Az ecopower motorok alacsonyabb fordulaton adják le a nyomatékot és a teljesitményt ezért nagyon keveset fogyasztanak viszont valamivel drágábbak és kissebb a végsebességük.
Ha a képre gondolsz az egy N 111 Ecopower. Ez a gyárban volt kiállitva 60000 euró volt kb + afa. Egyik kliens mag akarta venni de aztán egy kevésbé felszerelt mellett döntött.
Már rég meg akartam kérdezni, hogy az SZK és a DON kombájnok között van-e rokonság. Multkor láttam egy DON prospektust és meglepődtem, hogy még gyártják.
Akkor láttál volna székely humort mikor aprilisban bukarestből jött a parancs, hogy irány krumpli ültetni. A párttitkárnak meg, hogy irány ellenörizni. Persze azt kifelejtették a tervből, hogy nálunk áprilisban még hófoltok vannak. Na mit volt mit tenni csapat kivonult és két hétig kopácsoltak a traktorok alatt mintha dolgoznának. Párttitkár jött az aro-val és ment a munka. Az meg senkinek sem tünt fel hogy a srácok ugyanott "dolgoznak" mind 2 hete.
Erről jut eszembe a sztory mikor a TSZ elnők kilátogat Jozsi bácsihoz aki épp egy 650-es universal és egy román kockabálázó hathatós segitségével próbálkozik a bálázással.
- Na Józsi bá oszt hogy megy a bálázó? - hangzik a kérdés.
- Elnők elvtárs a nagyon jól csak nem köt.
Az nagyon jó ár . Felénk 18 alatt semmi .
Nálatok sokan bálázzák ??? ( haverom reggel óta itt szenved a kertünk alatt a kockabálázóval . Szerintem nemsokára felgyújtja ... Mert nem köt egyik oldalon megint . )
Nagyon jó a videó! Főleg ahol egyszerre látszik a 3 john deere.
Ja igen - egy tipp: ha itt a hozzászólásnál a video embed dobozba másoljuk be az "embed" hivatkozását a videónak akkor innen az oldalról is meglehet nézni!
8348 hozzászólás
Válasz #409. hozzászólásra
Ma olyan 50 körüli tritit arattunk 40ha-t
Jelentem alásan és is végeztem még tegnap
Válasz #408. hozzászólásra
Na! Milyen a termés?
Válasz #407. hozzászólásra
Már nem
Úgy látom mindenki arat...
Válasz #405. hozzászólásra
N 111 csak egy darab van a mi vidékünkön. A slágermodellek az N 121 Hitech, a T 171 classic és az A 95.
Válasz #404. hozzászólásra
Veszik Nálatok ?..és jól láttam, hogy teljesítményben gyengébbek kicsit ? Felétek mi a favorit Valtrában ? Miből adnak el sokat ???
Válasz #403. hozzászólásra
Az ecopower motorok alacsonyabb fordulaton adják le a nyomatékot és a teljesitményt ezért nagyon keveset fogyasztanak viszont valamivel drágábbak és kissebb a végsebességük.
Válasz #402. hozzászólásra
Eza 111 Ecopower miben különbözik a sima 111HiTEchtől ???
Válasz #401. hozzászólásra
Ja a gyerek ilyen fiatalon már kelet europai eladási igazgató.
Válasz #400. hozzászólásra
Csak olyan törpének tűnt mellette a Tag ! : )
Válasz #399. hozzászólásra
Ha a képre gondolsz az egy N 111 Ecopower. Ez a gyárban volt kiállitva 60000 euró volt kb + afa. Egyik kliens mag akarta venni de aztán egy kevésbé felszerelt mellett döntött.
Válasz #396. hozzászólásra
T 171 HiTech ??? : )
Válasz #396. hozzászólásra
Gondoltam, mert már említetted egy párszor. Tényleg nagyon rá tudott tapintani a lényegre. Mint a székelyek:)
Válasz #395. hozzászólásra
Ha nem akar tanulni a saját kárán...
