Válasz ..MZ/X.. #10225. hozzászólásáraTúlméretben utaznak, árban nem tudom most, mennyire drágák, a régi munkahelyemen trélereztek nekünk, még nem lett saját. Daruznak is, ha kell, ha jól emlékszem van nyerges darusuk is.
Válasz Maszek Zs #10220. hozzászólásáraValamit kell kezdeni a hatalmas profittal amit kitermelünk. Az ócskavas értéke meg meredeken emelkedik, befektetésnek sem rossz.
Elvile az előző telefonom a számokat, ha átküldenéd azt megköszönném.
Üdv genezis pétisó vettem (zsákosat 25kg granulált) raklapon volt és kapott egy kis esőt van benne egy két citrom nagyságú osszeált darab. Kérdésem ettől még benne lehet a nitrogen? Átrostálva szemre jó lenne.
Sziasztok!
Gépszállítót keresek Mohács melletti felrakóval, Székesfehérvári lerakóval. Két pótkocsit (HW6011, HW8011) és egy 3,5t tömegű eszterga padot kellene elszállítani lehetőleg egy kanyarral.
Válasz Lacihunt84 #10215. hozzászólásáraHa ugyan olyan mint a 12045-é, akkor a kuplung harangnál jobb oldalon van egy "ablak" 2 csavar fogja. Azt leveszed, alatta van egy bordás tengelycsonk (tlt). Azt kiveszed, vagy ha nincs bent, berakod. Már nem emlékszem pontosan melyik verzió (régen volt rá szükség)
Üdv. Valaki tudna segíteni abban hogy a 360/r24 és 460r34 főkerék helyére, fel- e lehet rakni 270/r28 és 270/r44 ápolókereket? A váltó méret miatt kérdezném. Kössz a segítséget..
Válasz Anonimus82 #10202. hozzászólásáraNem baj ha töri, mert alulról jön az új levél,
Ha nem tud kijönni az a baj
Napraforgónál nem lehetne ezt megcsinálni mert felül tolja az új leveleket, a csúcsban
Válasz Ares 826 #10200. hozzászólásáraSajnos nincs a henger Cambridge meg töri szépen csak nem tudom nem töri e ami ép hogy ki bújnak valami tapasztalat
Válasz Anicska #10196. hozzászólására átalakitotam egy régi permetezőt de jó is lenne de rengeteg víz kell 4000l /hek hogy jó legyen, így hát fel adtam egy hektárt le hengereltem Cambridgel meg lássuk a kukit ami ki volt bújva nem töri de még is tartok tőle már nem tudom mit tegyek.
Válasz B.Bali #10192. hozzászólásáraAttól semmi baja,
Alulról tolja a következő levelet.
Régen felénk a rábával boronálták a pici kukoricát.
Apróbb gyomokat kimozgatta.
Ha nem tud kijönni a földből az a baj
Válasz fexco #10187. hozzászólásáraAmire te gondolsz az még megvan, de annyira hogy én hiába zavarom az asszonyt nem akar elmenni. Cukor répám viszont 10 éve nincs termesztve.
Válasz Anonimus82 #10183. hozzászólásáraEkézőről levenni a kapákat, és csak a kerekeket fent hagyva átjárni. Valamikor fiatal koromban még volt répám, talicskába egy zsák cement, 5 holdat át tologattunk naponta 4-en.
13377 hozzászólás
Válasz ..MZ/X.. #10225. hozzászólásáraTúlméretben utaznak, árban nem tudom most, mennyire drágák, a régi munkahelyemen trélereztek nekünk, még nem lett saját. Daruznak is, ha kell, ha jól emlékszem van nyerges darusuk is.
Válasz Maszek Zs #10220. hozzászólásáraValamit kell kezdeni a hatalmas profittal amit kitermelünk. Az ócskavas értéke meg meredeken emelkedik, befektetésnek sem rossz.
Elvile az előző telefonom a számokat, ha átküldenéd azt megköszönném.
Válasz Gumóka #10219. hozzászólásáraKöszi, megkérdezem őket.
Válasz kisattila1112 #10223. hozzászólására

