Gázolaj árak 583 Ft Benzin árak 587 Ft EUR 400.16 Ft USD 350.75 Ft CHF 426.08 Ft GBP 472.37 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

134574 hozzászólás
Nincs profilkép
#114974 Tylla
2024-10-12 19:31:00

A lengyelek nem szaroznak:
49(!!!) menekült tábort nyitnak.Gondolom a társadalom legnagyobb megelégedésére...

Nincs profilkép
#114973 Tylla
2024-10-12 19:16:22

Válasz mihaszna #114955. hozzászólásáraA háború volt a téma...
Hogy kerül a csizma az asztalra?

#114972 Gandhy
2024-10-12 19:11:09

Válasz Csókkirály #114965. hozzászólásáraMondhatni szűk a látóköröd. Csurka már jelezte, hogy a Vona a Fidesz ügynöke, az pedig jó régen volt. A MIÉP kinyírásával kezdte, majd a Jobbikkal folytatta. smile cool
Én jelen vagyok az ország életében a rendszerváltás óta is. Te csak pár éve kaptad a megbízatásod, hogy ezt a sok sületlenséget behordd a fórumra. Hogy melyik szervezet fizet, az talán nem is érdekes, de egy éve még bősz dékás voltál, azt elengedték, most épp a selyemmajom szekértolója vagy.
Elvtelen, fizetett lázító. A dicsőséges 133 nap alatt bizonyosan Lenin.fiú lettél volna.

#114971 Ohaza63
2024-10-12 19:02:19

Válasz Praetor #114970. hozzászólásáraÜdv Praetor!

Akkor szerinted már nálunk is ugyan az van, mint az USA ban, hogy mindegy kinyeri a választást, az csak egy báb???

De valakik csak vannak a háttérben, akik mindig megtalálják a 30 ezüstös embert, kik lehetnek azok itt???

Az USA ban tudjuk hogy kik, de nálunk????

Egyébként a Morvai Krisztina nekem nagyon szimpatikus volt először, de mikor meghallottam, hogy ki volt a férje, Én is teljesen elbizonytalanodtam vele kapcsolatban.

A Szegedi Csanád esete miatt meg dobtam egy hátast, hogy mivé válik az emberfia, ha rájön, hogy a kiválasztott népből való, ezt nem is igen tudtam ép ésszel feldolgozni.

A Vona meg csak feltette az i-re a pontot.

Egyébként valóban érdekes dolog a szavazás, mert az ember szeretne valamire szavazni, de általában csak valami ellen sikerül. De azért megyek el mindig , hogy saját magamat megnyugtassam, hogy Én megtettem, de nem sikerült és nyugodtan hőböröghetek a következő 4 évben.

Nincs profilkép
#114970 Praetor
2024-10-12 17:36:20

Válasz Ohaza63 #114964. hozzászólásáraEz az egyik szégyenletes felvonása volt annak, hogy mennyire lenéz minket a helyi elit. Már az elején féltem, hogy a jobbik is hasonló átverés lesz, mint ami a Miép is volt. A Baló feleségével a gyanú frusztrálóvá vált, de egyesek nyugtatgattak, hogy nincs itt semmi baj. De 2010-12 között az a meddő pofázás, amit lenyomtak, egyértelművé tette számomra, hogy az is átveréspárt. Ettől kezdve két cikluson keresztül nem is mentem el szavazni. Pedig itt még nem is volt Szegedi Csanád ügy, meg Vona pálfordulás.
A hazai politikai palettán úgy tűnik, hogy mindig le van osztva a paletta, és elbábozzák a szerepeket, ennek a szereposztásnak megfelelően. Nem az összes politikus, csak néhány vezető kulcsember van ezzel megbízva. Amikor viszont a helyzet megkívánja ezek a kulcsemberek végrehajtják az utasításokat, akár a választóik akaratával szemben is.

#114969 rtamas1976
2024-10-12 17:26:36

Válasz Csókkirály #114965. hozzászólásáraTe a fidesz propagandától is rosszabb vagy!
Túlteszel rogánon is!
A legjobb tanítványa vagy !
Vonát tényleg a fidesz fizette le a jobbik szétverésért.
De ti soha nemlesztek kormányon!
1 személyes párt,
olyan személyel akinek aztsem lehet elhinni amit kérdez!
A többi csak töltelék!
Újsághirdetésbeen keresett senkik.
Megélhetési "politikus" senkik.

