Dátum: 2021. július 18. vasárnap

Start: Baja, Szentháromság tér

Az útvonalak Baja legszebb helyein visznek végig, a start a Szentháromság téren lesz, majd irány a Petőfi-sziget, a 11 km-es távot futók pedig a Pandúr-szigetet is megcsodálhatják.

futas

Vegyél részt az AXIÁL Kft. 30. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő jótékonysági futáson! – Fotó: pixabay.com

Két táv: 3 és 11 km

Nevezési díj: 2000 Ft, befizetés a helyszínen

Befizetés megkezdése: 07:30-tól

Futók indulása: 09:00 órától (folyamatosan, szakaszos indítással, 200 fős limitekkel)

Előregisztráció szükséges legkésőbb 2021. július 8. csütörtökig.

A futók számára kezdőcsomaggal, a befutók számára érmekkel készülnek a szervezők.

Regisztrációs link: www.axial.hu/axial-futas

Az is részt vehet a rendezvényen, aki nem szeretne futni, ugyanis a távot akár le is lehet sétálni – ezesetben a 3 km-eset ajánlják -, vagy támogatói jeg is vásárolható. Az AXIÁL Kft. csak annyi kér, ha valaki futni/sétálni szeretne, az előre regisztráljon, hogy kalkulálni tudjanak a létszámmal, a kezdőcsomagokkal és érmekkel.

Jótékonysági futás

Nem lesz nem vagy korcsoport szerinti bontás, mert nem a verseny a lényeg, hanem a mozgás, a jó ügy és a szülinap! Ugyanis július 18-án ünnepeli a cég a 30. születésnapját. Minél többen neveznek és vásárolnak jegyet, annál nagyobb mértékben támogatják a jó célt – a helyi erőket, akik a COVID-hullámok alatt derekasan, a frontvonalban állják a sarat –, mert a befolyt összeget az AXIÁL Kft. megduplázza majd!

A tervek szerint lesz gasztrofalu, kézműves sör, és a borászatok képviselői is megjelennek. A napot 18:45-kor a befolyt összeg ünnepélyes átadásával, valamint a 19:00 órakor kezdődő Magna Cum Laude koncerttel zárják.