Precíziós eszközzel. ????
Válasz A.I. #10222. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz kisattila1112 #10221. hozzászólásáraHasználd csak el, jó meg az.
Üdv genezis pétisó vettem (zsákosat 25kg granulált) raklapon volt és kapott egy kis esőt van benne egy két citrom nagyságú osszeált darab. Kérdésem ettől még benne lehet a nitrogen? Átrostálva szemre jó lenne.
Válasz ..MZ/X.. #10218. hozzászólásáraKi folyt a sok lóvé!
Miklóst nem próbáltad??
Válasz ..MZ/X.. #10218. hozzászólásáraNagyvenyim, Molnár trans?
Sziasztok!
Gépszállítót keresek Mohács melletti felrakóval, Székesfehérvári lerakóval. Két pótkocsit (HW6011, HW8011) és egy 3,5t tömegű eszterga padot kellene elszállítani lehetőleg egy kanyarral.
Válasz Lacihunt84 #10215. hozzászólásáraHa ugyan olyan mint a 12045-é, akkor a kuplung harangnál jobb oldalon van egy "ablak" 2 csavar fogja. Azt leveszed, alatta van egy bordás tengelycsonk (tlt). Azt kiveszed, vagy ha nincs bent, berakod. Már nem emlékszem pontosan melyik verzió (régen volt rá szükség)
Válasz RARGAkèny #10214. hozzászólásáraEbből ki tudod keresni:
Kerékméretek
Üdv!
Valaki tudna segíteni hogy tudok Zetor 9540es traktorok kardán fordulatot állítani? 540-1000?
Üdv. Valaki tudna segíteni abban hogy a 360/r24 és 460r34 főkerék helyére, fel- e lehet rakni 270/r28 és 270/r44 ápolókereket? A váltó méret miatt kérdezném. Kössz a segítséget..
Válasz Anonimus82 #10210. hozzászólásáraNem kézzel!
Ilyen italy pecsétes lúdtalpkapát 150 mm-est hol lehet venni ???
Válasz Anonimus82 #10206. hozzászólásáraMeglátod, jó lesz az.
Semmi baja se lesz
Válasz endypapa_20120 #10208. hozzászólásáraAz biztos lenne csak magam 10 hek eltartana egy jó darabig sajnos nincs kivel
Segítséget kérnék New holland t5.95 traktoron hol található a motorszám ? Köszönöm!
Válasz Anonimus82 #10207. hozzászólásáraMiért nem sarabolod meg? Megtörné a sorát is!
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Válasz B.Bali #10205. hozzászólásáraNem hanem ő
10 hek meg van lesz ami lesz hanem hétfőn újra vettem
Válasz Anonimus82 #10204. hozzászólásáraAkkor ez a verzió marad?
Válasz ...:::Pisti:::... #10199. hozzászólásáraDe azért estére tovább fejlesztett változata locsoló rózsával tuning gép

Válasz Anonimus82 #10202. hozzászólásáraNem baj ha töri, mert alulról jön az új levél,
Ha nem tud kijönni az a baj
Napraforgónál nem lehetne ezt megcsinálni mert felül tolja az új leveleket, a csúcsban
Válasz Ares 826 #10200. hozzászólásáraSajnos nincs a henger Cambridge meg töri szépen csak nem tudom nem töri e ami ép hogy ki bújnak valami tapasztalat
Válasz Anonimus82 #10181. hozzászólásáraHa van rétboronád azzal szaladgáld meg óvatosan!
Válasz .Richard. #10198. hozzászólásáraEz jó ötlet

Válasz Anonimus82 #10197. hozzászólásáraGabonavetőgép csuszo csoroszja nem töri meg? Üresen végigvágtázni rajta?
Válasz Anicska #10196. hozzászólására
átalakitotam egy régi permetezőt de jó is lenne de rengeteg víz kell 4000l /hek hogy jó legyen, így hát fel adtam egy hektárt le hengereltem Cambridgel meg lássuk a kukit ami ki volt bújva nem töri de még is tartok tőle már nem tudom mit tegyek.
Válasz Anonimus82 #10195. hozzászólásáraPár tartály víz permetezővel esti órákba.
Cambridge henger van egy 5 M az jó volna?
Válasz B.Bali #10192. hozzászólásáraAttól semmi baja,
Alulról tolja a következő levelet.
Régen felénk a rábával boronálták a pici kukoricát.
Apróbb gyomokat kimozgatta.
Ha nem tud kijönni a földből az a baj
Válasz mtz1221 #10191. hozzászólásáraHa nem ülteted előre
!
Válasz Anonimus82 #10181. hozzászólásáraCsak le ne tördeld a kis hegyeit a kukinak!
Válasz A.I. #10180. hozzászólására135 cm-től.
Válasz Anonimus82 #10181. hozzászólásáratüskés henger, cambridge, güttler bármelyik jó
csak száraz legyen a teteje
Válasz fexco #10187. hozzászólásáraAmire te gondolsz az még megvan, de annyira hogy én hiába zavarom az asszonyt nem akar elmenni.
Cukor répám viszont 10 éve nincs termesztve.
Válasz fexco #10187. hozzászólásáraMagas labda...

Nehéz a házas élet...
Válasz mtz1221 #10186. hozzászólásáraMé már nincs??
Válasz Anonimus82 #10183. hozzászólásáraEkézőről levenni a kapákat, és csak a kerekeket fent hagyva átjárni. Valamikor fiatal koromban még volt répám, talicskába egy zsák cement, 5 holdat át tologattunk naponta 4-en.
Válasz Anonimus82 #10183. hozzászólásáraMagtakaró fogas? Egyébként a henger is jó, ha csak gyűrűs van, az is megtöri a tetejét.
Válasz Anonimus82 #10183. hozzászólásáraCambridge henger?
Esetleg fésüs drót borona
Válasz pangi #10182. hozzászólásáraSajnos nincs
Válasz Anonimus82 #10181. hozzászólásáraHa van ásóboronád,az elejét emeld fel teljesen,úgy hogy a hátsó kések dolgozzanak pár centit.
Üdv.tanácsra volna szükségem nem tud kibújni a kukorica mert be cserepesedet a föld mivel tudnék segíteni rajta? Minden ötletet jó jöhet
Válasz mtz1221 #10179. hozzászólásáraRöviden nem, hosszabban ennyi!
150 cm alatt kell!
Nálatok 140 centis 8.5 éves gyerek ülhet autóban hátul ölésmagasító nélkül ???
Válasz RARGAkèny #10177. hozzászólásáravolt gazdája kókányolhatta mert szétesett a dugattyú bene, letekeredett a szárról.még jó hogy a műhely elött.