#114968 Ohaza63
2024-10-12 17:13:53

Egy érdekes közvélemény kutatás, ami rávilágít sok dologra.

Aki csinálta nem Orbán szurkoló, Závecz Research!!!

Miért van Orbánnak a negyedik 2/3 a??? Miről is beszélgetünk????

Sajnos az egész kutatás nem publikus, csak részleteket közölnek belőle???

"A kutatásból kiderült, hogy a magyar társadalom többsége, vagyis 71 százalék inkább elégedett az életével, „nagyon elégedettnek” csak 18 mondja magát, míg 10 százaléknyian kifejezetten elégedetlenként határozzák meg magukat."

"Ugyanennyi megkérdezett szerint a „legfontosabb erény, amit a gyerekeknek meg kell tanulniuk, a tekintély tisztelete” (73 százalék). Mintegy 67 százaléknyian úgy gondolják, hogy a kábítószert fogyasztók börtönbüntetést érdemelnek”.

"Ne jöjjenek idegenek az országba”
"Csaknem kétharmaduk (64 százalék) támogatná, hogy súlyos bűncselekmények esetén halálbüntetés is kiszabható legyen."
"Nem hisznek az emberek a demokráciában"

https://index.hu/belfold/2024/10/12/zavecz-research-nepszava-gazdasagi-novekedes-szavazas-vezetok-elegedettseg-valasztok/

#114967 Ohaza63
2024-10-12 16:59:59

Válasz Csókkirály #114965. hozzászólásáraÜdv!

Alább írtam, hogy soha nem szavaztam a Fideszre, értelmezd már légy szíves az írásomat.

A Spinoza házba nem a Fidesz lökte be, hanem magától ment és Helles Ágnes a főboszorkány azt mondta, hogy az ördöggel is összeállunk, hogy leváltsuk Orbánt.
Itt a Vonára célzott, mint ördögre.
Emlékezz csak vissza!!

Sajnos láttam a Vonát a Spinoza házban és hallottam és értelmeztem, amit ott szerecsenmosdatásként csinált, ennek ellenére rászavaztam.

#114966 Ohaza63
2024-10-12 16:52:21

Válasz mihaszna #114963. hozzászólásáraAzért Juhász Péter egy lapon említeni Vonával az egy kicsit furcsa dolog.
Vona ezer klasszissal jobb volt.
Vona az NB1 ben játszott, Juhász Péter meg az Etióp megye 3 ban

Talán Ő volt a legértelmesebb és legszimpatikusabb az összes emberke között nekem, csak nem kellett volna neki így összefeküdni a bibsikkel.

A Jobbik egy 20 % körüli párt volt, elvileg nemzeti, radikális és a komcsik ellen jött létre, ahogy az alapító okiratában is volt.
Akkor nem fekszünk össze velük, ha sohasem leszünk kormányon akkor sem.

Vonának nem kellett volna lemondani és akkor még lenne Jobbik.
Akik meg utána jöttek azok a futottak még kategória volt, a legvégén a Jakabbal, aki lekapcsolta a villanyt.
Ő volt a Jobbik, mint a Orbán Fidesznél.

Simicska beígérte neki a 2/3-ot, majd mikor nem jött össze, Vona is összeomlott.
Kár volt, mert Torockai nem olyan karakteres politikus, hiába mond jókat, szerintem soha nem lesz kormányváltó erő sajnos.

Nincs profilkép
#114965 Csókkirály
2024-10-12 16:40:34

Válasz Ohaza63 #114964. hozzászólásáraTéged megetettek Fidesz propagandával és ezeket a bolondságokat böfögöd vissza Vonáról. Még mindig nem esett le? Hányszor kell még elmondani, hogy Vonát a Fidesz propaganda gépezete nyírta ki. Az ilyenek miatt van még hatalmon Orbán, mint te.

#114964 Ohaza63
2024-10-12 16:35:23

Válasz mihaszna #114960. hozzászólásáraÜdv!

