A mezőgazdaságban dolgozók idén is keményen állták és állják a sarat, teszik ezt még több stressz, még több bizonytalanság közepette. Ti is megérdemlitek a pihenést és a kényeztető kikapcsolódást, ehhez adunk most ötletet.

Ki ne szeretne egy jól megérdemelt pihenést a dolgos hónapok után?

Elutazni egy szállodába, ahol legyen szuper wellness, finom ételek, kényelmes szoba. És ezt lehet még fokozni gyógyvízzel és mennyei masszázsokkal! A hévízi NaturMed Hotel Carbona pontosan az a hely, ahol mindez megtalálható. Noha könnyed sétával elérhető a Hévízi-tó és a sétálóutca, a szálloda olyan sokoldalú kikapcsolódást kínál, hogy akár napokig is élvezhetjük a kényelmet, anélkül, hogy kilépnénk a hotel kapuján.

A hévízi NaturMed Hotel Carbona uszodája

Gyönyörű helyszín, nyugodt környezet szolgálja a pihenést – fotó: NaturMed Hotel Carbona

Mesteri wellness

Mondjuk meg őszintén, a wellness lényege egyszerű: érezzük jól magunkat a bőrünkben, és egy időre feledjük el a problémákat. A Carbonában ismerik ennek a receptjét! Van élményfüdő, úszómedence, szaunák, gőzfürdő és persze gyógyvíz is. A termálfürdő medencéit megtöltő meleg gyógyvíz áldásosan kényezteti a test minden porcikáját, miközben a lelki feszültség is könnyen elillan. A fürdőzés és szaunázás közti szünetekben gondtalanul elnyújtózhatunk a nyugágyak valamelyikén, olvasgatva vagy beszélgetve – kevés ennél pihentetőbb dolog van a világon, akár a kétkezi munka fáradalmait, akár a stresszes hétköznapokat orvosolnánk vele.

Mindenki a kedve szerint választhat, hogy a termálfürdő nyugalmában csöndesen élvezi a relaxálást, vagy a wellnessfürdőben lubickol a frissítő élményekben. És ha ez nem elég, akkor tovább fokozhatjuk önmagunk kényeztetését egy-egy nagyszerű wellnesskezeléssel, ami lehet masszázs, bőrt szépítő pakolás vagy testradírozás.

A hévízi NaturMed Hotel Carbona beltéri uszoda

Mindenki a kedve szerint választhat a termálvízes és úszómedencés fürdőzési lehetőségekből – fotó: NaturMed Hotel Carbona

Valódi kényelem

A három különböző lakosztály és a hét szobatípus számtalan lehetőséget kínál, hogy kettesben, a családdal vagy a barátokkal az igényeink szerint pihenhessünk. A különlegességet kedvelők kipróbálhatják az új „Oriental" szobákat, valódi körággyal. Mindegyik ágyban csodásan kényelmes matracok és több típusú párna segíti az éjszaka nyugalmát, a pihentető és mély alvást. Napközben sem kell lemondani a kényelemről, hiszen a szálloda tágas közös terei otthonos környezetet biztosítanak a beszélgetéshez, kávézáshoz és egy-egy ital elfogyasztásához.

Párjával is feltöltődhet, kényelmes szobák várják

Egyedül, párban vagy családdal is élvezheti a sallangok nélküli kényeztetést – fotó: NaturMed Hotel Carbona

Nagyszerű ételek

A szállodai reggelizés egy fogalom. Jellemzően még azoknak is meghozza a kedvét az evéshez, akik otthon alig csipegetnek valamit ébredés után. És a Carbonában igazán sok finomság csalogatja a vendégeket. Nincs ez másként a vacsoránál sem. A klasszikus magyaros ételek, a világkonyha speciális fogásai, az ízletes levesek, a nagyszerű húsételek, a köretek és saláták sokszínű kínálata éppúgy asztalra kerül, mint a hideg és meleg édességek. Délben, ha nincs kedvünk kibújni a köntösből, akkor a bárban is ebédelhetünk valami finomságot, ám ha elegánsabb hangulatra vágyunk, akkor az étterem is a vendégek rendelkezésére áll.

több idő jut egymásra, bepótolhatjuk azokat a beszélgetéseket

Itt több idő jut egymásra, bepótolhatóak a nagy beszélgetések – fotó: NaturMed Hotel Carbona

Sokoldalú lehetőségek

Akár kettesben wellnessezünk, akár többedmagunkkal, mindegyiknek megvan a maga bája. Kettesben több idő jut egymásra, bepótolhatjuk azokat a beszélgetéseket is, amelyekre a feszített munka mellett nem igen jut idő. Amikor több generáció nyaral együtt a szálloda gondtalanságot biztosító vendégszeretetét élvezve, akkor van csak igazán lehetőség a közös játékra, nagy lubickolásokra. Hála a Carbona remek adottságainak itt megszervezhetünk egy családi ünnepséget is, vagy akár a cég következő rendezvényét is tarthatjuk itt. A tapasztalt szakemberek mind az események átgondolásában, mind a megszervezésében segítenek.

NaturMed Hotel Carbona épülete

Csodálatos környezetben pihenheti ki a fáradtságot és a streszt – fotó: NaturMed Hotel Carbona

Jó tudni, hogy ajándékutalványt is vásárolhatunk, amivel meglephetjük szeretteinket, megjutalmazhatjuk munkatársainkat vagy kifejezhetjük megbecsülésünket egy-egy szakmai partnerünk felé.

Kedvet kaptál a Carbonához? Vedd fel a kapcsolatot a szállodával:

8380 Hévíz, Attila u. 1.
https://carbona.hu/
hotel@carbona.hu
+36 83 501 500