Az ülés alatt van egy keret ami hivatott áthidalni a különbségeket, na azt erősítsd meg mert nekünk összeszakad, és arra oda kell új lukat fúrni ahol az új ülés kívánja...
A mechanikus felfogatása ( 2002 -ben ezzel szerelték az MTZ-t ) nekem más volt, mint a légrugósé. Kellett egy lemezt berakni, és még 3 cm-rel megemeltük az ülést ( 30 X 30 zártszelvény ), hogy kellően kilássak, pedig 190 cm vagyok. Az ülés beállítja magát a súlyodhoz, amennyiben alacsony, akkor alá kell tenni néhány cm -t. Ha magasabbra fújtatod, akkor olyan kemény lesz, hogy a sz.rt is kirázza belőled
MTZ 1025.1-be rendeltem ma Grammer Maximo-t! Gyárilag is Grammer volt benne, a mechanikus. Elvileg minden varia nélkül be fogom tudni rakni?
Köszi! Ja és a Prillingernél most nagyságrendileg jobb árban vannak!
Van egy olcsóbb kategóriájú ülésem is Prama, sokat vettek tőlem, alkatrész ahhoz is van, kikell próbálni, ez szerintem olyan mint a gyógyszerek, mindenkinek más és más jön be, valaki esküszik a Grammerre, valaki , mint pl te nem, tudod kinek a pap, kinek a papné!:))))
Válasz #374. hozzászólásra
Ha a márkát kell megfizetni, akkor MÁRKA legyen!! Ettől egy akár milyen rugózású ülés többet ér.Vagy írnák rá, a teherbírása csak kb 50 kg!
Válasz #371. hozzászólásra
Látom ezeket az ülés árakat,de nem tudom miért kerülnek ezek ennyibe!! Egy havernak van a John Deer ban,de állandóan szétmegy!!Csináltam már egy párszor,de mi kerül ebbe ennyibe! Az a Kínai légduda kompresszor? Vagy az a felfújható gumidarab? Mert más nincs benne a vason kívül.A műanyag persely összetörik! Utána az egész szétkopik! Mi ebbe a jó!
Kaptam egy emailt, miszerint akciósan tudom adni a sokszor említett Grammer Maximo Comfortot, postaköltséggel együtt házhozszállítva bruttó 207.000.-Ftért, április 28-ig!!!"
Érdemes a drágább légrugósat MTZ-be választani, a mechanikus helyett, nehézsúlyba, nem darázsderékhoz?
Mennyire bírja az MTZ áramellátása még a kompresszort is?
"aki egyszer beül egy olyan trakiba, amiben van egy grammer és melózik vele pár üzemórát, az utánna csak grammerbe akarja beletenni a hátsó felét!:))))"
Ez így igaz :-))) Én 2008 őszén vettem egy légrugós grammert az MTZ-be, és nem bántam meg. (Az én gépemet mechanikus grammer üléssel szerelték, és azt váltotta a légrugós ) Mondjuk 3 hónapig szivattam magam, mert egyszerűen beraktuk a másik ülés helyére, és felfújtattam olyan magasságig, hogy jól kilássak a gépből. Csakhogy ez 40 - 50 kilóval nehezebb embereknek lett volna kényelmes. Amikor erre rájöttem, 3 cm-rel megemeltük az ülést, és kisebb nyomásra fújtattam. Sokkal, sokkal kényelmesebb lett :-))
Kaptam egy emailt, miszerint akciósan tudom adni a sokszor említett Grammer Maximo Comfortot, postaköltséggel együtt házhozszállítva bruttó 207.000.-Ftért, április 28-ig!!!
Szép napot mindenkinek ebben a végre tavaszi napsütésben!
Mondjuk nem védeni akarom őket, de szivük joga emelni az árat. Akkor lenne gebasz ha valaki megrendelte volna br 160valamennyiért és nettó annyiért vitték volna ki neki.
Más kérdés hogy ha megéri eladni nekik br 160valamenyiért akkor mekkora haszonkulcsal dolgozhatnak ők is és mások is mikor nem akciós az ülés. Szegény paraszt keccsöl egy csomót,rengeteg kockázatot vállal hogy megéljen, a kereskedő meg nulla értékteremtéssel és kockázattal él mint marci hevesen. Valahogy nincs arányban a kettő.
Hihetetlenek vagytok! Senki nem lát az orrától tovább csak siránkozik, szidja a másikat pedig szerintem most kivételesen semmi ok nincs rá!
Semmi változás nincs az árban. 167+fa az akciós ára Clastra linkjén is és gijo által írt is annyi. Sehol nincs ettől olcsóbb ár. ÉS Diesel Tibi is ennyiért vette ha jól értem.