A Vona az eltolta, mert lehetett volna a mérleg nyelve, mint anno Torgyán volt, lett volna kontroll a Fideszre, de ő inkább lefeküdt a belpesti zsidóknak, elment a Spinóza házba és ott mosdatta magát, kár volt, nagyon kár volt.

Akkor rátekerte a selyemzsinórt a Jobbik nyakára, mert utána zuhanó repülésbe került a Jobbik és most már lehúzták magukat a wc-n.

Nincs profilkép
#114963 mihaszna
2024-10-12 16:32:03

Válasz Ohaza63 #114958. hozzászólására"...Feldobott nekünk a globális hatalom jó pár emberkét új Orbánnak, pl. Fekete Győr Andrást, Vona Gábor, Jakab Péter, Márki Zay, Most MP-t, volt választék, de egyik sem lett a megváltó..."

Vona Gábor azért nem lett megváltó, mert nem lehetett megváltó.
Tűzzel vassal küzdött ellene a Fidesz. Őt nem babusgatták mint Magyar Pétert.
Ami Vona Gáborral történt az tipikus példája a karakter gyilkosságnak. És ezt a Fidesz tette Vonával nem más.
Lehordák mindennek. Hogy meleg, hogy zsidó, aztán hogy nem zsidó, hogy ez volt az apja az volt a nagyapja, aztán meg az ellenkezőjét.
Egy volt a lényeg, hogy negatív felhanggal kell beszélni róla. Ugyan ez volt Juhász Péterrel is. Hónapokig téma volt a kendermag egyesülete. Meg hogy füves cigit szívott. Dajcs Tamásnál valamiért nem baj hogy drogozik. Annyi hogy kiküldték Brüsszelbe hogy ne legyen szem előtt. Ezért küldték ki Szájer Józsit is. Csak Ő már ott se bírt magával.

Nincs profilkép
#114962 Csókkirály
2024-10-12 16:28:13

A töketlenkedés ideje lejárt.

A TISZA-kormány 2026-ban:
- csatlakozik az Európai Ügyészséghez;
- elfogadja a szükséges korrupció ellenes intézkedéseket;
- hazahozza Brüsszelből a magyar embereknek járó 8 ezer milliárd forintos uniós forrást;
- az uniós források hatékony felhasználásával újraindítja a leállított kórházfejlesztéseket, vasúti beszerzéseket, iskola felújításokat, energetikai infrastruktúra beruházásokat;
- az eddigi kormányzati iránnyal szemben, nem az óriás cégek beruházásait, hanem a magyar családi-, valamint kis- és középvállalatok fejlesztését fogja támogatni;
- az uniós és nemzeti források felhasználásával komplex falu rehabilitációs programot indít;
- kiemelten fogja kezelni a klímaváltozás hatásait ellensúlyozó beruházásokat, fejlesztéseket (öntözési infrastruktúra, hatékony vízmegtartás, vizes élőhelyek rehabilitációja).

Magyarországon potens politikai irányítás hiányában jelenleg nem működik az állam. A közszolgáltatások szétesnek.

A kormányzati korrupció miatt, már uniós pénzek sem érkeznek, amiket a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere a jól bevált módszerekkel el tudna lopni. "Sokat akar a szarka, de nem bírja a …"

tisza

Nincs profilkép
#114960 mihaszna
2024-10-12 16:17:22

Válasz Ohaza63 #114958. hozzászólására"Tudod Én soha nem szavaztam rájuk, mert akire eddig Én szavaztam az soha nem nyert. (Kisgazdák, Miép, Jobbik, Mi Hazánk)"

Először azt hittem hogy ezt a mondatot tőlem idézted valamelyik hozzá szólásomból, csak aztán láttam hogy a végén írtad a Mi Hazánkat
Én kitartok a Jobbik mellett. Vagy Vonának az új pártja mellett (Második Reformkor). Aztán lehet köpködni. Orbántól nem rosszabb. Ezért is nyomják a víz alá teljes erőből. Magyar Pétert meg fel emelik.

