- Hagyományos, paraszti ismeretek. új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Napraforgó gyomirtás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Körbálázót, de milyet? új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- S.O.S. új
- Grubber új
- Homlokrakodók, targoncás, törzscsuklós rakodók új
Cikkajánló
Sajtóközlemény

Több mint 1,6 millió hektár támogatása: így dolgoztak a NAK falugazdászai
Százezernél is több kérelem beadásában segített a Kamara – az érintett terület...
1081 hozzászólás
Ilyen ülést:
http://webshop.keletagro.hu/79_vezetoulesek/ules-komplett-grammer-maximo-black-edition-12-v-os-levegos-kartamaszos_id27933?visit_source=itemlist
használ valaki?Miben különbözik a barna színűektől ami 20000ft-al drágább?Mindkettő grammer légrugós alap ülés.Esteleg máshol gyártják őket?
Válasz #426. hozzászólásra
Az egyik az ülés fűtés a másik a kompresszoré,meg van cimkézve és rá van írva ,hogy LUFT.......... valami na az a kompresszoré.
az a ülésfűtésé lenne
Talán ez segít: katt ide!
egy kis segítséget tudna vki adni, abban h hogyan kell a grammer maximo comfort ülés elektronikáját bekötni?? gondolom a 2 vezetékes (piros, fekete) az a ,,+,, és ,,-,,. de a 3 vezetékes csatit (szürke, sárga, zöld) azt nem tudom....előre is köszönöm
Válasz #419. hozzászólásra
Előre hátra (hosszirányban) is "rugózik", vagy csak függőlegesen ?
Az automata súlybeállítást amúgy sem használom, mert mindig puhábbra eresztem, mint ahogyan az ülés állítja magát.
Köszönöm a segítséget
Válasz #422. hozzászólásra
Nyugodtan megveheted.Nekem is az van.
Köszi, ezt néztem ki én is. Csak még bizonytalan vagyok. Egy pár napot még gondolkodom. Ez a végleges ár igaz??
Válasz #420. hozzászólásra

Üdv! Grammer Maximo Comfort-ot tudom ajánlani , sokat vettek már tőlem MTZ-be is, bruttó 225.000.-ért házhozszállítva odatudom adni!
Üdv, tudna vki segíteni? Mtz- be szeretnék légrugós ülést. Vmi jót tudna vki ajánlani?? Előre is köszi.
Válasz #416. hozzászólásra
ennél FONTOS, hogy automatikus a súlybeállítás! pl a grammer maximo comfort ezt nem tudja
Válasz #417. hozzászólásra

ez most nálam jobb áron van, házhozszállítva bruttó 225.000.-!
Válasz #416. hozzászólásra
ezzel versenyezz
Grammer
Van egy ilyen lehetőség is:

Ergonomikus légrugós
Felszereltség:
- Automatikus súly és magasságállítás
- 12V légrugózás
- Összecsukható karfa
- Fabric fekete
- Súlybeállítás 50-130 kg
- Hosszirányú állíthatóság 210 mm
- Háttámla - dőlésszöggel
- Ülés szélessége 470 mm
- Teljes szélesség 595 mm
- Állítható háttámla
- Vízszintes felfüggesztés
Az alapára: 184.348.-+ÁFA, AKCIÓS ÁRON házhozszállítva odatudom adni 170.000.-+ÁFÁÉRT!!!
Válasz #414. hozzászólásra

valóban annyi, a légrugós jobban megéri, ha már közel azonos
van egy "nagyon olcsó" mechanikus a grammerben, de az majdnem olyan mint amit tudok bruttó 30 ezerért, de az azért 30 ezer, mert nem grammer
Válasz #413. hozzászólásra
220 bruttó,de most annyi akciósan a légrugós is
Válasz #412. hozzászólásra

sima mtz be valo mechanikus grammer ami elöre hátra is mozog gyakorlatilag ugynaz mint a légrugos változata csak mechanikusbannn.
Válasz #411. hozzászólásra
13 típus van,melyikre gondolsz?
üdv mechanikus grammer milyedn árban van most?
Válasz #409. hozzászólásra
kellene az ülés típusa, elég sokfajta van
Mechanikus Grammer üléshez lengéscsillapító, és üléspárnák mi pénzbe kerülhetnek ?
Sziasztok!

Légrugós ülések folyamatosan ALACSONY áron kaphatók továbbra is!!!
Részletekért érdeklődjetek privátban!
Köszönöm!
Válasz #404. hozzászólásra
Az a baj, hogy csak a gumi keménységét tudod szabályozni a súlyodhoz, a magasságot már nem. Tehát egy 160 centis meg egy 190 centis 100 kilósnak is ugyanolyan magasságban kell ülni. Ha meg több levegőt nyomsz bele, hogy magasabban ülj, akkor meg már kemény lesz. A professional automatikusan is be tudja állítani amikor megnyomod a súlyállító gombot egyszer egy rövid időre, de nem sok értelmét nem látom, ugyanúgy tökéletes az egyszerűbbé is. Az ár különbséget egyéb dolgok adják viszont (csillapítás beállítás, üléspárna állítás, üléspárna nagyság...)
Válasz #403. hozzászólásra

