Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik még nem vették meg az ajándékokat a család gyermekeinek – ráadásul az ajándékokat egy helyről, a webshop.axial.hu weboldalról rögtön meg is rendelhetik!

A gyerekeknek, amennyire könnyűnek tűnik az ajándékválasztás, annyira bonyolult is! Biztos neki való, fog vele játszani, ehhez hasonló kérdések cikázhatnak a fejünkben.

A „traktormániás” gyerekeket könnyű lenyűgözni, hiszen bármelyik játéktraktor biztos, hogy örömet okoz számukra, de fogalmazhatunk úgy, hogy van ajándék a játékmaketteken túl is…

Ha biztosra akarunk menni, válasszunk egy impozáns méretű játékmakettet!

Az egyik legnépszerűbb játék makett a Manitou MRT 2150 forgóvázas teleszkópos rakodógép kicsiny mása. A műanyag dublőr, lényegében „mindent tud”, mint a nagy, 1:16 méretarányban. Így letalpalható, kitolható a gémje, a doboz további szerelékeket tartalmaz. 4 éves kortól ajánljuk. Ezért a pénzért, nemcsak egy tenyérben elférő valamit fog kapni, ugyanis a rakodógép paraméterei: 52,7 cm x 16,8 cm x 20 cm, szóval eléggé nagyméretű csomagolóanyagot kell hozzá beszerezni!

Manitou MRT 2150 forgóvázas teleszkópos rakodógép az AXIÁL Kft. webshopban – fotó: AXIÁL Kft.

Ami pedig a BRUDER Manitou MRT 2150 mellett szól, hogy nem kell bele elem! Minden funkciója kézzel mozgatható.

Megszokott BRUDER minőség, ami azt jelenti, hogy még akár az öcsi is játszhat majd vele, mert bírja a strapát!

-          360 fokban elforgatható kabin

-          kitolható teleszkópgép

-          működő letalpalók

-          az eredeti gép 1:16 arányú mása

-          magas minőségű műanyag alapanyagok, pl. ABS (ez a LEGO kockák egyik alapanyaga)

Ha „menő” dolog kell, akkor CLAAS AXION távirányítású traktor!

Biztos sok gyerek fog idén karácsonykor távirányítású autót kapni. Viszont egy távirányítású traktor, valljuk be, azért mégis csak menőbb lesz! A fém CLAAS AXION 850 jó móka lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 2,4 GHz-es SIKU Control32 távirányítási rendszert használ, aminek könnyű az elsajátítása. A traktor világítása menet közben felkapcsolható! A működtetés egyszerű, hiszen 3 darab AAA méterű elem kell hozzá. Semmi speciális töltő, akkumulátor.

Traktorból, gépből sohasem elég!

Aki nagyobb járgánnyal szeretné meglepi gyermekét, javasoljuk, hogy keresse fel a „Pedálos játékok” kategóriát! A futóbiciklitől kezdve a lábbal, illetve pedállal hajtható traktorokig sok minden közül választhat.

Van ajándék a játékmaketten túl is!

A 3 év alatti apróságoknak sem kell lemondani a „farmer-életérzésről”, különféle plüss traktorok, cumi és cumi tartó, kedves traktoros figurával díszített tányér és bögre jó választás lehet nekik is!

Tányér bögrével a legkisebb traktorosoknak! – fotó: AXIÁL Kft.

A gazdaszemléletre nevelést nem lehet elég korán kezdeni! CLAAS cumi és cumitartó – fotó: AXIÁL Kft.

Aki már ilyen korán plüsstraktorral alszik, abból nagy eséllyel gazda válhat – fotó: AXIÁL Kft.

Egy jó kis CLAAS-os hátizsák?

A vidám „traktor arcot” mintázó hátizsák 6 liter térfogatú, apróságoknak, „kincseknek”, rövid túrázáshoz elemózsia, innivaló elfér benne. A középső nagy részt apró oldalzsebek egészítik ki. Párnázott és bővíthető szíj segítségével kényelmes viselet a kicsi kalandoroknak!

Igazán CLAAS ez a hátizsák! – fotó: AXIÁL Kft.

 

Traktoros ágynemű az igazán fanatikusoknak

Gyerekkorban az ágynemű az „önkifejezés egyik módja”! Az életkor előrehaladtával a kedves kis figurák különféle akció hősökké, híres focistákká, futball klubokká alakulnak át. Ha gyermekünk kicsit is vonzódik a mezőgazdaság iránt, akkor a CLAAS ágyneműhuzat-garnitúrája hosszú időn keresztül nagy kedvenc lesz! Ráadásul akár több éven keresztül is hű alvótársunk lehet, hiszen kicsiknek és nagyoknak egyaránt elérhető!

Óvodás korosztálynak kedves figurákkal:

Takaró: 100 x 135 cm, párna: 40 x60 cm

 

Nagyobbaknak már vagány műtermi képekkel:

Takaró: 135 x 200 cm, párna: 80 x 80 cm

 

Jó móka az egész családnak

A klasszikus memória játék az egész családnak jó szórakozást nyújt!

A jövő gazdálkodóinak játékgyűjteményéből nem hiányozhat egy traktoros, kombájnos memória játék sem. A minőségről és tartósságról a Ravensburger gondoskodik!

Memóriajáték az egész családnak! – fotó: AXIÁL Kft.

 

Bízunk benne, hogy adtunk néhány ötletet! Sok termékünk raktárkészletről azonnal szállításra kész. Ha viszont a „rendelhető” felirattal találkozik, akkor is nyugodtan vásárolhat! 2-3 munkanap alatt szállításra kész állapotba kerül a termék!

Felhívjuk figyelmüket, hogy webáruházunkon történő rendelés esetén a 2017. december 15-én 12:00-ig leadott rendelések még idén kiszállításra kerülnek. Ezt követően leadott rendeléseket a rendszer fogadja, de azok csak 2018. január 2-án kerülnek kézbesítésre!

2017. december 15-e után javasoljuk, hogy forduljanak az Önökhöz legközelebb lévő AXIÁL-pontokhoz!