Gázolaj árak 600 Ft Benzin árak 599 Ft EUR 400.8 Ft USD 343.76 Ft CHF 427.35 Ft GBP 469.7 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség

135128 hozzászólás
#113278 mtz1221
2024-08-21 00:02:54

10.5 éves gyerek bőbeszédű smse táborból. És még haragudni sem tudok rá.smile sweatdrop

#113277 rtamas1976
2024-08-20 23:48:05

Válasz .Richard. #113276. hozzászólásáraAkkor nem ők a hibásak!
Minek ment oda a pacák hisz nemkezdődik még!

Nincs profilkép
#113276 .Richard.
2024-08-20 21:09:32

Valaki mesèlje el nekem,ha a tüzijátèkot elhalasszák 22orára,hogy elmenjen a vihar,addig a sok ezer ember hol van? Nem ugyanitt áll,várva a lövèseket,mint mikor lőnek már? Szóval ha 22re halassza,de 21:40kor szupertájfun csap le a városra,akkor kevesebb baj èri az embereket? Mert szerintem már mindegy,hogy elmarad vagy nem a tömeg ott van. Ezt az operatív törzs tudhatja,hogy a nèp nem 2percel a kezdès elött èr oda? Tudhatják,hogy ott nem mindenki helyi? smile lolez aztán az agyrèm. Persze ha elhalasszák,ès a viharban baleset lesz,az a városban való tartozkodás miatt van,ami a nèzegető felelőssège. smile thumbup

#113275 medikus
2024-08-20 18:38:55

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113273. hozzászólásáraÉn már akkor jártam nyugatra,mikor te még a csattogós lepkét tologattad,és kaviccsal dobáltad a helikoptert!Üstházas!
smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#113274 hashtag
2024-08-20 18:22:06

Válasz Ohaza63 #113271. hozzászólásáraMondjuk ezzel az ábrahám névvel el is hiszem hogy keni vágja a teológiát. A tőzegszedéstől mindenképp kevésbé megterhelő

Válasz medikus #113267. hozzászólásáraTe? Utoljára akkor hagytad el az országot, mikor a Szovjetunió tagjai voltunk, és elküldtek a ruszkikhoz továbbképzésre szegecselni. smile laugh

#113272 Ohaza63
2024-08-20 16:34:46

Válasz rtamas1976 #113264. hozzászólásáraÜdv Tamás!

Majd megkapjátok itt a fórumon, hogy sír a paraszt, pedig a bőre alatt is pénz van és egy egész kompot vett magának, hogy csónakázzon.smile thumbupsmile thumbup

FUSSA a támogatásokból, meg az AÖP-ből a világkörüli hajóútra!!!!!

Van lóvé szarásig, még aratni sem kell!!!!smile thumbupsmile thumbup

Egyébként jó pihenést és nyaralást mindenkinek!!!smile thumbup

#113271 Ohaza63
2024-08-20 16:27:22

Válasz medikus #113270. hozzászólásáraÜdv!

Igen Én is ismerem ezt a weboldalt, ahol ABC sorrendben vannak és sűrűn rá is keresek emberekre, nevekre.
De pl. a normál wikipédián is általában szerepel a származásuk, ha máshol nem, akkor a temetkezés hely mindent elárul. Ez főleg a Kozma utca Izraelita része .

De azt azért ki kell mondani, hogy okosak nem is kicsit, míg az Ő bibliájuk és az Ószövetség csak a bosszú, meg a "szemet szemért, fogat fogért" emlegeti, addig nekünk gójoknak meg kitalálták az Újszövetséget, amibe a könyörületesség, megbocsájtás, "nyújtsd oda a másik orcádat", meg " ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel" szlogeneket gyűjtötték össze és imádatták velünk.

Valójában azért, ha velünk bármilyen ocsmány dolgot is művelnek, akkor is a jobbik a megbocsájtós oldalunkat mutassuk feléjük.

Talán lehet, hogy a Vatikánnak át kellene értékelnie a Bibliát és többet kellene az Ószövetségből átvennie, persze nem fog.

Egyébként Én a családi neveltetésem miatt hívő keresztény vagyok, igaz nem bérmálkoztam minden héten, mint Gyurcsánysmile thumbup, de hiszek a magasabb létformában.