A komcsik alatt 150 kiló voltam ,most a buzik alatt összeestem 130.ra
Válasz #404. hozzászólásra
Ez típus függő. A Grammer Maximo Comfort-ot egyszer beállítod a súlyodhoz, és azt tartja. A Professional automatikusan beáll minden ráüléskor. Kb.: 80-100 e van a kettő között!
Sziasztok,
Ezek a légrugós ülések tényleg tudják a folyamatos állíthatóságot és az automatikus beállítást vagy a kezelő állítja be a rugó keménységét és azt tartja mindig? Tényleg igazítja a vezető súlyához a rugózást?
Válasz #396. hozzászólásra
Túl jó sora van csak azért 130 kg, és azt mondja hogy szarul élnek!!!
Rába Steiger gyári ülése milyen lenne az MTZ-be? Van most egy a méh telepen, de feleslegesen nem akarom elhozni.
Válasz #386. hozzászólásra
:) csak erdőben dolgozom, tuskózás nélküli ültetésben tárcsáztam mostanában, meg szárzúzóztam láncossal.
nem hajlott a dereka annak aki kivágta a fákat, van benne 30 centis tuskó is. Nekem elhiheted hogy én i szeretnék adni a kényelemre.
ezeket a munkákat az mtz-vel csináltam (wazzz... két hátsó féltengely szimmering fel is adta a harcot meg a gömbcsuklók a kormányösszekötőben) , abban légrugós van, de piszokul nem teszi a dolgát.. óránként kicsivel töb mint egy hektárt csináltam meg szárzúzóval, a TLT-n a bordák elcsavarodtak nap végére.
Válasz #391. hozzászólásra
Győrben vettem az "MTZ-s boltban" (Zsenákéknál)
Valami nevenincs, de nagyon hasonlít a gramerra, eddig kb 100 üzemórát ültem benne a 115kg-al.
Mechanikus és légrugós ülések, továbbra is kedvező áron, részletekért érdeklődni privátban!
Köszönöm!
30/934-28-52
Válasz #397. hozzászólásra
Most ettem meg egy nagy tányér pacalt, nehogy gizda legyek.
Én csak tartom a verseny súlyomat...90kg....
Válasz #396. hozzászólásra

te gizda,mit dumálsz bele
Válasz #395. hozzászólásra

Sportolással, munkával le lehet adni jó pár kilót.
Válasz #393. hozzászólásra
én 130kg vagyok,a grammert 3-4 évente görgőzni kell.de a többi még egy évet se bír ki,nem véletlen ,hogy a legtöbb nagy traki gyár beszállítója
Válasz #393. hozzászólásra

Akkor az a baj forrása az egyik mtz-ben vettem kamion bontóból az bírja a súlyt de annak meg magos a hát támlája,így nem igazán tökéletes munka gép felakasztásánál,,de még nem hullott széjjel sosem.
Válasz #392. hozzászólásra
Legyen szerencséd hozzá, a komámnak nincs.Az is légrugós, de nem bírja a súlyát!
Válasz #390. hozzászólásra

Egy hónapja vettem egyet az amobílba is ,,vesztemre,, most minden mtz-s traktoros ezért rágja a fülem,,csak jelzem a többiben is légrugós van de meg sem közelíti a grammert.
Hol sikerült venni, melyik fajta pontosan?
Válasz #388. hozzászólásra
Mint az előzményekben írtam, a haveromnak a John Deereben is az van,de már 3 szor csináltam!! Minden szét megy benne,a görgőktől kezdve a vasig. Szét kopik,pedig ha szerelni kell hónaljig tiszta zsír vagyok tőle.Még a műhelybe sem nagyon szeretem bevinni!! Nem a szobába.
Válasz #388. hozzászólásra

Válasz #387. hozzászólásra
mert a valtrámban is grammer légrugós van és már tíz éves de ha egyszer bele ülnél ,ilyet vennél a szobádba is.
Ez nem egészen így van
Kár lett volna többet adni ülésért! Főleg a grammerért!!!Az egy nagy O!!
Válasz #383. hozzászólásra
Nekünk volt az MTZ-ben ilyen barkács megoldás, targonca ülés, meg régebbi nyugati tgk.-ból rugós mechanika, aztán most tavasszal telt be a pohár, mikor 5 órát báláztam réteket, meg volt benne fél óra vonulás szarabb aszfalton alig bírtam leülni, meg fájt a szebbik felem.
Vettem egy Gramer másolatnak mondott mechanikus rugózású ülést 60-ért, na azóta semmi gondom, úgyhogy nem bántam meg, de ha engedte volna a keret, most lehet egy drágább ülésről nyilatkoznám ugyanezt hogy megérte.
Szalmaszezonban nem ritka hogy több mint 15 órát ültem benne, bálázás, bálarakás, hordás, és másnap reggel is visszaültem mindenféle fájdalom nélkül és megint lement 15 óra.
Válasz #380. hozzászólásra
menj el kamionbontóba,és nézz egy bontott légrugós vezetőülést,mert a légrugó mégis jobb
cobot felejtsétek el, egy év alatt szétkoptak a perselyei. Javítható házilag de akkor is... kb 5-600óránál teljesen szétesett...

én igazából azt csodálom hogy nem csinál senki házilag ülést inkább.
nekem a t-25 ösmbe nincsen (kaffa mi?) de abba én nem venni fogok.
lőttem egy nagyon kifogástalan alacsonytámlás bőr irodai forgószéket aminek törött a lába.
ezt kívánom egy fémvázra tenni, ami alatt lenne egy ilyen
X
X
alakzat . A két X közé meg szerválok valami gáz vagy hagyományos rugót.
elvileg sima ügy. ha valaki gondolja megrajzolom 3dben hogyan gondolom,
mert így nembiztos hogy adja magát.
Nekem a gyári azért se jó,mert magas vagyok,rövid a háttámlája,fél nap után elfáradok az ülésben.