Baleset Mórahalom és Domaszék közötti

Egy ember megsérült, amikor egy mezőgazdasági jármű és egy személygépjármű ütközött Mórahalom külterületén szombaton este, az 55-ös út érintett szakaszát lezárták - közölte a rendőrség honlapján. Az elsődleges információk szerint egy mezőgazdasági jármű és egy személygépjármű ütközött össze az 55-ös főút Mórahalom és Domaszék közötti szakaszán, a 16-os kilométerszelvénynél szombaton este fél 10 előtt. A baleset során a személygépjármű vezetője megsérült.

A baleset miatt a főút érintett szakaszát lezárták, kerülni Zákányszék és Röszke irányába lehet. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint műszaki mentés céljából a mórahalmi önkéntes tűzoltók vonultak ki a balesethez.

Baleset az autópályán is

Többen megsérültek, amikor az elsődleges adatok szerint öt gépkocsi összeütközött az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a kisteleki csomópont közelében szombat délben, a baleset miatt torlódás alakult ki - közölte a rendőrség a honlapján. A baleset a sztráda 138-as kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon 12 óra körül történt. Az elsődleges információk szerint öt gépkocsi ütközött, többen megsérültek. A baleset miatti tórlódások és dugók még a szombat esti órákban is tartottak.

(Forrás: MTI)