szántóföldi kultivátor teljesen más munkafolyamatot végez mint egy kombi, 3x köll vele keresztirányosan 8-12 km/ó sebességgel a tarlón menni, és utánna lösz ami lösz
Válasz #173. hozzászólásra

Fogas volt eddig meg rexius. Mikor, hogy. Tavaly volt egy agressive is.........talán az idén is lesz egy 8 m-es
Válasz #172. hozzászólásra

Ja . Erre ez megy.... Ti mivel nyomjátok ? Ki ne mond hogy kombinátorral...
Válasz #169. hozzászólásra

Szántás elmunkálásra ilyen durungot ???????

én szívem szerint egy kongskilde vibro flex, rau flexsik, kv clf, hb vibro modell izgalmasabb munkát tud végezni
Válasz #168. hozzászólásra

Felénk meg beljebb nem menne.
15-18 centinél......
....A PORTÁRA!
Válasz #168. hozzászólásra
Szántás elmunkálásra kéne... Az már sok is volna...
Erre felénk 15-18 cm-nél lejjebb nem menne optimális esetben.
Válasz #165. hozzászólásra
Erre , konkrétan a baloldali tetszik...
Válasz #165. hozzászólásra

No hasonlítanak a kapák?
Válasz #164. hozzászólásra

Szia!
Melikre gondoltál?
Válasz #163. hozzászólásra
Jó néz ki a szántóföldi kultijuk....
Válasz #162. hozzászólásra

Szia!
Nem akarom bántani őket, de eddig még amivel találkoztam, hááát mindenünnét csak a csavarok szakitószilárdságával ( 5.6), a zártszelvények vékonyságával (4, 5, 6 mm) volt gond, amugy biztosan érdekes gépek
A talajtörő -nek már szinte minden porcikáját megtrajzoltam több különböző biztosítási módozattal, késsel, rögtörővel ( még tárcsással is ), már csak megkell rendelni....
Válasz #161. hozzászólásra
Hy Góré... Készül már a "talajtörőd"?
Busa cuccok anyagminőségéről mit hallottál? (a kinézetük tudom hagy némi kívánni valót...) De bírják a strapát szerinted?
Válasz #159. hozzászólásra
a Ladollra gondolsz?
Eléggé alapvető a kés kialakítása, van egy néhány lazító hasonló késarculattal.