Csak a granstar superstár nem mehet mert az elviszi a napraforgót is.Ha valaki belekeveredik akkor csak azt kell megnéznie hogy ha két hatóanyag van benne és granstár akkor mindig mehet ha háromhatóanyag és granstár akkor tilos használni naprában.Íg talán egyszerűbb megjegyezni mindenkinek...
Cimborám én is kipröbálnám ezt a napraforgó házivetőmag megoldást mert pár éven belül itt még nagyon nagy gond lehet a mezőgazdaságban és készülök a legrosszabara amikor még gázolaj sem lesz nemhogy vetőmag!!
Privátban megíhatnád melyik fajtát zsákolja magának a kollega
Válasz Pilátus #5022. hozzászólásáramert ő csak zsigerel,minimál ráköltéssel ,lesz ami lesz alapon,akkor mondok egy jó tippet,egy gazdatársam ,napra vetőmagot se vesz,félrerak aratáskor pár mázsát és elveti,megspórol 20-30e ft-t hekinként
Válasz bleji #5006. hozzászólásáraNyugodtan vesd el!Tavaly ilyenkor kellett 20 hektár napraforgót újravetnem,34 mázsa lett a vége,csak a deszikkálás után többet kellett várni,h rendesen megszáradjon.
Válasz kukaccsosz #5005. hozzászólásáraJól rám ijesztettél, de most fejeztem be a kultivátorozást és hál isten gyönyörű!
45 g express + 1 l targa super + 5 kg ammónium nitrát + trend, a napraforgó le 25 semmi baj nem látszik rajta, a gyomok teljesen padlón. De a növ. védősöm már tavaly is így fújatta és akkor sem volt baja! Vagy csak bizonyos körülmények közt okoz bajt?
Válasz bleji #5006. hozzászólásáraEl lehet vetni,sőt még akár jó termés is lehet benne,csak mire beérik(ha beérik) addig egy szárító se fogja fogadni mert mindenütt a kukorica fog menni.
Válasz Dave #5000. hozzászólásáraCsodálkozom, én anno a Pulsar mellé tettem " liter nitrót hektáronként és úgy odavágott a Siklósnak hogy csak csuda, meg szórtak utána hogy magához térjen Megafollal. Ha nem szórom meg kidöglött volna szinte az egész!
Jó estét mindenkinek.azt szeretném kérdezni hogy ha most vetném el a napraforgót abból lesz még valami??? Egy hektárt újra kell hogy vesék mert nagyon el verte a jég meg a köcsög birkás a végét le legeltete és nem sok mindenek hívják az egészet.kinek mi a tanács????
Válasz kukaccsosz #5001. hozzászólásáraAz a terv.. csak akad 2 uj parcellank, amibol bujnak elo a meglepetsek. :) ha 45g nem oldja meg, akkor ra lehet menni meg 45el? Vagy az mar a napraforgora is kihat?
Válasz Mézga #4993. hozzászólásáraSajnos nincs tapasztalatom, hogy mennyire bírja a napra ha raknál mellé egy kis nitrogént. A gyomirtó hatásban biztos segítene.
Válasz balazoooo #4985. hozzászólásáraelképzelhető, mert valamelyiket kiviszi. 35 grammal mentem, kivitte a parlagfüvet, de a vadkenderrel nem bírok. lehet be kéne közé csempészni nem vadkender magokat
Válasz broll79 #4987. hozzászólásáraSzerintem nem, én az árva kelésű neomán nem látok semmi döglődésre utaló jelet, mondjuk jó sárga az biztos.Talán sikerült lefújnod, vagy csak agyalsz hogy hatékonyabb legyen
9784 hozzászólás
Válasz atisgyulai #5032. hozzászólásáraPont az volt folyamatban a kép készítésekor, jól látod a pulsar szorongassa még egy kicsit de nem vészesen.
Válasz Kisvuk #5029. hozzászólásáraSteyr a traktor ?Az új kipufogót hol szerezted rá,meg menyiért??
Válasz Kisvuk #5029. hozzászólásáraMajd most a húzatással megszalad az. Meg a "sárga lázat" is hamarabb kiheveri. Szerintem sokan cserélnének veled!
Válasz Kisvuk #5029. hozzászólásáraAz enyém 4-6 levélben van. Madár kár miatt újra kellett vetni...
Válasz Kisvuk #5029. hozzászólásáraJó az!!!
Kicsit le van maradva a szotyi,de hátha kap a jövő héten esőt.
Sziasztok.. PLEDGEet hany leveles álapotig lehet fújni??
Csak a granstar superstár nem mehet mert az elviszi a napraforgót is.Ha valaki belekeveredik akkor csak azt kell megnéznie hogy ha két hatóanyag van benne és granstár akkor mindig mehet ha háromhatóanyag és granstár akkor tilos használni naprában.Íg talán egyszerűbb megjegyezni mindenkinek...
Cimborám én is kipröbálnám ezt a napraforgó házivetőmag megoldást mert pár éven belül itt még nagyon nagy gond lehet a mezőgazdaságban és készülök a legrosszabara amikor még gázolaj sem lesz nemhogy vetőmag!!
Privátban megíhatnád melyik fajtát zsákolja magának a kollega
Válasz Mf-es? #5025. hozzászólásáraIgen
Válasz .Szabi. #5017. hozzászólásáraÉa a granstar super 50 sx?
Válasz Claaastra #5023. hozzászólásáraAkkor meg nem ismersz.Minden csodaszert kiprobaltam,mint ezt is.
Válasz Pilátus #5022. hozzászólásáramert ő csak zsigerel,minimál ráköltéssel ,lesz ami lesz alapon,akkor mondok egy jó tippet,egy gazdatársam ,napra vetőmagot se vesz,félrerak aratáskor pár mázsát és elveti,megspórol 20-30e ft-t hekinként
Napraforgót bármikor lehet vetni.
Mf-es ezt hogy érted miért nem ér semmit?
Válasz bleji #5006. hozzászólásáraNyugodtan vesd el!Tavaly ilyenkor kellett 20 hektár napraforgót újravetnem,34 mázsa lett a vége,csak a deszikkálás után többet kellett várni,h rendesen megszáradjon.
Válasz sjoco100 #5019. hozzászólásáraNe költs ilyenre.Semmi haszna.
Kondisol B+S
Solvitis bor extra,
solvitis Mg kondicionáló és lombtrágya literenkénti árát tudja valaki?
Válasz papszi06 #5016. hozzászólásáraNem
Lenne egy kérdésem az LE 25-öt Gransztár sx 50 bántja-e
Válasz kukaccsosz #5013. hozzászólásáraIgen az..
Válasz kukaccsosz #5005. hozzászólásáraJól rám ijesztettél, de most fejeztem be a kultivátorozást és hál isten gyönyörű!

