Gázolaj árak 583 Ft Benzin árak 587 Ft EUR 400.96 Ft USD 351 Ft CHF 426.44 Ft GBP 473.71 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

134533 hozzászólás
#79433 máris szomszéd
2022-04-10 12:07:09

Akik idebökitek a linkeket,nem tudnátok rendesen beilleszteni?
Válasszatok.
A. buták
B. lusták
vagytok?

#79432 Gandhy
2022-04-10 12:02:34

Válasz Mötözö #79956. hozzászólásárana hol az a link?

a NYT-ban én ilyeneket olvasok:

"Frissítés: Újabb videón látható, amint orosz katonák tüzet nyitnak egy bukai kerékpárosra.

A The New York Times műholdas felvételek elemzése cáfolja Oroszország azon állításait, miszerint a civilek megölése Kijev egyik külvárosában, Bukában azután történt, hogy katonái elhagyták a várost.

Amikor a hétvégén képek jelentek meg a bukai utcákon fekvő halott civilek holttesteiről - némelyikük kezét összekötözve, mások fején lőtt sebek voltak -, az orosz védelmi minisztérium tagadta a felelősséget. Egy vasárnapi Telegram-posztban a minisztérium azt állította, hogy a holttesteket nemrég helyezték el az utcákon, miután "minden orosz egység teljesen kivonult Bukából" március 30-a körül.

Oroszország azt állította, hogy a képek "egy újabb átverés", és az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülésére szólított fel az általa "ukrán radikálisok provokációinak" nevezett bukai események miatt.

A The Times által készített videók és műholdfelvételek áttekintése azonban azt mutatja, hogy a civilek közül sokakat több mint három héttel ezelőtt öltek meg, amikor az orosz hadsereg ellenőrzése alatt tartotta a várost."

Nincs profilkép
#79431 TYLLA
2022-04-10 11:58:13

Válasz Földönfuto #79958. hozzászólásárahttps://www.vadhajtasok.hu/2022/04/10/riasztottak-a-magyar-legiero-vadaszgepeit

Nincs profilkép
#79430 Földönfuto
2022-04-10 11:50:46

Valami gond lehet mert 2 Gripen itt őrjáratozik,már 3-szor fordultak az ukrán határtól,egész alacsonyan.

#79429 #bandi
2022-04-10 11:48:09

Válasz Mötözö #79956. hozzászólásáraLinkeld már be, elolvasnám

Nincs profilkép
#79428 Mötözö
2022-04-10 11:42:52

Az amerikaiaknak már belengette, hogy baj lesz az urán-szállítással, ha ez így folytatódik….. na és láss csodát a mai napon a New York Times már írt is egy hatalmas cikket, hogy egyáltalán nem bizonyított, hogy az oroszok követték volna el a buchai vérengzést, sőt biztos, hogy nem !!! De érdekes, milyen gyorsan mennek a dolgok, egyik nap még van 400 halott, a másik nap meg feltámadtak !!! Hát igen, nemhiába vezeti egy színésztársulat Ukrajnát

Nincs profilkép
#79427 TYLLA
2022-04-10 11:39:06

Válasz Gandhy #79950. hozzászólásáraMég minden további nélkül előfordulhat...

Nincs profilkép
#79426 d-032a
2022-04-10 11:28:14

Válasz #bandi #79952. hozzászólásáraOlyan, nemigen van, hogy nem tud róla semmit.
Amikor, én tavaly ősszel , először láttam, halottam Márkizajt, önmagát államférfinek titulálni, másvalaki gyerekének a buziságával foglalkozni, azután, összevissza vagdalkozni mindenki felé, akkor az, pont elég is annyit tudni róla. Látszott, hogy minek az "alkatrésze".

#79425 #bandi
2022-04-10 11:15:33

Válasz d-032a #79951. hozzászólásáraEz épp olyan, mind a Rátótszentkerékpári választópolgár, aki nem tud semmit egy jelöltről, csak azt hogy veszélyes, ugye smile flowers
Innentől kezdve, buta lenne rá szavazni, sőt, kotródjon is el, mit képzel az ilyen jelölt, hiszen tudjuk róla hogy mi. Az. Ja meg 100% tudjuk mi. Akkor meg főleg.