Itt egy érdekes videó, amiben egy rabbival beszélget a bibsi Puzsért verő cigánygyerek az Ábrahám Robi, aki feltűnően jól felkészült a beszélgetésre.
Úgy néz ki a az Ő messiásuk az nem úgy néz ki, mint ahogy esetleg Mi elképzeljük, hanem ahogy 1970 ben a hittanórán a plébános úr leírta a Sátánt / Antikrisztust.

https://www.tiktok.com/@abrahamrobert777/video/7404411096574086433

#113270 medikus
2024-08-20 15:54:30

Válasz Ohaza63 #113261. hozzászólásáraÍrd be a keresődbe! Zsidók a Magyar közéletben!Abc sorrendben is megvannak!Még a keresztegyházunk feje,Péter is zsidó! No ott fogsz csodálkozni!smile cursing

#113269 medikus
2024-08-20 15:50:35

Válasz Ohaza63 #113261. hozzászólásáraÉrtelek!Nekem se szívem csücskei,de nem tudunk vele mit kezdeni!Mi kevesek,vagyunk,ezért nem is érdekel!Olyan,mint a gazdatüntetés!Ha az egész ország megmozdulna,akkor lenne értelme! Addig csak hőzöngés!
smile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdrop

#113268 medikus
2024-08-20 15:45:41

Válasz Csókkirály #113265. hozzászólásáraTe meg mama kedvence!Még nem jöttél rá,mire való a faxod,ezért otthon a 9.en meresztgeted a mama mellett!

#113267 medikus
2024-08-20 15:43:43

Válasz rtamas1976 #113264. hozzászólásáraAzt hiszi,nem láttunk csatornát! Menjen ki Hallandiába!Ott még többet lát!smile lolsmile lolsmile lol

#113266 medikus
2024-08-20 15:41:00

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113262. hozzászólásáraA nincstelenek járnak ki tőlünk Spanyolba,meg Francia országba,napszámba szüretelni!Nincs semmijük,ezért ráérnek!

Nincs profilkép
#113265 Csókkirály
2024-08-20 15:28:48

Válasz rtamas1976 #113264. hozzászólásáraEz ááá nem dicsekvés. Tudod a mondás hogyszól!
"Szegény ember aki a pénzével és faszával dicsekszik" én kiegészíteném még azzal az önelégült mindent is jobbantudó fejével.
Bicskanyitogató egy majom vagy.
Te kis fideszes.

#113264 rtamas1976
2024-08-20 14:17:43

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113263. hozzászólásáraMiis csónakázunk!
Csak én nem dicsekszem vele mert tudod a mondás hogyszól!
"Szegény ember aki a pénzével és faszával dicsekszik" én kiegészíteném még azzal az önelégült mindent is jobbantudó fejével.
Bicskanyitogató egy majom vagy.
Te kis fideszes.

Válasz rtamas1976 #113260. hozzászólásáraEzeket nektek csináltam a mai quadtúra alkalmával!!! Mutassátok meg a gazdáitoknak, hogy ilyen csatornák kellenének az Alföldre, de már tegnapra is késő lenne!!! smile sweatdrop
Csatorna1Csatorna2Csatorna3

Válasz medikus #113259. hozzászólásáraMegint nem vagy képben, nem a nincstelen tud hetekig nyaralni, hanem az, aki megteheti. Miért ne tehetném meg? Napraforgó, kukorica aratás nem lesz szeptember előtt. Pesszimista becslések alapján kukorica 8 tonnánál nem lesz rosszabb, napraforgó meg 3 tonnánál nem lesz rosszabb, de én optimista vagyok, kukorica 9 tonna felett lesz, napraforgó meg legalább 3,5 tonna felett!!! smile thumbup

#113261 Ohaza63
2024-08-20 13:26:13

Válasz medikus #113254. hozzászólásáraKedves medikus!

Ha fóbia volna, vagy összeesküvés elmélet hite, abból egy jó gyagyadoki , pszichológus ki tudna gyógyítani.

Az apró elhallgatott igazságmorzsák összerakása és gondolatokká és következtetéseké építése, valahogy nem gyógyítható, mert marja, tépi az ember lelkét és igazságérzetét.

Ha nem csak az általuk felügyelt, fenntartott és erősen cenzúrázott médiából tájékozódnál, esetleg Te is olyan következtetéseket vonnál le, mint amit Én szoktam.
Talán olvashatnál egy kicsit Dr. Borvendég Zsuzsanna történésztől, aki elég jól leírja, azt ami itt történt a 1990 es években.

Mindig azt mondom, hogy "nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja" hírt lehurrognak , letagadnak, azután fél év múlva egy pár soros írásban az utolsó oldalon lehoznak esetleg.