Ez már szinte általános "magyar kereskedőéknél".Én is jártam így, és még majdhogy nem ki lettem oktatva, hogy nem is úgy van az! Aztán persze én is inkább hagytam a francba.
Ideje lenne a fogyasztóvédelemhez fordulni, és követelni a meghirdetett áron.
Minden pusztul,egyértelmű.Kérdés,lehet e kapni hozzá alkatrészt?Engem felhúzott,mikor az mtz ülés garanciába meghalt,feljegyezték a javítási igényemet,és addig halogatták,míg le nem járt a garancia.Alkatrészt sehol nem kapni hozzá,kb.1 nap lakatos,meg esztergályos munkával lehetne helyre hozni.650 üzemórát ment,és 85 kg-al.Félig mérgembe döntöttem az új grammer mellett.
Hát ez az, hogy inkább hagyja az ember, és nem áll a sarkára. Pl. nem megy a fogyasztóvédelemhez, pedig azok szívesen rárepülnek az ilyenre.
Ha annyi van kiírva, akkor oda kell(-ene) adni annyiért, és pont!
Másfél éve vettem kingtony készletet és hiába mondtam nekik, hogy a saját honlapjukon 36-ért hirdetik, azt mondták, hogy annak az akciónak már vége, nem adták ide annyiért.
Amúgy ettől a kis Grammer hokedlitől nem vagyok elájulva. Kb. annyira komfortos, mint egy sima mechanikus Grammer, vagy volt valami "Prama" nevű ülés, ami ugyanezt a szintet tudta. (A pontos nevére már nem emlékszem, a Prillingernél vettük hajdan, kb. egy mechanikus Grammer feléért, és teljesen renben volt.)
Ezek kb. azonos komfort szintű alap ülések.
A Claasban valami komolyabb Grammer fotel van, na az már igen. Bár az ára is biztosan jóval húzósabb.
Én nem pont Te ajánlatodra gondoltam, hogy mennyivel olcsóbb. Mert egy 20-as nem olyan nagy tétel...
Csak látni ettől komolyabb cégeknél hirdetve, hogy óriási akció és sokkal drágább.
Nem agroszakit védem,inkább magamat megnyugtatni.Szóval,lehet csak koppintás, meg a trükk,nincs készleten,de rendelhető.Vajon mi lesz az ára,ha megjön??
én nem kommentálom különösképp, mivel ismerem a fiúkat, és pozitív tapasztalatom van velük, csupán kissé irigykedem, talán annyi, hogy nálam az eredeti árhoz képest jobb áron van, ezt most egy egyedi akciónak vélem náluk, mert megtehetik éppen
1081 hozzászólás
Válasz #380. hozzászólásra
Nekem van egy eredeti mtz ülés,600 üzemórás.A görgők mentek szét.Javítható.
60-70 ezer körül milyen mechanikus ülést lehet venni?
Válasz #377. hozzászólásra
Az ülés alatt van egy keret ami hivatott áthidalni a különbségeket, na azt erősítsd meg mert nekünk összeszakad, és arra oda kell új lukat fúrni ahol az új ülés kívánja...
Válasz #377. hozzászólásra
A mechanikus felfogatása ( 2002 -ben ezzel szerelték az MTZ-t ) nekem más volt, mint a légrugósé. Kellett egy lemezt berakni, és még 3 cm-rel megemeltük az ülést ( 30 X 30 zártszelvény ), hogy kellően kilássak, pedig 190 cm vagyok. Az ülés beállítja magát a súlyodhoz, amennyiben alacsony, akkor alá kell tenni néhány cm -t. Ha magasabbra fújtatod, akkor olyan kemény lesz, hogy a sz.rt is kirázza belőled
MTZ 1025.1-be rendeltem ma Grammer Maximo-t! Gyárilag is Grammer volt benne, a mechanikus. Elvileg minden varia nélkül be fogom tudni rakni?
Köszi! Ja és a Prillingernél most nagyságrendileg jobb árban vannak!
Válasz #375. hozzászólásra
Van egy olcsóbb kategóriájú ülésem is Prama, sokat vettek tőlem, alkatrész ahhoz is van, kikell próbálni, ez szerintem olyan mint a gyógyszerek, mindenkinek más és más jön be, valaki esküszik a Grammerre, valaki , mint pl te nem, tudod kinek a pap, kinek a papné!:))))
Válasz #374. hozzászólásra
Ha a márkát kell megfizetni, akkor MÁRKA legyen!! Ettől egy akár milyen rugózású ülés többet ér.Vagy írnák rá, a teherbírása csak kb 50 kg!
Válasz #372. hozzászólásra
A márkát kell megfizetned, mint általában mindenben
Válasz #372. hozzászólásra