45 g express + 1 l targa super + 5 kg ammónium nitrát + trend, a napraforgó le 25 semmi baj nem látszik rajta, a gyomok teljesen padlón. De a növ. védősöm már tavaly is így fújatta és akkor sem volt baja! Vagy csak bizonyos körülmények közt okoz bajt?
Válasz Diószegi János #5012. hozzászólásáraGyomirto szer lehet. Esetleg wing alapkezeleses a terület?
Sziasztok!

Mi lehet a baja a napraforgónak?
Jelentős madár kár volt vetés után. Lehet ezt is akkor csípte meg? Vagy valami betegség?
Válasz bleji #5006. hozzászólásáraEl lehet vetni,sőt még akár jó termés is lehet benne,csak mire beérik(ha beérik) addig egy szárító se fogja fogadni mert mindenütt a kukorica fog menni.
Válasz bleji #5006. hozzászólásáraA köcsög birkás az nem baj ,csak nem egy szára lesz hanem szerteágazó,meg sok kisebb bugája.
Válasz bleji #5006. hozzászólásáraSzerintem még el lehet vetni, persze inkább korait.
Válasz Dave #5000. hozzászólásáraCsodálkozom, én anno a Pulsar mellé tettem " liter nitrót hektáronként és úgy odavágott a Siklósnak hogy csak csuda, meg szórtak utána hogy magához térjen Megafollal. Ha nem szórom meg kidöglött volna szinte az egész!

Válasz bleji #5006. hozzászólásáraSzerintem kár vele foglalkozni, írd át pihentetettre a kérelmedet!
Jó estét mindenkinek.azt szeretném kérdezni hogy ha most vetném el a napraforgót abból lesz még valami??? Egy hektárt újra kell hogy vesék mert nagyon el verte a jég meg a köcsög birkás a végét le legeltete és nem sok mindenek hívják az egészet.kinek mi a tanács????
Válasz neo. #5003. hozzászólásáraEgyszikűirtóval együtt ne tegyél bele nitrogént!
kapálás után...
Ha egy menetben rakom ki az expresszt és a panterat akkor is mehet bele a nitrogén?
Válasz kukaccsosz #5001. hozzászólásáraAz a terv.. csak akad 2 uj parcellank, amibol bujnak elo a meglepetsek. :) ha 45g nem oldja meg, akkor ra lehet menni meg 45el? Vagy az mar a napraforgora is kihat?
Válasz pluto86 #4999. hozzászólására45g felett inkább osztottan kellene.
Válasz kukaccsosz #4994. hozzászólásáraRaktam hozzá 5kg ammónium nitrátot, semmi baja, de az express papírja írja hogy lehet hozzá tenni.
Válasz kukaccsosz #4992. hozzászólására45grammon felül lehet menni vele? Mit bir ki a napra? :)
Válasz .Szabi. #4997. hozzászólására
Válasz bobo77 #4996. hozzászólására250 l , 05 IDKT
Válasz .Szabi. #4995. hozzászólásáraNitro? Hány literrel mész? 250? 300?
Válasz kukaccsosz #4994. hozzászólásáraPár napja 10 l ment napràba , gyomirtó mellè, nedvesítő szer is benne volt , minden ok .
Válasz Mézga #4993. hozzászólásáraSajnos nincs tapasztalatom, hogy mennyire bírja a napra ha raknál mellé egy kis nitrogént. A gyomirtó hatásban biztos segítene.
Válasz kukaccsosz #4992. hozzászólásáraa trend mellé rakjak még valamit?
Válasz Mézga #4990. hozzászólásáraPróbálkozz 45 grammal.
Válasz csferri #4988. hozzászólásáraMég csak agyalok, mert acatos és hátha jobb lenne.
Válasz balazoooo #4985. hozzászólásáraelképzelhető, mert valamelyiket kiviszi. 35 grammal mentem, kivitte a parlagfüvet, de a vadkenderrel nem bírok. lehet be kéne közé csempészni nem vadkender magokat
Válasz apuci #4984. hozzászólásáranem próbáltam
Válasz broll79 #4987. hozzászólásáraSzerintem nem, én az árva kelésű neomán nem látok semmi döglődésre utaló jelet, mondjuk jó sárga az biztos.Talán sikerült lefújnod, vagy csak agyalsz hogy hatékonyabb legyen
Ha a sima pulsaros forgót lefújom pulsar plussal, akkor meg kampecol a napra???
A pulsar 1 l/ ha adagban mennyire bántja meg a 30 cm-es aszatot. Ezután fújhatok még a területre pulsart szerintetek?
Válasz Mézga #4983. hozzászólásáraén valami olyat hallottam, hogy csak a nőivarút nem viszi ki.(lehet, hogy nem így van)