Ilyenkor esik le, akkor jól gondoltam, de amiért a csillagot is lehazudták az égről hagytam a fenébe.

Sajnos nagyon tudok a sorok között olvasni és a fekete és fehér mellett sajnos a szürkét is látom, ami egy átok és egyben áldás is.

Bizony az elkövetett bűnök 95 % -ért a nevezett népcsoport a felelős, ami az elmúlt 500 évben történt.
Ugyanazok a családok állnak, ugyanazon gazdasági érdekcsoportok mögött, akik már Napóleont, majd az Angol birodalom kiépülését, az USA-t, majd az világháborúkat és most Ukrajnát finanszírozták.

Igen a Rothschildok fizették a háborúban mindkét felet mindig és mindenkor.
Napóleont, Lenint, Hitlert Zelenszkíj, a cél mindig ugyanaz volt, a háború és Oroszország szétverése.

Igen az 1848 magyar forradalmat leverő orosz csapatok teljes költségét is egy Jacobs Rothschild bécsi bankár fizette, aki Ferenc Jóskát a trónra ültette, mert az apját hülyének nyilvánítatta.

Hitlert Svájcon keresztül finanszírozták, a cél akkor is a Szovjetúnió szétverése volt, de fizettek Sztálinnak is, mert az üzlet az üzlet.

A környékbeli országoknak nincs gondjuk velük, mert a németek szépen eltakarították őket, a Csaucseszku meg pénzért eladta a maradékot Izraelnek.

Csak nálunk Horthynak köszönhetően maradt egy jelentős népesség, aki azután teljesen magához ragadta a hatalmat és bizony még mindig ott vannak mindenhol.

Ugyanúgy van nálunk is, mint az USA-ban, ahol a lakosság 5 % sem képviselik, de csak ők vannak a kormány, igazságszolgáltatás, bank és pénzvilág, ipar, kereskedelem, tőzsde, oktatás, média, filmipar mögött 90-95 % ban.

Itt is ugyanazok vannak, szinte minden poszton.

A Rákosiék alatt mind izraelita volt, a Kádárék alatt a Kádárt leszámítva szintén, majd Grósz, Horn, Bajnai. A Gyurcsányt a felesége felügyelte, aki szintén fajtárs.
Az Szdsz ben csak a Kuncze volt keresztény.
De ott vannak a Fideszben és az ellenzékben is, lényegesen magasabb reprezentációban, mint azt a lélekszámuk indokolná.

A színészek, újságírók, gazdasági emberek, bankárok 80-90 % a szintén fajtárs.

Most elcsodálkoztam a pl. Boros Lajoson, hogy ő is az volt.

Ha ez fóbia, akkor fóbiás vagyok.
Ezekre mondta, anno Csurka, hogy "idegenszívűek", meg azt hogy "magyarul beszélő idegenek".

Tudod igaz ez a mondás: "azért mert az egér az istállóban születik, még nem házi állat"

#113259 medikus
2024-08-20 11:49:29

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113258. hozzászólásáraNem is vendégmunkás! Napszámos! Üstházas vagy,ott nem fog a nap!Ha volna valamid nem nyaralnál hónapokig!

Válasz medikus #113257. hozzászólásáraHa neked ez a gondolat segít elviselni a nyomorúságos életedet, ám legyen!!! Minden tehetséges ember, aki sikeres az életben, és nyaralni megy hosszabb időre, az vendégmunkás külföldön, fura egy fideszes fifika ez is, de ha nektek proliknak ez okoz örömet, engem nem zavar. smile thumbup

#113257 medikus
2024-08-20 10:55:48

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113256. hozzászólásáraVendégmunkás vagy!Nem megy itthon! Maradj kint a tesókkal üstházas!

Válasz medikus #113255. hozzászólásáraNem, csak én megtehetem, hogy elmenjek egy hónapra szabira… Neked meg szegecs elek marad az irigykedés, meg a homokozás a nadrágszíj parcelládon. smile thumbup

#113255 medikus
2024-08-20 10:24:46

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113249. hozzászólásáraKi tart itt? Vagy ezért vagy Spanyolba vendégmunkásnak?
smile lol

#113254 medikus
2024-08-20 10:21:50

Válasz Ohaza63 #113250. hozzászólásáraNincs olyan hozzászólásod ahol a zsidókat nem fikázod! Ez fóbia nálad!Csak a zsidók mindennek okozói!smile lolsmile lolsmile lol

#113253 medikus
2024-08-20 10:18:21

Válasz hashtag #113251. hozzászólásáraAz a baj,hogy te nem mentél ki!smile lolsmile lolsmile lol