Nincs profilkép
#114959 Csókkirály
2024-10-12 16:09:38

Válasz mihaszna #114950. hozzászólásáraSzerintem Orbán Viktor beteg. Mostani Néprajzi Múzeumban megtartott beszédében azt sem tudta mikor mi történt, össze-vissza beszélt.

#114958 Ohaza63
2024-10-12 15:59:33

Válasz mihaszna #114952. hozzászólásáraÜdv mihaszna!

Igen eltaláltad, valóban rá céloztam, Ő szokott péntek reggel rádió interjút adni.
Tudod Én soha nem szavaztam rájuk, mert akire eddig Én szavaztam az soha nem nyert. (Kisgazdák, Miép, Jobbik, Mi Hazánk)
Talán 2026 ban rájuk szavazok és akkor vesztenek talán.

A Fidesz gazdaságpolitikája a hirdetett illiberalizmus ellenére full liberális, teljes mértékben kiszolgálják a globális hatalmat, "bort isznak és vizet prédikálnak".
Most is elszólta magát az EP ülésen, hogy sokkal többet visznek a globális nagy cégek, mint amennyi támogatást kapunk.
Feldobott nekünk a globális hatalom jó pár emberkét új Orbánnak, pl. Fekete Győr Andrást, Vona Gábor, Jakab Péter, Márki Zay, Most MP-t, volt választék, de egyik sem lett a megváltó.
Nem is beszélek Gyurcsánynéról, pedig ő ideális lenne nekik, zsidó is, komcsi is minden stimmel.

Azokat értettem látványberuházásoknak, amiket Te is leírtál, amire semmi szükség nem volt, csak a lopáshoz kellettek.

Abban is igazad van , hogy vágósúlyba ért, de a védelmére legyen mondva az embernek az öreg korára lelassul az anyagcseréje és egyre több rakódik rá. Még a levegőtől is hízik az ember ilyenkor.
Akinek szerencsés génjei vannak, az nem jár így , de többség igen.

Nem tudom hány éves vagy, de magyar férfiak kb. 40 % nem éli meg a nyugdíj kort sajnos.

Amit most Te befizetsz, abból fizetik a mai nyugdíjasokat és mióta ez nyugdíj rendszer van azóta ez így van.
A Te nyugdíjadat, majd a Te és Mi gyerekeiknek kell megtermelni és befizetni.

Egyébként régen, csak az állami alkalmazottaknak volt nyugdíja, a gazdák és egyéb kézművesek, iparosok, kereskedők csak a családra számíthattak öregkorukra.

Az elemzők szerint ez a jelenlegi nyugdíjrendszer talán 2035 ig fenntartható.
Mindenhol próbálják kitolni a nyugdíj korhatárt nyugaton is, mert kevesebb a befizető és öregszik a társadalom.
A múltkor is valami német zöld képviselő felvetette, hogy a 66-67 évet ki kellene tolni 72 évre, hát nem osztott nagy sikert az ötlete.

https://nyugdijmaskeppen.hu/a-nyugdij-tortenete/

Egyébként nyugaton is az állami nyugdíj csak egy, a többi önkéntes nyugdíjpénztárba befizetett, majd onnan részletenként visszakapott nyugdíj mellett.
Minél több önkéntes helyre fizettél aktív korodban, vagy egyre, de magasabb összeget, annál több helyről kapsz, vagy magasabb lesz a kifizetésed.

Az állami német nyugdíjból ott sem lehet nábobként élni, ki kell egészíteni a nettó fizetésekből befizetett másik magánnyugdíj pénztárak havi kiutalásaival.

Nincs profilkép
#114957 Praetor
2024-10-12 15:51:10

Válasz mihaszna #114956. hozzászólásáraSemmi lényeges. A Jocóka chatbot dadogott, és trágár szavakat is használt.

Nincs profilkép
#114955 mihaszna
2024-10-12 15:25:47

Válasz Tylla #114880. hozzászólására"Üdv!
Költői kérdés volt,nincs kétségem,nyilván senki sem fogja vállalni,majd rákenik a kócos Borisra,hogy "Ö volt",mi csak..."