Nincs profilkép
#79424 d-032a
2022-04-10 11:06:12

Válasz #bandi #79948. hozzászólásáraMán majdnem jó nyomon járunk.
Ahogy leírtad, pontosan ezen alapul, a belpesti magasértelmiség, "nincs vele tapasztalata", de azért jobban tudja, mint a falusi tudatlan birka, -közötti- ellentét és teljesen más valóság érzékelés, és teljesen más világkép.
És ez, tényleg veszélyes.

#79423 Gandhy
2022-04-10 11:04:57

Putyin stratégiája nélkülözi a bátor, kemény döntéseket, egy hisztis picsa kategória

egy igazi vezér(mint pl. Én) már elzárta volna a gáz-, olaj-, hasadóanyag csapot és hetente rákérdeznék a titkárságomon, hogy volt-e hívás nyugatról?

2 hónap után már fel is venném a telefont, aztán kegyet gyakorolva, emelném a nyomást az Északi Áramlat 2-ben smile pimp

#79422 #bandi
2022-04-10 10:54:51

Válasz Földönfuto #79946. hozzászólásáraNyilván nem moszkvából soroznak be katonákat, ne elégedetlenkedjen a nép. A távolkeleti meg mindenféle peremterületekről összeszedett katonák, akik nem is akarnak részt venni a háborúban, de amúgy lőnek is rájuk, ne lepődj már meg ha kegyetlenkednek. Pont az oroszok nem.. Szerintem te is tudsz elég történetet mondani, amik itt megtörténetek, annó a fronton, az ő kezük által. És ahogy telik majd az idő, egyre frusztráltabbak lesznek. Bár lehet tévedek, és csak kétdiplomás külpolitika szakos tisztek vannak a fegyverek mögött.

#79421 #bandi
2022-04-10 10:49:10

Válasz d-032a #79942. hozzászólásáraAkkor vegyél mondjuk egy ügyvédet. Se a bálázót nem ismeri se a kaszát, egyiket se látta még soha, nem tud róla véleményt mondani. Eléteszel egy bálázót, és azt mondod, hogy ez egy fűkasza. Mivel nincs vele tapasztalata, azt mondja hogy oké, kasza. Holnap elmeséli a barátainak, hogy látott egy bazi nagy kaszát. Pedig nem igaz. A többi is kíváncsi rá, ők is megnézik, fotózkodnak vele, mindneki kiposztolja hogy valójában milyen is ez a fűkasza. Már ránézésre is veszélyes. Pedig az egy bálázó.
Jó, mondjuk az is veszélyes smile lol

Nincs profilkép
#79420 Földönfuto
2022-04-10 10:45:44

Válasz TYLLA #79945. hozzászólásáraEnnek bizony nagy a valószínüsége.

Nincs profilkép
#79419 Földönfuto
2022-04-10 10:44:17

Válasz Mötözö #79938. hozzászólásáraAz a szomorú,hogy ez 50-50% ,hogy igaz vagy nem.Nem akarok konteókat gyártani,de nekem nem logikus,hgy 2-3 naponta van ilyen népírtás jellegű esemény.Az oroszok szempontjából ilyennek nem lenne szabad előfordulni,saját magukat végzik ki a világ előtt.Putyinnak eleve úgy kellett volna indítani,hogy az ilyet halálbüntetéssel,könyörtelenül büntetik.Zelenszkijnek meg ez a hangulatkeltés a fő fegyvere,és jól is csinálja.Hogy mi az igazság,lehet soha nem derül ki.

Nincs profilkép
#79418 TYLLA
2022-04-10 10:42:37

Válasz Földönfuto #79943. hozzászólásáraHamarabb fog fellázadni a nyugati magas életszinvonalon élő társadalom, ha ellátási gondok lesznek, mint az orosz. Az egekbe emelkedő árakról nem is beszélve. És el fogják hajtani a saját politikusaikat a p...ba...
Eljön még az idő, amikor a most még ünnepelt ukránok lesznek a hibásak, már volt Németországban az oroszok mellett demonstráció.