Nincs profilkép
#113252 Csókkirály
2024-08-20 10:00:03

Vicc

Nincs profilkép
#113251 hashtag
2024-08-20 09:55:43

Válasz Ohaza63 #113250. hozzászólásáraItt azért lehet jól “keresni”, mert a fiatal, dolgozni/haladni akaró generáció tetemes része kiment nyugatra, és konkrétan munkaerőhiány van. Munkaerőhiány nem csak amiatt lehet, hogy annyi új munkahely létesül, hanem akkot is, ha egyszerűen a meglévő munkákra sincs meg az ember. Mindezt úgy, hogy majdnem minden szektorban, amit 20 évvel ezelőtt 15 ember csinàlt, azt most 5-nek kell elvégezni.

#113250 Ohaza63
2024-08-20 09:13:08

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113249. hozzászólásáraLehet , hogy így van, hogy utolérnek, de azért szerintem Te sem és Én sem cserélnék egy román vagy bolgár átlag emberrel.

Az biztos, hogy Románia sokat fejlődött mégpedig pont itt a magyar határ mellett, gombamód épültek az olasz, francia gyárak és munka is van dögivel, a fizetés is emelkedett sokat, de beljebb 200-300 km-re már nem ilyen fényes a helyzet. Ott maradt a szegénység.
Az is igaz, hogy a Tiszántúl fele kijárt Romániába vásárolni, meg tankolni, mert olcsóbb volt minden, de már ott is úgy felmentek az árak, hogy sokan inkább nem mennek.

Az is igaz, hogy amikor 2012 ben kint voltam alkatrészért a Gaspardo vetőgépemhez a gyárban Kisjenőn, akkor a havi fizetés 30.000 Ft értékű Lei volt a gyárban a minősített hegesztőknek, most meg kb 200.000 Ft értékű Lei, de itt is kb háromszorosára mentek fel a fizetések 12 év alatt, igaz a teljesítmény növekedés nélkül, előidézve egy ár-bér spirált, amely folyamatosan gyorsul.

A románok a szinte 0 államadósságukat jól megnövelték, amiből ez a hirtelen nagy jó lét lett.
De ez sokáig nem működhet, mint pl az USA ban, ahol ész nélkül nyomtatják az USD, de nekik zsidóknak lehet ez csinálni, minden máshol tilos.

Egyébként az egyik nagyon ügyes és jó eszű volt kollégám kint él, miután szétitta az eszét és a vagyonát és nincstelen lett és kapott egy lehetőséget egy romániai magyar nagygazdától, hogy éljen ott kint és dolgozzon neki.

Most volt a szülinapja pár napja, majd két órát beszélgettünk a bezzeg romániáról, ugyanazt mondta mint Gyurcsány: " Lófaszt Mama", most akar visszajönni Magyarországra, mert sokkal többet lehet keresni itt.
Szerinte Romániában egy jó dolog van, mégpedig a szilvapálinka, ami 55 fokos, de szilvából van és nem fáj az ember feje másnap tőle.smile thumbup

Egyébként az EU statisztikákhoz úgy kell állni, mint ahogy Churchill mondta:
"Én csak abban a statisztikában hiszek, amit magam hamisítottam.”
"A statisztika arra való, hogy elfogadhatóvá tegye az eredménytelenséget."

Sajnos az EUSTAT munkatársai, csak Mérő Lászlót, meg a hozzá hasonló Soros szervezeteket kérdeznek meg az ország állapotáról.

Nézd meg Lengyelországot, mihelyt az Ő emberük került hatalomra, azonnal a demokrácia fellegvára lett Lengyelország.
Ugyanez lenne nálunk is, ha véletlenül Klárika vagy Petike kezébe kerülne a stafétabot.

Idehordanák az összes fejlődő Afrikai állam képviselőjét a demokrácia megcsodálására.

De addig amíg Mi nyakasan ellentmondunk, minden USA DS zsidók által kitalált praktikának, addig mi leszünk, azok akik valójában ők, a patás ördögök, a sátán képviselői.

Válasz Ohaza63 #113248. hozzászólásáraÉn csak azt látom, hogy szakadunk lefelé, amikor beléptünk az EU-ba, akkor a régió egyik legfejlettebb országa voltunk, most meg Romániával és Bulgáriával vagyunk egy szinten, ezek a száraz tények.