Vagy Gyurcsányra.
Van ahol ez 14 éve működik. Az elmúlt nyolc évezés , (mondjuk mostmár kicsit ciki , mert eltelt 14 év és az elmúlt nyolc évezéssel is saját magára mutogatna). Most már a gyurcsányredszer van a zászlóra írva. Az az új jelmondat. Nem az "elmúlt 8 év"

Nincs profilkép
#114954 mihaszna
2024-10-12 14:52:02

Válasz Ohaza63 #114876. hozzászólására"...Bizony ez nem az ő napja volt.
Nem egy karakteres vezetőnek való emberke, ő csak a nőkkel bátor..."

Orbán meg már túl karakteres.
Az se jobb

Nincs profilkép
#114953 mihaszna
2024-10-12 14:40:09

Válasz Ohaza63 #114876. hozzászólására"...Én tegnap végig néztem az egészet, bizony Orbán megette őket tízóraira..."

Látszik rajta.
Már olyan a feje mint egy disznónak. Úgy el van hízva. Én meg azt se tudom este mit fogok enni. Hogy fogok e enni valamit egyáltalán. Mert a fizetésem nagy részét el viszi az adó. Csak azt nem tudom mire. Mikor TB-s ellátást nem veszek igénybe, nyugdíjam pedig valószínűleg nem lesz. Senki nem tudja garantálni hogy élek nyugdíjas koromig és hogy még akkor lesz nyugdíj rendszer. Ő meg le fogadom úgy eszi az ebédjét mint aki megérdemli. Hát egye. Akadjon a torkán.

Nincs profilkép
#114952 mihaszna
2024-10-12 14:27:46

Válasz Ohaza63 #114938. hozzászólására"...Ha Nagyvezír nem 10-15 embert tömött volna ki így, mint ahogy most van, hanem kb. 1,5 millió magyar KKV-t, akkor tényleg örökös miniszterelnök lehetne minden fejfájás nélkül..."

"...Reggel a Kossuth rádióban olyan víziót vázolt fel, hogy rögtön a mennyben éreztem magam.
2025 ben robbanásszerű GDP növekedést, 3-6 %-t, magyar KKV szárnyalását és hasonlókat!!
1 milliós átlagbért, 1000€ minimálbért, miközben meg Európa esik össze, pedig ők a piacaink 85 %-a..."

Gondolom ez Gyurcsány Viktor lenne. Akire céloztál.

Engem nem a GDP zavar, nem bánom azt se hogy ha a románok után kullogunk csak ne ez a pökhendi, arrogáns vármegyés, ispános, ge¢i legyen már a miniszterelnök.
Mindegy hogy ki. Azt se bánom ha enni nem lesz mit, csak ne Gyurcsány és ne Orbán!!! Nem bánom ha szegény vagyok de egyszerűen irritál az az ember. Irritál minden amit csinál. Meg ahogy csinálja. Az az arogancia. "Ha támadják a kisvasútat (amire semmi szükség nincs) meg kell hosszabbítani bicskéig. Dacból kormányozza az országot, az Én pénzemből dacol velem. És az emberek kérdezik hogy "hát akkor ki más?". Meg mentegetőznek hogy "dehát nincs más... más nem tudná el vezetni az országot..."
Szerintem meg így bárki el tudná. Gyurcsányt kivéve.

Nincs profilkép
#114951 mihaszna
2024-10-12 14:14:23

Válasz mihaszna #114950. hozzászólásáraEgymilliárd szavazat különbségbe = egymilliós szavazat különbségbe

Nincs profilkép
#114950 mihaszna
2024-10-12 14:12:26

Válasz Csókkirály #114941. hozzászólására"...Már “csak” 300 ezer szavazat a különbség a teljes népesség körében…"