Nincs profilkép
#79417 TYLLA
2022-04-10 10:39:07

Válasz holovacssandor #79941. hozzászólásáraBocs, akkor képben vagy! Egyébként tényleg semmi értelme hogy az ember tépje a száját, többször megfogadtam, hogy nem töltöm vele az időm, mert semmi értelme. De én is úgy vagyok vele, van amikor annyira dühít a sok ostobaság amit olvasok, hogy csak írok hozzá én is néhány gondolatot....Teljesen feleslegesen...

Nincs profilkép
#79416 Földönfuto
2022-04-10 10:33:16

Válasz Mötözö #79940. hozzászólásáraPlusz többszázezres tüntetések,rombolás ,pusztítás ,káosz.Borítékolható.

Nincs profilkép
#79415 d-032a
2022-04-10 10:29:58

Válasz #bandi #79934. hozzászólásáraOnnan lehet megtudni, hogy én tévesen nevezem bálázónak a fűkaszát, hogy mire tudom azt használni.
Ha a "fű"-nek nevezett növényt, le akarom "kasza"-bolni, hogy az elfeküdjön a földön és majd megszáradjon, akkor a magyar nyelv logikájából és felépítéséből egyenesen következik, hogy a fű+kasza=fűkasza. Ez értelemszerű.
Az igazság ott van, ahol a három dolog, a fizikai, a működési, és az értelme a dolognak együtt van.

De, ha más nyelvből vettük volna át a fűkasza nevét, ami éppen mondjuk a "bálázó" szó lenne, akkor is a használatkor kiderülne, hogy az az eszköz valójában micsoda, és mire való, mire használható, a nevétől függetlenül is.

Nincs profilkép
#79414 holovacssandor
2022-04-10 10:22:22

Válasz TYLLA #79926. hozzászólásáraTöbb éve figyelem ennek a könnyen behatárolható irányultságú portálnak a fórumát, túl vagyok már néhány "leölt" felhasználónevemen issmile lol
A jelenlegivel már csak jobbára olvasgatok olyankor, amikor elengedhetetlen kényszert érzek arra, hogy pl-ul egy "Mihály", (van még pár egyed) nevű ostoba, gyűlölködő, egyébként saját tehetségtelenségét soha el nem ismerő ember beírásainak olvasásával kínozzam magam. smile lol

Nincs profilkép
#79413 Mötözö
2022-04-10 10:18:54

Bajor miniszterelnök:
Tömeges munkanélküliség, szociális problémák lennének az orosz gáz nélkül!

#79412 #bandi
2022-04-10 10:11:10

Válasz d-032a #79935. hozzászólásáraAkkor bökd már ki, hogy melyik szomszédos ország akarja megtámadni oroszországot! Mert ez még nem derült ki. Úgyértem reálisan melyik támadná meg, melyik vállalná azt be, hogy félórán belül egy füstölgő radioaktív romhalmaz maradjon a fővárosa helyén. Világosíts már fel.

Nincs profilkép
#79411 Mötözö
2022-04-10 10:09:13

Megjelent a médiában egy videó töredéke, amelyben az ukrán hadsereg hullákat rakott ki #Bucha-ban. #háborús bűnök #psyops ( Koszovóban is hasonló forgatókönyvet játszottak le a NATO Jugoszlávia elleni bombázásainak igazolására)
A rendező ötlete szerint minden holttestnek a keretben kellene lennie. Nem számít, hogy a katonai felszerelések mozgása irányába fekszenek az úton, de az ukrán legenda szerint már az orosz csapatok kivonulása előtt is ott voltak. Egyetlen holttestet sem zúztak össze a hernyók, gondosan körözték őket a világ legjobban manőverezhető orosz tankjai.
Miért kellett lefilmezni a "filmkészlet" elkészítésének folyamatát? - Az ukrán információs központok az ukrán fegyveres erők különleges erőinek részét képezik, és minden alkalmazottjuk katonai személyzet, akik beszámolókhoz rögzítik munkájukat. Illetve a végeredményt koordináló parancsnokaik, mint minden nagyfőnök, gyakran túl lusták elmenni a forgatási helyszínekre, és távolról jóváhagyni a munkát, a modern technológiák lehetővé teszik, hogy bárhova videókat küldjenek.
Aztán annyira siettek elküldeni az anyagot a médiának, hogy elküldték az összes forrásfájlt.
És a média szerkesztőségeiben tényleg tudják, hogy mi történik ott a keretben? Nem. Csak szerkesztés és elengedés. https://t.me/ConflictChronicles/954

