Az applikációval lehetőség van kérelem vagy adatszolgáltatás elektronikus úton történő intézéséhez szükséges "Jelszó iránti kérelmet" benyújtani. Továbbá a regisztrációs adatok éves kötelező felülvizsgálata a mobilGAZDA segítségével is elvégezhető, amennyiben a felhasználó adataiban nem történt változás.

mobil

Kiegészítéseket és javításokat is tartalmaz

Az új verzió egyéb kiegészítéseket és javításokat is tartalmaz, például az emelt szintű regisztrációra való áttérés sokkal egyértelműbbé vált, egy gombnyomással az adatmegadáshoz szükséges menüpontba irányítja a felhasználókat.

A mobilGAZDA zavartalan működése érdekében az MVH  arra kéri a gazdákat, hogy amennyiben nincs beállítva mobileszközükön az alkalmazás automatikus frissítése, abban az esetben frissítsék azt manuálisan a Google Play illetve az App Store áruházakban.

Az alkalmazást a jövőben folyamatosan bővítik és továbbfejlesztik, annak érdekében, hogy minél inkább megfeleljen a felhasználók igényeinek. Javasolják, hogy a fent említett funkciók eléréséhez töltse le Ön is a mobilGAZDA applikációt!