Válasz #393. hozzászólásra
Persze, hogy ismerem a Hofi viccet. Nagy figura volt az öreg.
Válasz #394. hozzászólásra
márszezon előtt is szaakodott, de mondtam neki, hoyg nézesse meg egy hozzáértővel.
De beszélhetsz... inkább kókányolnak .
Válasz #392. hozzászólásra
Mind a 2 rosztelimas gyártmány, de nics semmi közös bennük. Az szk-t is gyártják v.mi silózóval a hátulján.
Válasz #390. hozzászólásra
Hát azt a Hofi viccet biztos ismered a 14 malacról! Az is ilyesmi.
Válasz #391. hozzászólásra
Már rég meg akartam kérdezni, hogy az SZK és a DON kombájnok között van-e rokonság. Multkor láttam egy DON prospektust és meglepődtem, hogy még gyártják.
Válasz #390. hozzászólásra
Ez is jó:D!
Válasz #388. hozzászólásra
Akkor láttál volna székely humort mikor aprilisban bukarestből jött a parancs, hogy irány krumpli ültetni. A párttitkárnak meg, hogy irány ellenörizni. Persze azt kifelejtették a tervből, hogy nálunk áprilisban még hófoltok vannak. Na mit volt mit tenni csapat kivonult és két hétig kopácsoltak a traktorok alatt mintha dolgoznának. Párttitkár jött az aro-val és ment a munka. Az meg senkinek sem tünt fel hogy a srácok ugyanott "dolgoznak" mind 2 hete.
Válasz #387. hozzászólásra
:D
Válasz #383. hozzászólásra
:D Én csípem a székely humort!
Válasz #385. hozzászólásra
30 fok meleg, izzasz mind a franc, por van és még a bálázó se nem köt. Na ilyenkor nem jó ha van gyufa a zsebedben.
Válasz #382. hozzászólásra
Van egy pár bálázós. Hát biztos jobban bele kéne nyulni a bálázóba szezon előtt!:)
Válasz #384. hozzászólásra
No az elég a bajból
Válasz #383. hozzászólásra
Ez se köt bassza meg ...
Válasz #382. hozzászólásra
Erről jut eszembe a sztory mikor a TSZ elnők kilátogat Jozsi bácsihoz aki épp egy 650-es universal és egy román kockabálázó hathatós segitségével próbálkozik a bálázással.
- Na Józsi bá oszt hogy megy a bálázó? - hangzik a kérdés.
- Elnők elvtárs a nagyon jól csak nem köt.
Na ennyit a szocializmusról és a bálázásról.
Válasz #381. hozzászólásra
Az nagyon jó ár . Felénk 18 alatt semmi .
Nálatok sokan bálázzák ??? ( haverom reggel óta itt szenved a kertünk alatt a kockabálázóval . Szerintem nemsokára felgyújtja ... Mert nem köt egyik oldalon megint . )
Válasz #380. hozzászólásra
Én 16ért vágom szépen leborotválva (nem úgy mint a spéci megák, hanem tényleg rövidre)
17ért meg szecskázva.
mennyiért megy nálatok a béraratás ?
Felénk 18 körül ...
Válasz #359. hozzászólásra
karlo osztrák búza,35-ös sikérrel vágtam.
Amúgy csak én nem látom a linket amit beraktam????
jelőld ki az egész linket és másolás és a cimhez illezd be
a linkre kattintva nem indul a video, csak az oldalt hozza . Hogy keressünk rá ?
Úgy is ki lehet tenni full képbe??? Mert szerintem nem!!
Válasz #373. hozzászólásra
Nagyon jó a videó! Főleg ahol egyszerre látszik a 3 john deere.
Ja igen - egy tipp: ha itt a hozzászólásnál a video embed dobozba másoljuk be az "embed" hivatkozását a videónak akkor innen az oldalról is meglehet nézni!