Nincs profilkép
#79410 Mötözö
2022-04-10 10:07:43

https://oroszhirek.hu/2022/04/10/itt-a-videos-bizonyitek-hogy-az-ukranok-helyezik-el-a-holttesteket-bucsaban/?

Nincs profilkép
#79409 Mötözö
2022-04-10 10:05:06

http://magyarforum.info/cikk/14781/A-szankciok-miatt-tonkremennek-a-nemet-uveggyarak/?

Nincs profilkép
#79408 d-032a
2022-04-10 10:03:36

Válasz #bandi #79932. hozzászólásáraA terelés, csak addig jó módszer, ameddig nem túlságosan feltűnő.
Ki beszélt most a nato-ról. A Nato, már csak egy fedősztori, figyelemelterelés. A Nato országok, egyenként, a saját nevükben végeznek katonai tevékenységet Ukrajnában.
Nincs semmilyen különbség, hogy ezt, milyen címszó alatt teszik.

#79407 #bandi
2022-04-10 10:02:04

Válasz d-032a #79931. hozzászólásáraDe ha egész életedben a fűkasza alkatrészt bálázónak tanították neked, akkor te azt bálázónak ismered. És amikor átmész a másik faluba bemutatni az új bálázódat csak néznek rád, hogy miről beszélsz, hiszen ez egy fűkasza. Te meg csak legyintesz egyet rájuk, hogy tudatlan libernyákok, a bálázót sem ismerik. (Pedig az amúgy tényleg egy kasza volt)

#79406 #bandi
2022-04-10 09:57:21

Válasz d-032a #79931. hozzászólásáraHa én kiíron egy plakátra, hogy: “d-032a VESZÉLYES!” , akkor az igaz lesz, hazugság, vagy féligazság? Ha szerinted nem igaz, akkor valamelyik a másik kettő közül. Ki dönti el? Bírói végzés kell? Vagy elég rámondani valakire? Azt mondják a szólásszabadság nem mindenkire vonatkozik. Ugyanis aki vezető pozícióban hazudik, azt kimondottan büntetendő lenne, mivel sokan pusztán azért elhisznek neki bármit, mert ő a vezető. Pedig attól még tud hazudni, hiszen csak a szája kell hozzá.

#79405 #bandi
2022-04-10 09:51:18

Válasz d-032a #79929. hozzászólásáraMivel a nato egy védelmi szövetség, és sok ország alkotja, így teljesen nonszensz hogy területszerző háborút indítana az orosz ellen. Az a terület kié lenne a “nato”-é? Ennek nincs semmi realitása.
Annak viszont van, hogy egy ország elfoglalja egy másiknak bizonyos részeit, saját magához csatolva azt. Ezt látjuk most, orosz ukrán fronton. Nem hiszem hogy ezt lehet másként látni. A ruszki el fogja csatolni ukrajna jórészét. Ez nem agresszió? Bár van aki szerint ők a felmentősereg smile sweatdrop Kár hogy ennyi halott meg rombolás jár a nyomukban

Nincs profilkép
#79404 d-032a
2022-04-10 09:49:40

Válasz #bandi #79918. hozzászólására"“Mi a hazugság ára? Nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot."

Az idézett, fenti szöveggel, már én is találkoztam valahol régebben.
Ami nem is számít, hanem az a lényeg, hogy az idézett szöveg, az egy hazugság.
"rendszeresen hazugságokat hallunk, ....fel sem ismerjük az igazságot."