#113248 Ohaza63
2024-08-20 07:52:35

Válasz Egy erdész fortyogó epéje #113245. hozzászólásáraMert az Antall, Horn, Medgyesi, Gyurcsány és Bajnai kormányok alatt olyan nagy volt a jólét szerinted?

Vagy akkor Te még nem éltél, vagy külföldön voltál?

Egy fészekalj ez mind! Ugyanabból a kígyótojásból bújtak ki.

Az EU kényszerít ránk minden faszságot, vagy nem?

A baromságok 95 %-a onnan jön!

Nézd meg csak a mezőgazdaságot, miket ki nem találnak nekünk.

Lecseréltük a láncot 1990-ben, csak ez az EU-s lánc rosszabb, mondom Én, akinek a családja a kulákszármazása miatt szopóágon volt anno.

#113247 Ohaza63
2024-08-20 07:43:18

Válasz hashtag #113241. hozzászólásáraKedves Barátom!

Maradjunk annyiban, hogy rengeteg ajánlatot gyártottam anno EU-s pályázatokhoz, mind két féle vállalkozás részére, jobbos/balos-nak is és semlegesnek is.

Láttam amit láttam, ha nyert, akkor dolgoztunk is nekik.

Lehet ezt magyarázni így is úgy is, meg nyújtani a tésztát, de Én benne voltam, hidd el nekem.

Egyébként, amit példát hoztam fel, az a cég az sz@rból gyártott aranyat, de a tulaj csak dolgozni akart és nem dörgölődött senkihez, így szopó ágon volt sokáig.

#113246 Ohaza63
2024-08-20 07:34:58

Válasz Kémlelő #113242. hozzászólásáraMég egyszer leírom, hogy megértsd.

Volt olyan ismerős, aki államtitkár volt és volt aki helyettes államtitkár volt.

Nem voltak buta emberek.

Az egyik az emberek hátán felmászva azokat becsapva jutott pozícióba, majd összeszedve magát szart a választóira.

A másik aki gátlástalan vállalkozóként az embereket átverve meggazdagodott először, majd hobbiként politizálva jutott pozícióba, szintén letojva a választóit.

Én most nem azokról az emberekről értekeztem, akik íróasztal mögött ülve végrehajtják a legjobb tudásuk szerint a fentről jövő utasításokat lapos alátétként, hanem azokról, akik az utasításokat kitalálják.

Egyébként már 6 elemivel senkit nem vesznek fel az államigazgatásba, minimum valamilyen főiskola kell.

A 6 nyelven beszélő államigazgatósági dolgozó "olyan ritka, mint a fehér holló", nem ez a jellemző, de 100 %, hogy nem hülyék ülnek pl. az önkormányzatoknál a pénzügyi státuszban.

Az megint más, hogy képviselő lehet valaki 2 osztállyal is , de a hivatal/jegyző azért vigyáz arra, hogy normális emberek legyenek ott hivatali beosztásban.

Válasz Ohaza63 #113244. hozzászólására“ hogy csórók és rabszolgák lesztek”

De ehhez mi köze az EU-nak? Ezt a Fidesz teszi, tette velünk. smile sweatdrop

#113244 Ohaza63
2024-08-20 07:19:22

Válasz d-032a #113240. hozzászólásáraÜdv!

Legyünk pontosak: "Ilyen böszmeséget még ország nem csinált"

Igen valóban ez így igaz, az is igaz, hogy Gyurcsótány nem erre gondolt, amikor ezt ki mondta.

A Bécsi cukrászda megnyitása szlogennel és beetetésével teljesen hülyére vettek minket ezzel az EU-val.
Ha azt mondták volna 2003 ban, ami eddig megtörtént és megfog történni, hogy csórók és rabszolgák lesztek, kirabolunk benneteket, kötelező lesz buzinak lenni és hagyni kell, hogy az unokáddal mindenféle perverz állat szórakozzon az óvodában - na biztosan 95 % nemmel szavazott volna.

Az egyik Kelet-Európai ország sem szórta szét így az állami vagyonát mi, köszönhetően a gátlástalan idegenszívű SZDSZ-es zsidóságunknak.

Addig amíg meg nem szabadulunk a gaztól, gyomtól , konkolytól és csak körítenek, hazudoznak a politikusaink, addig ez a helyzet csak romlani fog, bizony lesz olyan mély kút / gödör, ahonnan már a fényt sem fogjuk látni.

Az emberek nagy része hülye, mert a kolompos embert figyeli és arra megy, amerre a kolomp szól. Nincs önálló gondolkodása és nem is lesz soha, ez intelligencia kérdése, vagy csak józan paraszti ész.
A másik fele meg direkt ellenkező irányba meg, mert vagy süket, vagy haragszik a kolompos emberre.