Üdvözöllek a mai világban!
Ez sajnos szinte mindennel így van.
Válasz #371. hozzászólásra
Látom ezeket az ülés árakat,de nem tudom miért kerülnek ezek ennyibe!! Egy havernak van a John Deer ban,de állandóan szétmegy!!Csináltam már egy párszor,de mi kerül ebbe ennyibe! Az a Kínai légduda kompresszor? Vagy az a felfújható gumidarab? Mert más nincs benne a vason kívül.A műanyag persely összetörik! Utána az egész szétkopik! Mi ebbe a jó!
Sziasztok!
Bár a legutóbbi akciónak már vége, de most is szuper áron adom a Grammer Maximo Comfort üléseket, bruttó 240.000.- ért házhozszállítva!!!
Részletekért érdeklődjetek privátban!
Köszönöm!!!
Válasz #369. hozzászólásra

holnapi napig, 04.30ig még rendelhető bruttó 207.000.-ért házhozszállítva!!!
Már csak 8 napig!!!

"Sziasztok!
Kaptam egy emailt, miszerint akciósan tudom adni a sokszor említett Grammer Maximo Comfortot, postaköltséggel együtt házhozszállítva bruttó 207.000.-Ftért, április 28-ig!!!"
Válasz #367. hozzászólásra
Az űlés kompresszora nem folyamatosa működik, csak addig, amíg "felfújtatod" (Nekem 2 - 3 hónapba 5 - 10 másodpercet :-)
Az én ülésemben kb. 1800 - 2000 ü. óra lehet, eddig hibátlan.
Egy Grammer Maximo hány üzemórát bírhat ki?
Érdemes a drágább légrugósat MTZ-be választani, a mechanikus helyett, nehézsúlyba, nem darázsderékhoz?
Mennyire bírja az MTZ áramellátása még a kompresszort is?
Válasz #309. hozzászólásra
"aki egyszer beül egy olyan trakiba, amiben van egy grammer és melózik vele pár üzemórát, az utánna csak grammerbe akarja beletenni a hátsó felét!:))))"
Ez így igaz :-))) Én 2008 őszén vettem egy légrugós grammert az MTZ-be, és nem bántam meg. (Az én gépemet mechanikus grammer üléssel szerelték, és azt váltotta a légrugós ) Mondjuk 3 hónapig szivattam magam, mert egyszerűen beraktuk a másik ülés helyére, és felfújtattam olyan magasságig, hogy jól kilássak a gépből. Csakhogy ez 40 - 50 kilóval nehezebb embereknek lett volna kényelmes. Amikor erre rájöttem, 3 cm-rel megemeltük az ülést, és kisebb nyomásra fújtattam. Sokkal, sokkal kényelmesebb lett :-))
Sziasztok!