Ha(!) ismerjük az igazságot, akkor mi is történik ha rendszeresen hazugságot hallunk?
Mi történik? Hát az, hogy akkor, rendszeresen felismerjük a hazugságot.

Ha ismerjük a "bálázó alkatrészt", akkor hiába teszik ki rá a "fűkasza" táblát, vagy hiába hazudják azt rendszeresen, hogy az nem a bálázó alkatrész (nem az igazság), mi akkor is tudni fogjuk.

#79403 TeljesenMindegy
2022-04-10 09:23:05

Válasz Ares 826 #79910. hozzászólásáraHát igen, ez a hülye amerika szándékosan gyengíti legfőbb szövetségesét az uniót, hiszen mekkora dicsőség lesz majd egyedül legyőzni az egyesült kínaoroszisztánt. Szerencsére itt van a fityisz szekta, akik még időben leleplezik az álnok cselszövőt.

Nincs profilkép
#79402 d-032a
2022-04-10 09:18:06

Válasz #bandi #79908. hozzászólására"ha az orosz nem támadja meg az ukránt?"
Most már, biztosak lehetünk benne, hogy az orosz nem az ukránt támadta meg, hanem a nyugatot.
A franciák nem verték nagydobra, hogy az idegenlégiósaik és magasrangú hírszerzőtisztjeik bentrekedtek a bekerített Mariupolban. A múltkor értük ment be a 6 ukrán helikopter, amiből kettőt lelőttek az oroszok.
Sok érdekes dolog fog majd kiderülni, "a független, szuverén" Ukrajnában végzett nyugati tevékenységekről, és az esetleges Oroszország elleni támadás előkészítéséről.
Te is többször, jelezted, hogy esetleg Oroszország kaphat egy nyugati támadást, orosz területeken. A spekuláció alaptétele az, hogy ezt Kína tétlenül fogja nézni és kimarad belőle.
Nagyon nem hiszem, hogy végignézi, hogy szétszedik Oroszországot. Tudja ugyanis, hogy ha ez megtörténik, akkor azután Kína fog következni, és senki nem lesz, aki megállítsa a nyugatot.
Az oroszok és a kínaiak is tudják, hogy most még kettőjük ellen nincs esélye a nyugatnak.
Az ukrajnai provokáció egyik célja, a nyugati hídfőállás kiépítése mellett, az is volt, hogy kire lehet számítani Oroszország felszámolásában, és kire nem.

#79401 TeljesenMindegy
2022-04-10 09:15:42

Válasz #bandi #79908. hozzászólásáraÉn három európai nemzetről tudok, mely elfoglalta a legyőzhetetlen cárevics putyin hőn szeretett Moszkváját. Valószínűleg a lengyeleket kihagytad, ugyanis ők is elfoglalták az 1600-as években.

Nincs profilkép
#79400 Ares 826
2022-04-10 09:04:48

Válasz holovacssandor #79923. hozzászólásáraBaloldali őskövület vadkapitalistát játszik kő keményen! Akkor hol is van az értékrend, mert az összes földek el kellene osztania az összes kicsi gazda között, na akkor lenne baloldali, így soha nem lesz az! Szarkeverő szarházi az ilyen nem mondtad neki???

Nincs profilkép
#79399 TYLLA
2022-04-10 09:04:33

Válasz holovacssandor #79923. hozzászólásáraNem tudom mióta kíséred figyelemmel az itteni diskurzusokat, de itt sokkal többen vitatják az általad kedvezményezettnek nevezett helyzetünket, mint ahányunknak eszébe jut ez egyáltalán.
Mikor fel mertem említeni, hogy az adózási sáv jelentős emelése nem hatott-e esetleg ránk kedvezően, na mit kaptam...Leginkább azoktól akik - állítom - a legnagyobb haszonélvezői a a változásnak.
Ritkán látható ellenséges hangulat volt tapasztalható a választás előtt. Azóta néhányan eltűntek, de még most is sokan vannak, akik nem bírják elfogadni a döntést, illetve magyarázzák a bizonyítványt, bizonygatva, hogy az összefogás lett volna a megoldás minden jelenlegi, és a későbbiekben esetlegesen felmerülő problémára.