Jelentős része még a szemének sem hisz, frissítheted Te a programot az eszében, akkor sem fogja használni , ha megszólal egy kis csengő a fejébe, hogy baj van.
Az átlag ember egy hónapra sem lát előre, nem hogy 1,5,10 évre.

Ezért is mondom a demokrácia a legostobább találmány, mert mindenkinek a szavazata 1 ér.

Az egyetemi profnak, meg az analfabéta kokerónak is.

Az egyiknek van fogalma a világ történéseiről, a másik még mindig azt hiszi, hogy a Kádár van hatalmon és a tanácshoz jár segélyért.

#113243 Radocz
2024-08-20 06:07:00

https://debreceniviragkarneval.hu/viragkarneval-2024-programok/

Virág karnevál.

smile cowboy

#113242 Kémlelő
2024-08-20 00:04:20

Válasz Ohaza63 #113192. hozzászólására""Én személy szerint az elmúlt 34 év összes tisztviselőjét, minisztériumi osztályvezető helyettes szintig karóbahúzatnám, vagy felnégyeltetném, majd az ország több pontján kiállíttatnám a hullájukat elrettentés céljából. "

Szerintem ebben tévedsz.

Van olyan ismerősöd, aki dolgozott köztük?
beszélj velük, talán azután mást fogsz gondolni."

Nem ezt kérdeztem.
Aki hivatali dolgozó volt. Azok közül ismerősöd?
Nekem van, volt és lesz is.

Ott mindenki a rábízott munkát végezte el.
Ja hogy kire mit bíztak. Te azokról beszélsz aki 6 elemivel rendelkezett.
Én azokról akik hat nyelven beszéltek. Van egy kis különbség.

smile cowboysmile cowboysmile cowboy

Nincs profilkép
#113241 hashtag
2024-08-19 23:29:52

Válasz Ohaza63 #113237. hozzászólásáraAnnyit azért tegyünk hozzá, hogy a jelenlegi rendszerben, nem csak a csókos nyerhet. Ha pályázol, és reális a dolog, és időben beadod, igenis van esélyed. Az már tök más kérdés, hogy egy 50% intenzitású támogatásnál azért meg kell zsebből(hitelből) finanszíroznod előre az egész történetet, és ehhez tőkéje vagy mersze elég kevés embernek van. Szóval kb azok vannak jó pályázati pozícióban, akik önerőből is meg tudnák lépni a beruházást, ha nyernek mellé pályázaton, az majdhogynem csak plussz. Talán itt van a kutya elásva. Mondjuk az is igaz, hogy így kb olyan cégek nyernek, amelyek nincsenek kritikusan gyenge anyagi pozícióban, és nem csak egy nyertes pályázat húzza ki őket a csőd torkából. Mert ilyen cégbe tényleg kockázatos, vagy értelmetlen pénzt önteni. Viszont a kiírások is olyanok többnyire, hogy a nagyobb cégeket, nagyobb beruhàzásokat célozzák, nyilván méretgazdaságossági okokból is, az csak véletlen egybeesés, hogy sok ilyen cég az pont jó oldalon van.

Nincs profilkép
#113240 d-032a
2024-08-19 22:36:07

Válasz Ohaza63 #113237. hozzászólásáraA böszmeséget, nem a nép csinálta.
A népnek nem volt igazi rálátása, tudása, és elegendő információja a dolgok valódi mibenlétéről,és tétjéről.
A nép csak azt a "valóságot" látta amit vetítettek neki, és azt a szoftvert futta le, amit már jó előre megírtak neki.

A felelősség azoké, akik tudták, hogy mi áll a dolgok hátterében, és mégis böszmeségre programozták a népet.

A helyzet ma is hasonló, mert sokaknak most sincs igazi rálátása, tudása, és elegendő információja a dolgok valódi mibenlétéről,és tétjéről.
De, a felelősség mostmár a népé is, mert most már van lehetőség több információhoz hozzájutni a világ dolgainak állásáról, és így van lehetősége mindenkinek, hogy a fejébe nyomott szuperfasza programot módosítsa, átírja, vagy törölje a böszmeséget.