Bár így lenne. De ez csak mese
A Tisza pártot és azon belül is Magyar Pétert a Fidesz agytröszt építette fel. Ők futtatják a háttérből. Ők népszerűsítik a mindent le uraló fidesz média birodalommal.
3 hónap alatt a semmiből feltűnni? Aztán csak a Fideszhez köthető média és sajtó felületeken szerepelni nap mint nap. Folyamatosan pozitív hangulatot kelteni Magyar Péter felé???
Nem tudom mi a célja ezzel Orbán Viktornak, mert nyilván Ő bólint rá mikor mi jelenik meg Magyar Péterről például valamelyik Fideszes újságban, de 2010 körül megmondta hogy soha többet nem akar olyan szoros választást mint 2006-ban. És hogy akkor alszik nyugodtan ha a Fideszt legalább egymillió szavazat választja el a következő párttól. (Ezért is verte szét a Jobbikot. Pontosabban szét verette a Mi Hazánkal). Azért annyi mert egymillió szavazat az nem apad el egyik napról a másikra észre vétlenül. Vagyis nem éri meglepetés, és tud változtatni a politikáján, kétszinűsködni, köpönyeget forgatni, amihez igazán ért. És egymilliárd szavazat különbségbe még egy-két botrány is bele fér ami elvisz mondjuk 500.000 szavazatot. Ami azért nem kevés.

Nincs profilkép
#114948 envagyok2
2024-10-11 21:48:16

Válasz Ohaza63 #114905. hozzászólásáranah, akkor megint egy nagyotmondós tényközlés.
"Ebbe csak az a szomorú, hogy a fejlesztések és támogatások 45-50 % Budapestre megy"
eztet honnan tetszik venni?
a budapestre szánt forrásoknak a 45-50%-a megy végül is oda, a többi vidékre, vagy a teljes éves ktg beruházások sorának 45-50%-a megy bp-re?
az a baj tesó, hogy megint totál faszságot írtál, csakhogy igazold a gondolataidat. bp-belgrád, az bp-nek számít végig? vagy paks 2? vagy az akkugyáraknak, bmwnek, mergának aditt beruházási támogatások, csak a jéghegy csúcsát lessük? vagy a vidéki közúthálózat, autópálya építések? vagy hatvanpuszta? ez mind bp?

Nincs profilkép
#114947 envagyok2
2024-10-11 21:42:33

Válasz Gandhy #114903. hozzászólásáraötször elolvastam, kb biztos voltam benne, hogy ez poén, de a végére odaraktad azt a fejet, az miatt gondoltam, hogy ezt te komolyan mondod. érzékeltem, hogy nem kicsit likas a logika szövete, dehát mikor laposföld is létezhet, mondom belefér.

#114946 medikus
2024-10-11 20:59:43

Válasz Csókkirály #114945. hozzászólásáraNem veszel te vissza semmit,a főnököd telefon lopásért csücsül majd! 1 személyes párt,nem lesz kire szavazni!
smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#114945 Csókkirály
2024-10-11 20:55:46

Válasz medikus #114944. hozzászólásáraKöszönjük a támogatásod! Ébredezik a nép. Lenullázzuk őket és lépésről lépésre visszavesszük a hazánkat! smile aikido

#114944 medikus
2024-10-11 20:46:20

Válasz Csókkirály #114941. hozzászólásáraVan még 1.5 év hogy lenullázzon a Tisza!Nyugi,meg lesz az!smile lolsmile lolsmile lol

#114943 Gandhy
2024-10-11 19:59:54

Válasz Csókkirály #114940. hozzászólásáraEz nem vélemény, ez egy axióma.

Nincs profilkép
#114942 csontii
2024-10-11 19:59:35

Válasz Csókkirály #114941. hozzászólásáraMennyiért adjátok a csempészett cigit?

Nincs profilkép
#114941 Csókkirály
2024-10-11 19:38:13

A Fidesz 40% alatt, a TISZA 2 %-ot erősödött. Már “csak” 300 ezer szavazat a különbség a teljes népesség körében… Fasza. Lőtávolság! smile thumbupcool

tisza

#114939 Gandhy
2024-10-11 19:25:14

Válasz Csókkirály #114918. hozzászólásáraAz igazi államférfinak nem kell kimondani azt, hogy szégyelli magát.
A selyemmajom meg minden, csak nem férfi. smile cool

#114938 Ohaza63
2024-10-11 18:26:14

Válasz rtamas1976 #114936. hozzászólásáraÜdv Tamás!

Szerintem Ő ezt élvezi.
Volt egy magyar labdarúgó játékvezető, aki utólag beismerte, hogy buzi és amint mondta a visszaemlékezéseiben, kellemes bizsergő érzése volt, amikor 20-30.000 ember kiabálta neki, hogy "kapd be a f@szomat, hülye bíró"

Valahogy így van ezzel a "kolléga" is, minél több bírálatot kap a messiása, annál többször tájékoztat minket róla.