Nincs profilkép
#79397 TYLLA
2022-04-10 08:57:47

Válasz Ares 826 #79917. hozzászólásáraValóban sok egy is, ebben igazad van, de minél többen lesznek, annál nagyobb a bukás!smile thumbup

Nincs profilkép
#79396 holovacssandor
2022-04-10 08:56:14

Válasz TYLLA #79914. hozzászólásáraLesz is, sajnos. Ugyanis a lehető legrosszabb emberi tulajdonság a butaság, az irigység és a rosszindulat egyvelege.
A választások előtt jópár nappal volt egy beszélgetésem egy "kőbolsi" gazdálkodóval, aki annak idején egyike volt a Tsz. felsővezetőinek. A felesége őcsg. ő maga Kft. ügyvezető tulajdonos.
Mondom neki: "Sanyi! Nekünk gazdálkodóknak kutya kötelességünk a Fideszre szavazni, hiszen az egyébként is kedvezményezett helyzetünket még tovább, további kedvezményekkel bővítette."
Azt mondta erre: "Tökéletesen igazad van, nem is óhajtom, hogy a jelenlegi ellenzék kerüljön kormányra, de én akkor sem szavazok a Fideszre, mert én baloldali beállítottságú vagyok".
Döntse el mindenki, milyen rengeteg esze van ennek az őskövületneksmile lol

Nincs profilkép
#79395 TYLLA
2022-04-10 08:56:09

Válasz d-032a #79921. hozzászólásáraVan aki tovább lát az orránál, van aki csak addig, de olyan is, aki még addig se...
És ha vége lesz egyszer, kiderül - ismét - melyik verzió a "jövedelmezőbb"...

Nincs profilkép
#79394 d-032a
2022-04-10 08:52:07

Válasz holovacssandor #79912. hozzászólásáraAzonkívül, az is megvan, hogy "Egységben Magyarországért", és az is megvan, hogy "összefogás".
Csakhogy, ez az egység és összefogás nincsen sehol, az ellenzékben.
A választás után, mégjobban látszik, hogy a mesterségesen összetákolt ellenzéki "összefogás"-nak vélt formáció tagjainak, nem sok közük van egymáshoz, valójában.
Viszont, kézzelfoghatóan egységes volt, és valóban összefogást lehetett látni, a nemzeti érzelmű, konzervatív oldalon.

A fegyverszállításokról.
Nemrég büszkélkedtek itt is, azzal, hogy bezzeg a szlovákok leszállították Ukrajnának az SZ-300-asokat. Bátor és dicső cselekedet.
Hálából, a nyugat azon nem is visítozik, hogy a szlovákok is mondták, hogy ők is fizetnének rubelben a gázért. Persze, ha kapnak gázt, majd. Mert, az orosz pontosan számon tartja, hogy ki milyen ellenséges lépést tesz ellene.
Bulgáriával kapcsolatban is, nehezményezik, hogy mégiscsak rengeteg fegyvert küldenek "titokban", Románia-Lengyelország útvonalon.
Nem egy nap a világ. Egyszer, csak vége lesz a háborúnak.

Nincs profilkép
#79392 Ares 826
2022-04-10 08:51:08

Válasz #bandi #79918. hozzászólásáraHallod a választásban nem csak egy dolog hangzott el az mz/ 1/2 x szájából, több dumájában is az emberek biztonsága és jóléte ellen beszélt! Már nem is emlékszel rá?? Még lehet teljesen meg sem száradt az a bélyegző festék a szavazólappokon amit rányomtak azokra!smile whistlingsmile whistling

#79391 #bandi
2022-04-10 08:41:17

Válasz holovacssandor #79912. hozzászólásáraMint már mondtam, Jézus is lehet a következő jelölt, ha kiejt a száján egy félremagyarázható mondatot, neki reszeltek. Mert az ember alapvető igényeire építik a kampányt, olcsó étel és biztonság. Ezáltal aki olyasmival kampányol hogy mondjuk oktatás, azt meg se hallják, mert az alapigények előnyt élveznek. Kár, hogy a két mondatos állítások többsége csúsztatás vagy szimplán hazugság volt, de tükörbenézni igazából csak a kampány kiötlőjének nehéz, a többiek csak cselekedtek a nemes cél érdekében. Itt jegyezném meg, az egyik idevágó idézetet. “Mi a hazugság ára? Nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. És akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, minthogy lemondunk a valóságnak még a reményéről is, és egyszerűen beérjük történetekkel. Ezekben a történetekben nem számít ki a hős. Az egyetlen, ami érdekel minket, hogy ki a hibás.”