Kaptam egy emailt, miszerint akciósan tudom adni a sokszor említett Grammer Maximo Comfortot, postaköltséggel együtt házhozszállítva bruttó 207.000.-Ftért, április 28-ig!!!
Szép napot mindenkinek ebben a végre tavaszi napsütésben!
Válasz #363. hozzászólásra
Ma csináltattam hozzá esztergányossal bronzbó görgőket.
1600-é csinált kettőt+ csapot hozzá.
Érdekes az alsó kettőnek semmi baja.
Válasz #343. hozzászólásra

Ez a része az üllésnek a csapszege aminn a két tartó mozog??????????
Válasz #357. hozzászólásra

Szegény paraszt keccsöl egy csomót,rengeteg kockázatot vállal hogy megéljen, a kereskedő meg nulla értékteremtéssel és kockázattal él mint marci hevesen. Valahogy nincs arányban a kettő. 

Mondjuk nem védeni akarom őket, de szivük joga emelni az árat. Akkor lenne gebasz ha valaki megrendelte volna br 160valamennyiért és nettó annyiért vitték volna ki neki.
Más kérdés hogy ha megéri eladni nekik br 160valamenyiért akkor mekkora haszonkulcsal dolgozhatnak ők is és mások is mikor nem akciós az ülés.
Bár megnéztem akkor de nem emlékeztem az árra.
Akkor én kérek elnézést!
Válasz #359. hozzászólásra

Nekem még ennyibe került
Válasz #358. hozzászólásra

És tisztán emlékszem,a régi linkre,hogy 196850 volt a bruttó ár.NA ÍGY VERIK ÁT AZ EGÉSZ FÓRUMOT!!!Jelenleg 751 embert,aki most olvassa.

[2013.04.05. 8:27:37] Laci & Zsófi: mibe kerül egy grammer maximo ülés?
[2013.04.05. 8:28:17] Ügyfélszolgálat [Kelet-Agro Kft.]: Jó Napot!
[2013.04.05. 8:28:24] Ügyfélszolgálat [Kelet-Agro Kft.]: 155000 Ft. + Áfa
[2013.04.05. 8:30:42] Laci & Zsófi: comfort?
[2013.04.05. 8:30:54] Ügyfélszolgálat [Kelet-Agro Kft.]: Maximo Comfort
[2013.04.05. 8:31:04] Laci & Zsófi: van is?
[2013.04.05. 8:31:33] Ügyfélszolgálat [Kelet-Agro Kft.]: Rendelésre tudjuk hozni, de biztos rendeltünk már, mert tegnap vitték el az utolsót
[2013.04.05. 8:32:19] Laci & Zsófi: postaköltség?
[2013.04.05. 8:32:36] Ügyfélszolgálat [Kelet-Agro Kft.]: Ingyen kiszállítjuk Önnek
Mikor claastra feltette,én azonnal skypeon rákérdeztem,ezt a választ kaptam.
Válasz #354. hozzászólásra

Csak menet közben,a linket módosították.
Igazad van, ezt szépen (csúnyán) benéztem.

Igen,,,,,,,,és ebbe benne volt a kiszállítás is.Tehát semmi plusz.
Hihetetlenek vagytok! Senki nem lát az orrától tovább csak siránkozik, szidja a másikat pedig szerintem most kivételesen semmi ok nincs rá!
Semmi változás nincs az árban. 167+fa az akciós ára Clastra linkjén is és gijo által írt is annyi. Sehol nincs ettől olcsóbb ár. ÉS Diesel Tibi is ennyiért vette ha jól értem.
Válasz #347. hozzászólásra
Grammerhez van minden. Figyelni kell viszont,ha nyikorog,vagy koppan vagy akármi van azonnal meg kell nézni. Ekkor általában még javítható a dolog
Válasz #348. hozzászólásra

Nekem tegnap meghozták.
Én is jártam így, és még majdhogy nem ki lettem oktatva, hogy nem is úgy van az! Aztán persze én is inkább hagytam a francba.
Ez már szinte általános "magyar kereskedőéknél".
Ideje lenne a fogyasztóvédelemhez fordulni, és követelni a meghirdetett áron.