#113239 TeljesenMindegy
2024-08-19 22:12:23

Válasz Ohaza63 #113236. hozzászólásáraOda van írva nagy betűkkel: megtekintés itt: youtube.... smile sneaky

#113238 medikus
2024-08-19 21:58:52

Válasz Ohaza63 #113236. hozzászólásáraUnatkozik,ketten vannak a mamával a 9.-en!Meleg is van,kondi sincs,nő sincs,így ezt teszi!smile lolsmile lolsmile lol

#113237 Ohaza63
2024-08-19 21:48:58

Válasz hashtag #113232. hozzászólására

Tisztelt hashtag!

Mennyiben különbözik a mai EU-s kapitalista világ a Kádári rendszertől?

Semmiben.

Akkor is ha írtál egy kérvényt és csókos voltál, kiutaltak egy lakást, ugyanígy jártál az autókiutalásnál is.

Most ugyanez van.

Akkor is és most is az jutott lakáshoz/autóhoz, most meg EU támogatáshoz, aki csókos volt és bizony szinte ugyanaz kör nyert a 70-80-as években, mint most.

A pórnép meg vakarta a tökét akkor is, mert neki semmi sem járt, ugyanúgy mint most.

Az EU kommunizmust épít, mint a szocialista Magyarország épített anno, csak még nem hívják annak.

Akkor sem az ügyes, rátermett, talpraesett kapott lakáskiutalást, aki megérdemelte volna, hanem a tehetségtelen , de lojális, pont mint most.

Ezért Barátom kár volt hazaküldeni az oroszokat, meg rendszer/módszer változtatást játszani és elkótyavetyélni a teljes nemzeti vagyont.
Mert 1 méterrel nem lettünk előrébb, sőt 1000 Km-rel vagyunk hátrébb!!!!!
Ekkora "böszmeséget" még nép nem csinált!!!!

#113236 Ohaza63
2024-08-19 21:33:41

Válasz Csókkirály #113235. hozzászólásáraUgye kedves Csókkirály, nem fogod felrakni az összes Petikés videót, amivel végigjár 100 kórházat, mert ez már nagyon uncsi.

Nem tudom a Moderátor mi a fenéért nem tilt ki, hogy telepakolod a szerverének HDD-jét ezzel a sok barom videóval.

Nem győzi bővíteni a szerver HDD kapacitását.

Nincs profilkép
#113235 Csókkirály
2024-08-19 19:00:49

5. rész: Váci Jávorszky Ödön Kórház - A kórház, amire a legtöbb panasz érkezett

A váci Jávorszky Ödön kórházba látogattunk, amelyről a legtöbb panasz érkezett hozzánk. Az intézményben szappan és WC-papír hiánya mellett elviselhetetlen hőség uralkodik. A kötöző helyiségek az előző századot idézik, és a fertőző és nem fertőző betegek elkülönítésére nincs lehetőség – mindannyian egy helyiségben várakoznak, ahol a légmozgást mindössze egy ventilátor biztosítja.

A kórház a 70-es években épült, és azóta nem történt jelentős felújítás. A szobákban nincs klímaberendezés, a lift nem működik, és az ápolók kézi erővel próbálják a betegeket emeletről emeletre cipelni. Este 6-kor 36 fokot mértünk, ami elviselhetetlen körülményeket teremt. 17 kismamára mindössze egy ápoló jut, ami súlyos betegveszélyeztetést jelent.

Ez az állapot nem tűr halasztást! Azonnali megoldást követelünk. Nézd meg az epizódot, és ismerd meg a váci kórház döbbenetes helyzetét!

#113234 Ohaza63
2024-08-19 18:14:44

Válasz hashtag #113232. hozzászólásáraIgen biztosan így van, de bizony miután benne voltam sok mindenben anno és mi is adtunk az EU-s pályázatokhoz árajánlatokat, informatika, vagyonvédelem, tűzjelző ügyben, sok mocskos, szemét dolgot láttam és hallottam.

Bizony Csótány idejében csak a balos kapott, 2010 után meg csak jobbos, hiába volt jó terméke és igény is volt rá, hogy fejlesszen.
Aki meg nem volt csókos sem itt , sem ott, az meg csak vakargatta fejét, mert lóf@szt sem kapott.

Volt olyan partnerem, aki nem dörgölődött sehová, de olyan terméket gyártott a cégével, ami egyedi volt és 100 %-ban külföldre ment, na szegény aztán ő pályázhatott hiába évekig.

De azután vagy 8-10 év erőlködés után csak nyert valamicskét, meg is csinálta a tervek szerint, de olyan szívatós átvételt eszközöltek nála, hogy azt mondta kár volt az egészért.

pl. a szociális blokk wc ablaka 2 azaz kettő cm-el kisebb volt, mint a terven és ilyen apróságok.
Nem tudom , hogy azután kinek kellett hálásnak lennie, de csak megkapta pénzét 1-2 év után.