Azért tegyük a kezünket a szívünkre, mert tényleg csúnya dolgok történtek az országunkban 2010 előtt és után is.

Ha Nagyvezír nem 10-15 embert tömött volna ki így, mint ahogy most van, hanem kb. 1,5 millió magyar KKV-t, akkor tényleg örökös miniszterelnök lehetne minden fejfájás nélkül.

Reggel a Kossuth rádióban olyan víziót vázolt fel, hogy rögtön a mennyben éreztem magam.
2025 ben robbanásszerű GDP növekedést, 3-6 %-t, magyar KKV szárnyalását és hasonlókat!!
1 milliós átlagbért, 1000€ minimálbért, miközben meg Európa esik össze, pedig ők a piacaink 85 %-a.

Most kapkodnak az új Demján tervvel, ami a magyar KKV-k fejlődését kellene hogy segítse, munkáshitelt akarnak adni annak, aki tényleg dolgozni szeretne. Ez veszett fejsze nyele.

Eddig hol voltak ezek az ötletek, eddig csak tényleg stadionok, kastélyok, meg látványberuházások épültek, meg mindenkinek diplomásnak kellett lennie, a kétkezi munkás, meg Mi gazdák is toronymagasan le voltunk sz@rva.
Most trend fordulót hirdettek, csak szerintem későn.

Nincs profilkép
#114937 Igazi Földönfutó
2024-10-11 18:24:58

Válasz nemgyorgy #114935. hozzászólásáraSzemmel láthatóan tetszik neki.

#114936 rtamas1976
2024-10-11 17:13:01

Válasz Csókkirály #114909. hozzászólásáraKirályfika!
Elintézted a cenzúrát?
Igazi liberális demokrata vagy.
A só szívjon ki!

Nincs profilkép
#114934 Moderátor
2024-10-11 15:02:14

Moderálási elveink miatt törölve: 2024-10-11 16:24:18

Nincs profilkép
#114933 Moderátor
2024-10-11 14:59:10

Moderálási elveink miatt törölve: 2024-10-11 16:38:47

#114932 rtamas1976
2024-10-11 12:58:53

Válasz Csókkirály #114916. hozzászólásáraAzért maszírozta háth életre tudja kelteni.
De nem, mert következő műsorszám a Z ügyök által előadott zongorázás következett volna!smile lolsmile lol

#114931 Moderátor
2024-10-11 12:54:36

Moderálási elveink miatt törölve: 2024-10-11 16:39:09

Nincs profilkép
#114927 Moderátor
2024-10-11 11:21:13

Moderálási elveink miatt törölve: 2024-10-11 16:23:39

Nincs profilkép
#114926 Moderátor
2024-10-11 11:02:43

Moderálási elveink miatt törölve: 2024-10-11 16:29:26

#114925 medikus
2024-10-11 11:01:03

Válasz Igazi Földönfutó #114923. hozzászólásáraAz övét is! Mindkettőnek fóbiája van a nőktől!
smile lolsmile lolsmile lol

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Sajtóközlemény
Több mint 1,6 millió hektár támogatása: így dolgoztak a NAK falugazdászai
Több mint 1,6 millió hektár támogatása: így dolgoztak a NAK falugazdászai
Százezernél is több kérelem beadásában segített a Kamara – az érintett terület...
Hántsuk vagy ne hántsuk, és hogyan kezeljük? + VIDEÓ
Hántsuk vagy ne hántsuk, és hogyan kezeljük? + VIDEÓ
A tarló gondozása kulcsszerepet játszik abban, hogyan indul a következő szezon.
Fűkasza,  mulcsozo elado
Fűkasza, mulcsozo elado

540.000 Ft

Tisztitott Köles
Tisztitott Köles

150 Ft

Mtz hátsó gumi 15,5 R38
Mtz hátsó gumi 15,5 R38

45.000 Ft

Rozsdamentes saválló tartályok
Rozsdamentes saválló tartályok

110 Ft