A korábbi rendezvényeinken résztvevők pozitív visszajelzései is azt mutatták, hogy van igény az ilyen és ehhez hasonló programok iránt, így 2019 őszi félévében újabb termékköröket érintően kerülnek meghirdetésre a húsiparnak szóló programjaink. A folyamatos bővítésnek köszönhetően azon tagjainknak is tudunk újdonsággal szolgálni, akik már részt vettek korábbi programjainkon.

A fogyasztók bizalmatlansága sajnos megmutatkozik a kiskereskedelmi forgalomban kapható töltelékáruk esetében is. Ennek egyik oka többek között az egyenetlen minőség. A piaci pozíció megtartása, megerősítése szempontjából a termékek fejlesztése, a trendek követése elengedhetetlen. Ezekhez kívántunk inputot adni a résztvevőinknek a Szent István Egyetemen megrendezésre kerülő programunkkal. Célunk a töltelékáruk, elsősorban a hurkafélék és a májasok gyártásának alapvető elméleti és gyakorlati ismereteinek átadása. A kamara által finanszírozott programon a résztvevőknek lehetősége adódik a szakemberekkel történő közvetlen beszélgetésre, konzultációra is.

A kép illusztráció! – fotó: Shutterstock

A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programon maximum 15 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.