De 167+fa a meghirdetett ár is.

Válasz #335. hozzászólásra

Igazad lett! Az újár 167+fa! A meghirdetett áron nem tudják szállítani.
Válasz #343. hozzászólásra

Minden pusztul,egyértelmű.Kérdés,lehet e kapni hozzá alkatrészt?Engem felhúzott,mikor az mtz ülés garanciába meghalt,feljegyezték a javítási igényemet,és addig halogatták,míg le nem járt a garancia.Alkatrészt sehol nem kapni hozzá,kb.1 nap lakatos,meg esztergályos munkával lehetne helyre hozni.650 üzemórát ment,és 85 kg-al.Félig mérgembe döntöttem az új grammer mellett.
Válasz #344. hozzászólásra
kössz,akkor egyet kipróbálunk
Válasz #342. hozzászólásra
Annak idején 50-60 ezer volt, a mechanikus Grammer meg 90-100.
Válasz #342. hozzászólásra
Kb. 14-15-öt évet, 90 és 120 kilós emberekkel egy 80-as MTZ-ben. Most adtuk el a traktorral együtt, még semmi baja nem volt.
Grammer hehe.

Nígy év, 1200 óra, 90 kg + mtz 1025.
Válasz #338. hozzászólásra
ilyen volt?és hány évet birt ki?
http://webshop.keletagro.hu/79_vezetoulesek/ules-komplett-prama-900st-kartamasz-fejtamasz_id2986

Tegnap éjszaka rendeltem egyet ,,,majd megmondom.
Válasz #339. hozzászólásra
Hát ez az, hogy inkább hagyja az ember, és nem áll a sarkára. Pl. nem megy a fogyasztóvédelemhez, pedig azok szívesen rárepülnek az ilyenre.
Ha annyi van kiírva, akkor oda kell(-ene) adni annyiért, és pont!
Válasz #337. hozzászólásra
És ha nem adja mit tudsz csinálni?
Másfél éve vettem kingtony készletet és hiába mondtam nekik, hogy a saját honlapjukon 36-ért hirdetik, azt mondták, hogy annak az akciónak már vége, nem adták ide annyiért.
Válasz #330. hozzászólásra
Amúgy ettől a kis Grammer hokedlitől nem vagyok elájulva. Kb. annyira komfortos, mint egy sima mechanikus Grammer, vagy volt valami "Prama" nevű ülés, ami ugyanezt a szintet tudta. (A pontos nevére már nem emlékszem, a Prillingernél vettük hajdan, kb. egy mechanikus Grammer feléért, és teljesen renben volt.)
Ezek kb. azonos komfort szintű alap ülések.
A Claasban valami komolyabb Grammer fotel van, na az már igen. Bár az ára is biztosan jóval húzósabb.
Az nem változhat, a meghirdetetten kell adni. És szerintem ilyenen ők nem is ....kodnának.
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:41:27
Válasz #334. hozzászólásra
Én nem pont Te ajánlatodra gondoltam, hogy mennyivel olcsóbb. Mert egy 20-as nem olyan nagy tétel...
Csak látni ettől komolyabb cégeknél hirdetve, hogy óriási akció és sokkal drágább.
Válasz #333. hozzászólásra
Nem agroszakit védem,inkább magamat megnyugtatni.Szóval,lehet csak koppintás, meg a trükk,nincs készleten,de rendelhető.Vajon mi lesz az ára,ha megjön??
Moderálta: Mf-es (3146) 2013-04-05 07:49:05
Válasz #332. hozzászólásra

én nem kommentálom különösképp, mivel ismerem a fiúkat, és pozitív tapasztalatom van velük, csupán kissé irigykedem, talán annyi, hogy nálam az eredeti árhoz képest jobb áron van, ezt most egy egyedi akciónak vélem náluk, mert megtehetik éppen
Válasz #331. hozzászólásra
nem kibaxásbol raktam fel,jobb ha látják
Válasz #330. hozzászólásra

az itteni árakhoz képest.
Elég érdekes, hogy így is van nekik haszon rajta