Nincs profilkép
#79390 Ares 826
2022-04-10 08:38:16

Válasz TYLLA #79914. hozzászólásáraMár most olyanok sokan, pont olyan hiszékenyek h.........k! Ebből a fasziból egy is sok nem hogy több!

Nincs profilkép
#79389 .Richard.
2022-04-10 08:36:45

Válasz TYLLA #79914. hozzászólásáraIgy van. Soros már volt.

Nincs profilkép
#79388 .Richard.
2022-04-10 08:35:56

Válasz holovacssandor #79912. hozzászólásáraMi az az ellenzék? smile lol Volt olyan?

Nincs profilkép
#79387 TYLLA
2022-04-10 08:35:37

Gyurcsány rájött a megoldásra!
"Legyen mindenki Gyurcsány!"smile lol
Még több Gyurcsányra van szükségük, úgy, hogy remélem innen is több kolléga eleget tesz a felszólításnak, és azzá válik!smile lol

Nincs profilkép
#79385 holovacssandor
2022-04-10 08:04:25

Minden megszólalónak, de különösképpen ajánlom az ellenzéki okostojások figyelmébe:
"A hatalom a népé!"
Ezer, meg egy okot lehetne citálni a "méretes zakó" magyarázatára. Viszont az immár negyedszer tönkrevert ellenzéki potentátok egyike sem veszi fontolóra, hogy lelépjen az ellenzék élvonalából.
Velük, vezetésükkel soha nem lesz kormányváltás. Olyan fontos kérdésekben szorították be magukat a rossz oldalra, mint pl. a migráció, számtalan adócsökkentő, és családtámogató intézkedések, valamint az orosz-ukrán háborúban való részvételünk észszerű korlátai.
A Nyugatnak való minden áron való megfelelési kényszer mondatta velük azt, hogy fegyverrel, lőszerrel kell megsegíteni az ukránokat, és közben egyikük sem számolt ezek lehetséges következményeivel.
Az ellenzék a népet könnyű döntés elé állította! Az meg döntött...mert ne feledjük szlogenjüket:
"A hatalom a népé!" smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#79384 Ares 826
2022-04-10 07:50:13

Válasz Mihály #79904. hozzászólásáraPersze hogy megerősítik az óvóhelyeket mert fosnak a vezetők, lehet hamarosan kifog törni a nép haragja mert nem lesz gáz villany meg lassan ennivalójuk sem! Az idióta szankciók miatt szopik majd a nép amerika vezetői meg röhög a markában hogy jól meg szo..tuk őket szarrá verték a gazdaságot egy versenytárssal kevesebb! Ahogy a német mondja "idiot" de most ezt magukra vehetik!

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Sajtóközlemény
Gödöllőre költözik a Magyar Mezőgazdasági Múzeum
Gödöllőre költözik a Magyar Mezőgazdasági Múzeum
Az ország egyik legrégebbi múzeuma modern, interaktív formában születik újjá a...
Sajtóközlemény
Kukoricatermelők, figyelem! Rendkívüli támogatás júliusban
Kukoricatermelők, figyelem! Rendkívüli támogatás júliusban
Az Agrárminisztérium most külön programot indít a legkisebbek támogatására.
Malac eladó
Malac eladó

25.000 Ft

60 cm-es koktélparadicsom palánták - Black cherry
60 cm-es koktélparadicsom palánták -...

600 Ft

Rendterítő
Rendterítő

350.000 Ft

3 hónapos bika borjak (4 db)
3 hónapos bika borjak (4 db)

150.000 Ft