A Hadházit utálom, de sajnos kurvára igaza van, amikor kiderít ilyen disznó dolgokat.
Így szórakoztunk el egy Marshall segély nagyságú összeget a semmire és felelős soha nincs.

Mert ugye "a pénz nem vész el, csak átalakul".

Ezért is mondtam, ha a Petikétek ezeket a pénzeket visszaszerzi Én leszek a sofőrje.

Mert ugye az Orbán és a Gyurcsány ugyanaz a fészekalj, mint a két oldal ugyanabban a keltetőben jött a világra.

Amikor még a 80 -as években a KISZ gyűléseken még mindkettő a proletár világforradalomról értekezett, akkor mit várhatunk tőlük, most az egyik szocdem akar lenni, a másik bigott keresztény jobboldali, de valahogy nem megy nekik ez.

Horthy kellene meg a Prónai különítmények, rögtönítélő bíróságokkal, akasztással, nem demokrácia, meg évtizedekig tartó pereskedés.

Sajnos a rendszerváltáskor a szar került felűre, mert az úszik a vízen és most is ott lebeg legfelül.

Nincs profilkép
#113232 hashtag
2024-08-19 16:49:37

Válasz Ohaza63 #113228. hozzászólásáraAzt azért ne mondd, hogy termelési fejlesztésre nem ad, mert egy nagycsomó pályázatnak van uniós pénz tartalma, és nem csak lombkoronasétányra ad..
Változó az arány mennyit tesz bele a magyar állam egy pályázatba.

Nincs profilkép
#113231 hashtag
2024-08-19 16:45:26

Válasz d-032a #113230. hozzászólásáraHa akarsz, nyilván találsz kudarcos történetet is.

Nincs profilkép
#113230 d-032a
2024-08-19 16:15:55

Válasz hashtag #113227. hozzászólásáraNem ennyire egyszerű ez.
Nem az az elsődleges kérdés, hogy honnan, melyik tízmilliárdokat.
Hanem az a kérdés, hogy hova, mibe, minek a gyártásába beletenni, azokat a tízmilliárdokat.

A lengyel Ursus traktor is csődbe ment 120-on valahány év után, pedig már a 80'-as években, a M Fergusonnal kooperálva gyártottak volna minőségibb traktort, de a hidegháború miatt, nyugatra nem adhatták el, keletre pedig túl drága lett volna.
Azután a felvett hitelek cipelése az újabb lemaradás oka lett és végül kapufa.

Nem úgy volt ez kitalálva, az elmúlt párszáz évben, hogy Közép-Európa, csak úgy fogja magát, és elhúzhassa a csíkot gazdaságilag a nyugat orra előtt, vagy akárcsak fej-fej mellett.

Persze, ha hit kérdése, akkor hinni lehet benne, hogy az EU azért jött létre, hogy nyugat-európa, felemelje maga mellé kelet-európát.

#113229 Ohaza63
2024-08-19 16:11:28

Válasz d-032a #113226. hozzászólásáraIkarus busz az még most is sok szaladgál pl. Dél-Amerikában és Ázsiában, de emlékszem San Francisco város is vett sokat a helyi tömegközlekedésre.
Ikarus 436 típust vett az USA és Kanada 505 db-ot.

Mi meg mindenféle hulladékkal járunk itthon, már aki buszozik, mert Én nem ültem buszon, vonaton min. 35-40 éve

Mindenünk volt és most semmink nincs.
Egy 100-as szeget nem tud magyar cég gyártani.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Drasztikus olajárzuhanás után: jelentős üzemanyagár-csökkenés jöhet itthon?
Drasztikus olajárzuhanás után: jelentős üzemanyagár-csökkenés jöhet itthon?
Nagy a várakozás: minden tényező egy várható árcsökkenés irányába mutat.
Temessük a repcét? Véletlenül se! +VIDEÓ
Temessük a repcét? Véletlenül se! +VIDEÓ
Viharban is talpon – Agroinform repce webinárium összefoglaló cikk.
Teherautó hidraulika tömlő terelő szett
Teherautó hidraulika tömlő terelő szett

63.015 Ft

Választási malac eladó
Választási malac eladó

25.000 Ft

Sertés önetető
Sertés önetető

50.000 Ft

Kubota M95GXIV- 0%Áfa-Leszállítva-Hídrugó- TOP!
Kubota M95GXIV-...

19.500.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]